- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.621
günaydın kızlar hepinize
bu internette yine sorun var!!!
napıyosunuz ümmühancım,tuğbacım,büşracım,özgecim,sevnurcum,emelcim.....
öpüyorum hepiniziŞeniz
aaaaaaaa büşraa ben senin değerini 220 bilmiyordumm yeni gördümmm eee hamilesinn senn daha neee üzülüyorsunn ...ben hep 02.2 çıktı sanıyordumm öle yazmıştın sankii kısss....amaaann tebriikk ederiimmm canımm benimmm hamilesin seennnn:teytey::teytey::teytey:
Canım bende seni kocaman öpüyorummmmmm
Şekerim Nasılsın
:elifciimm hoşgeldiinnn nasılsıınnnnn ...görüşemiyoruzz kuşummm nolldduu bizeeee ayrı düştükkkkaydirigubbakcemile
hoşbulduk kuzucum iyiyim sen napıyosun?
ümmühandan sonra senin eve de internet lazımkaydirigubbakcemile3
gerçi ümmühancım gece burda ama takılmıyor bize di mi kuzucumyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
bende iyiyiimm canıımmm benimm...Şeniz.benim pcyi eve götürmemm gerek kuzum yaa zor oluyor götür getir iş yerinde bırakıyorumm zaten götürsem eşim başından kalkmazz o yüzden böle ii ......işten çıktığımdaa görüşürüz evden artıkkhihoyyythihoyyythoşbulduk kuzucum iyiyim sen napıyosun?
ümmühandan sonra senin eve de internet lazımkaydirigubbakcemile3
gerçi ümmühancım gece burda ama takılmıyor bize di mi kuzucumyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
canım ya kağıtta 0,220 yazıyor
doktorumla konuştum makinadan öle çıkıyormuş değer
ama senin değerin 220 dedi
zaten 0,220 diye bir değer olmaz dedi
kızlar ya biraz önce lavaboya gittim
kahve rengim akıntım gelmeye başlamış
adet olucam galibasenağlama
bu ayda olmadı heraldesenağlama:a015:
ewet canımm benimde kasılıyo...benimde özellikle yatağa girdiğimde kasılıyor bilmem niyee... ilişkiye girmiyosunuz dimi kuzumm amaann dikkat ett girmee kesinliklee tamammıŞenizoh canımbenim ne güzel ya sende hamişsin demek valla buraya gelen hamile gidiyor uğurlu bu topik:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
internet bende eve alacağım ya akşamları daha da rahat sizlerle olmak istiyorum ama taşınacağımız için bekleyelim dedi kociş
benim sağ bacağım kasılıyor sabahları yürürken ve kasıktan kramp giriyor gibi oluyor seninde oluyormu tuğba yaa
canını sıkma inş yerleşme kanamasıdırrr takma kafanaa benimde olmuştuukızlar ya biraz önce lavaboya gittim
takılıcam şekerim sen merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende iyiyiimm canıımmm benimm...Şeniz.benim pcyi eve götürmemm gerek kuzum yaa zor oluyor götür getir iş yerinde bırakıyorumm zaten götürsem eşim başından kalkmazz o yüzden böle ii ......işten çıktığımdaa görüşürüz evden artıkkhihoyyythihoyyyt
kızlar ya biraz önce lavaboya gittim
[/IMG]
ya ben yaptım bu bebek resmini ama ekleyemiyorum sanırım. bi bakın bakalım. zaten aynı kocişe benzedi tıpa tıp kaydirigubbakcemile3
ewet canımm benimde kasılıyo...benimde özellikle yatağa girdiğimde kasılıyor bilmem niyee... ilişkiye girmiyosunuz dimi kuzumm amaann dikkat ett girmee kesinliklee tamammıŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?