Sabırsızlanıyorum ...!

:iyiymm canımm çok şükürr sbahları mide bulantımm oluyoo hafif onun dışında uyku ve halsizlikk oda meleğim için değerrr....kontrolüm haftaya cuma kuzucuumm allahımm inşş bi sorun olmazz daa meleğimin kalp atışlarını duyarımm..burda o kadar çok şey okuyorumkii korkmamak elde değill...allahımmm meleğini kaybeden tüm melek annelere sabır versinnn:Saruboceq:

kalbini ferah tut tatlım üzme kendini kafana takıp ta
Allah hepinizin meleklerini kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla

özgecim sen nasılsın?korkuttun bizi ama şükür bebişin karnında:CüvCüv:

canım benim çok teşekkürler inşallah bundan sonra sorun yaşamayız sağlık ocaklarına asla güvenmeyeceğim
neyseki korktuğum olmadı birde kalbini duysam ne isterim ki

canım benim çok teşekkürler inşallah bundan sonra sorun yaşamayız sağlık ocaklarına asla güvenmeyeceğim
neyseki korktuğum olmadı birde kalbini duysam ne isterim ki

inşallah tatlım miniğinin kalp atışlarıyla daha da mutlu olursun

ben 4 haftalıkken keseyi görmüştümm canımmm haftaya cumada kalp atışları için gidecem allahın izniyle ...hiçç korkmaa kese içinnn hamilelik olmasa ve kese oluşmasa kan değerin yüksek çıkmazdı benim 3 haftalıkken 564 tü..seninde kan değerin yüksek o yüzden hiç korkma tatlım eminim göreceksin keseyii..ama tez zamanda gitki ilaç veriyo doktor folik asite başlıcaksın eğer bi düşük tehtidi varsa düşük için ilaç içeceksin o yüzden gecikme tatlım bu hafta mutlaka git doktorunaa

canım super bısı buldum bı topıge koymus kızlar bebeklerımız kıme benzıycek dıye esının ve kendının fotosunu koyuyosun ay tam ben de bızımkını yapıyorum bak dur lınkı vereyım sızde yapın cok heycanlıyım acuba nası bısı cıkıcakkk

RoutanBabymaker3000

sonrada buraya koyalım resımlerııı kaydirigubbakcemile3

ilk yaptığımda başka şimdi başka çocuk çıktıkaydirigubbakcemile3
zaten eşimin düzgün fotoğrafını bulamadım
nikahta evet derken bir resmi vardı acayip olmuş o da
olmayan çocuğun resmine bakıyoruz özlem yakaydirigubbakcemile3

öyle deme yavrum ya agzını yuzunu secıyosun her seferınde babadan baska kendınden baska secersen farklı cıkar tabııı sen begenmedın ortaya cıkanı bence ondan boyle dıyonnnn:roflol:

valla özlemcim ikisinde de aynı resimleri koydum ama farklı resimler çıktı
zaten 2 çocuğumuz olsa aynı olcak değiller ya
yalnız biri hafif zenci çıktı nerdeyse:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…