Sabırsızlanıyorum ...!

ya varya sen kesin hamilesin bence kan testinin sonuçlarını heyecanla bekliyoruz canım inşallah gün içerisinde çıkarda bizde haberdar oluruz :CüvCüv:

İnşallah canım ya
Bu arada bişey sorcam sen bilirsin canım
Hamilelik nasıl hesaplanıyorşakkıdı
Yumurtlama günündenmi yoksa son adet tarihindenmi hesaplanıyor
Yani ben şimdi hamileysem kaç haftalık hamile oluyorumfisfisfis
Umarm karışk olmamıştırkafamçokkarıştı

s.a.t : 01.02.2009

İyiyim canım aynı zamandada heyecanlıyım
Bugün kan testini tekrarlıycam
Dünde dayanamayıp bir daha idrar testi yaptım
Yine silik 2.çizide çıktı :CüvCüv:

Sen nasılsın canım

kesin hamilesin yani artık:dance:

Eliff canım nasıl oldu başnın ağrısı
Bu arada Gözlüğünü takıyorsun deilmi

geçti canım akşam
kocişin bilgisayarı yanında götürmesi iyi oldu
bu sabahta hemen gözlüklerimi taktım:1ninca:

Canım heralde ben hamileyim
3gün önce kan testi yaptırmıştım
Değerim 220 çktı
doktor yükselmeye başlamış değerin dedi
büyük ihtimalle hamilesin dedi
dünde idrar testi yaptım silik 2.çizgide çıktı
bugün kan testini tekrarlycam
Yani kesin olarak bugün belli olacak canım

ya varya sen kesin hamilesin bence kan testinin sonuçlarını heyecanla bekliyoruz canım inşallah gün içerisinde çıkarda bizde haberdar oluruz :CüvCüv:

hanimişde teze anne adayımız.....:CüvCüv:Şeniz özge şimdiden çok özlüyorum cadı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:a015:

kesin hamilesin yani artık:dance:

geçti canım akşam
kocişin bilgisayarı yanında götürmesi iyi oldu
bu sabahta hemen gözlüklerimi taktım:1ninca:

bak bak cadı 6. takımdan çok buraya takılıyon demiiii:mymeka: önce ver kiloları senide postalarız bu topiklere ....naniknanik şaka maka sende yakında uçacaksın ha . takımdan :a015:

ben 3 veled anası olaraktan :jeyyar:bu topikteki hatunlara allah gönlünüze göre versin diyip kaçıyorum .....a.s.

herkese merhaba kızlar...
büşracım merakla bekliyorum güzel haberini...
gerçi hamilesin ya neysee, biz yinede bekleyelim bakalım :))))))))))))))))))))))

canım benim çok çok özür diliyorum yeni gördüm eğer hamileysen ki ben bütün kalbimle inanıyorum 4 hafta 4 günlük hamilesin canım ve muhtemel doğum tarihin de 8 kasım 2009

sata göre bakılıyor ancak bence ki benim önceki gebeliğimde öyle olmuştu zaten dra gidince senin kese boyutundan senin ne kadarlık hamile olduğunu kesin olarak söylüyor ancak dr da ilk etapta bu şekilde hsaplıyor canım bu arada sonuç ne oldu lütfen merakta bırakma bizi:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
kızlar ya olan oldu
size şimdi yazıyorum çünkü anca kendime gelebildim:çok üzgünüm:
Adet oldumsenağlama:a015:
Bu nasıl iş ya hiç bişey anlamadım
İdrar testinde pozitif çıktı
Kan değerlerim yüksek çıktı doktor büyük ihtimal hamilesin dedi ama
Ben adet oldum
Salak gibi gidip yine bir umut kan testini tekrarladım:mymeka:
Bu saatten sonra ne umuduysa

canım bnim ya inanılmaz üzüldüm bak şimdi e belki üstüne görmüşsündür sakın moralini bozma birde kan testine bak ondan sonra ayrıca hiç üzülme bir dahaki ay olur inşallah [/COLOR]

canım inanmıoyurm yaaa.. çok üzüldüm..
lekelenme şeklinde kanaman olmasın bide canm..
nasıldı adetin? yaz lütfen..

şimdi kan testinin sonucunuda öğrendim
değerim düşmüş 198
artk kesin hamile deilimsenağlama

ya çok üzüldüm, çok tuhaf bir duygudur eminim, bu durumda ne denir bilemiyorum canım Allahım sana hakkında hayırlı olanı nasip etsin canıma.s.

Şimdi eşimle konuştum sonucu almaya eşim gitti
Doktor gebelik varmış ama bebek tutunamamış demişsenağlamasenağlama

şimdi kan testinin sonucunuda öğrendim
değerim düşmüş 198
artk kesin hamile deilimsenağlama

canım o kadar çok üzüldüm ki anlatamam bir şeyi buldum sanmışken kaybetmek çok kötü ister istemez hayaller kurmaya başladın biliyorum üzülme ne olur bir dahaki ay olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımsın yaaaaaaa... :çok üzgünüm:
bitanem herşeyin hayırlısı buymuş diyicez.. demek ki sağlıksızmış ki tutunamamış.. allah sağlıklı sıhatli bebekler versin hepimize. hamile kalmakla maalesef iş bitmiyo.. bende bunu yaşadım biliyosundur.. seni çok iyi anlıyorum canım.. çok üzüldüğünü de biliyorum..
ama şuna da sevinmeni istiyorum, demek ki hamile kalabiliyosun, bunu öğrenmiş olduk..
ne olur toparla kendini.. inanıyorum ki hepimiz çok yakın zaman da burdan güzel haberimizi vericez birbirimize.. yeterki sağlıklı gelsin meleklerimizzz.. :teselli:

Şimdi eşimle konuştum sonucu almaya eşim gitti
Doktor gebelik varmış ama bebek tutunamamış demişsenağlamasenağlama

Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun. Ama her işte bir hayır vardır. Şuan senin sağlığın önemli kendine iyi bak ve sıcak tut kendini..
En kısa sürede kendini toparlarsın ve bizlere yeniden güzel haberler verisin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…