Sabırsızlanıyorum ...!

canım ya kağıtta 0,220 yazıyor
doktorumla konuştum makinadan öle çıkıyormuş değer
ama senin değerin 220 dedi
zaten 0,220 diye bir değer olmaz dedi

büşracım ism olarak zeynep 'i düşündük eşimle ama daha kimsenin haberi yok
hamilelik çok güzel bir duygu tatlım ya
anlatılmaz yaşanır diyorum tek kelimeyle
hele bir de hareketleri başlayınca artık ben burdayım diyor resmen
herşey daha da değişiyor
ağrıların için sakın endişelenme
bende de oluyordu
hatta kasıklarıma kramplar giriyordu kıpırdayamıyordum
adet sancısınına benzer ağrılarım oluyordu
sende endişelenme
normal bunlar

:elifciimm hoşgeldiinnn nasılsıınnnnn ...görüşemiyoruzz kuşummm nolldduu bizeeee ayrı düştükkkkaydirigubbakcemile

:elifciimm hoşgeldiinnn nasılsıınnnnn ...görüşemiyoruzz kuşummm nolldduu bizeeee ayrı düştükkkkaydirigubbakcemile

hoşbulduk kuzucum iyiyim sen napıyosun?
ümmühandan sonra senin eve de internet lazımkaydirigubbakcemile3
gerçi ümmühancım gece burda ama takılmıyor bize di mi kuzucumyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

gerçi ümmühancım gece burda ama takılmıyor bize di mi kuzucumyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

takılıcam şekerim sen merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende iyiyiimm canıımmm benimm...Şeniz.benim pcyi eve götürmemm gerek kuzum yaa zor oluyor götür getir iş yerinde bırakıyorumm zaten götürsem eşim başından kalkmazz o yüzden böle ii ......işten çıktığımdaa görüşürüz evden artıkkhihoyyythihoyyyt

kızlar ya biraz önce lavaboya gittim
kahve rengim akıntım gelmeye başlamış
adet olucam galibasenağlama
bu ayda olmadı heraldesenağlama:a015:

canım ya kağıtta 0,220 yazıyor
doktorumla konuştum makinadan öle çıkıyormuş değer
ama senin değerin 220 dedi
zaten 0,220 diye bir değer olmaz dedi

oh canımbenim ne güzel ya sende hamişsin demek valla buraya gelen hamile gidiyor uğurlu bu topik:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

internet bende eve alacağım ya akşamları daha da rahat sizlerle olmak istiyorum ama taşınacağımız için bekleyelim dedi kociş

benim sağ bacağım kasılıyor sabahları yürürken ve kasıktan kramp giriyor gibi oluyor seninde oluyormu tuğba yaa

[/IMG]

ya ben yaptım bu bebek resmini ama ekleyemiyorum sanırım. bi bakın bakalım. zaten aynı kocişe benzedi tıpa tıp kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ewet canımm benimde kasılıyo...benimde özellikle yatağa girdiğimde kasılıyor bilmem niyee... ilişkiye girmiyosunuz dimi kuzumm amaann dikkat ett girmee kesinliklee tamammıŞeniz

takılıcam şekerim sen merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yerimsenibenyerimseniben

kaçıncı ayına kadar devam etmeyi düşünüyosun tuğbacım?

kızlar ya biraz önce lavaboya gittim
kahve rengim akıntım gelmeye başlamış
adet olucam galibasenağlama
bu ayda olmadı heraldesenağlama:a015:

dur canım hemen üzme kendini
yerleşme kanaması dedikleri kanamadır belki

kaçıncı ayına kadar devam etmeyi düşünüyosun tuğbacım?

6. aya kadarr devam ederimm herhalde canımm iyi geçerse......yani yazı evde geçirecem büyük ihtimalle:teytey:

[/IMG]

ya ben yaptım bu bebek resmini ama ekleyemiyorum sanırım. bi bakın bakalım. zaten aynı kocişe benzedi tıpa tıp kaydirigubbakcemile3

şimdi daha iyi sanırım ama hiç net değil. gözleri falan mavi oldu kocişim gibi ama çıkmıyo :çok üzgünüm:

ya arkadaşım da denedi o resimleri ama hep erkeklere benziyor nedense hepimizin eşlerine yada erkek arkadaşlarına benzedi bir gramda mı benzemez kadına yaa hayret birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…