- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.741
kızlar moralim sıfır rahim filmi çektirdim biliyorsunuz dr bana tüpler açık demişti sonucu aldım yapışıklık var sol tarafımda ama ne kadar büyük bilmiyorum laparoskopi tavsiye edilir diyor anlayacağınız bir ameliyat olabilir dr c.tesi randevum var hayırlısı bebek uzun bir süre ertelendi galiba içim dolu ama eşime belli edemiyorum ben üzüldükçe daha çok üzülüyor ağlamak isitiyorum ama olmuyor içimi bir size döktüm herkese eşim dahil ufak operasyon sonrası düzelir diyorum ama hiç beklemiyordum içim rahatlamıştı kadın dr bana herşey yolunda demişti amadeğilmiş yazımböyleymiş zaten hep kazıyarak elde ettim herşeyimi okulumu eşimi görevimi bebeğimi o da zor gelecek annesine ma gelecek biliyorum sanırımen az 1 yıl diye geçiyor aklımdan inşallah daha kısa sürer hemen anne olurum destek olun moral verin bana düzelir değil mi yolunda girer herşey
hepinize günaydınlar,hayırlı cumalar melek anneleri,anne adayları
dün bir tulum aldım pembe kadife bir tulum
çok güzel ya içim gitti valla keşke dedim...
Günaydın kızlar anca kendime gelebildim
Dün çok kötüydüm çok kanamam vardı birde ağrım çoktu
Akşam acile gittik eşimle iğne yaptırdım
Sonrada uyudum
Hepinize ayrı ayrı desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim
İyiki sizler varsınız bana gerçekten çok destek oldunuz
Hepinizi çok seviyorummma.s.:asigim:
günaydın canlarım ben geldiiimmmma.s.
günaydıınnnn canlarıımmmm nasılsınıızzzzzz........büşra lovelii çook üzüldümm allahımm en yakın zamanda nasip eder inşş....sabah sabah canım çok sıkıldı görümcemin 4 yıldır bebeği olmuyor geçen sene çikolata kistinden ameliyat olmuştu..bi sorun yoktu..şimdi yine kist 5.5 cm oluşmuş...vee inanılmaz üzgün umarım tekrar ameliyat gerektirmez...dua edin arkadaşlar bugün belli olcak ....
Ahhhh benimm bitanemmmmm üzülme canım arkadaşım sonuçta sağ açık yani. sol tıkalı olsa da yine de %50 şansın var. hem ben okumuştum bi ufak operasyon geçirip hemen bebeğine kavuşan kişilerin hikaylerini. sende bir araştır bak korkulacak çok üzülecek bir şey değil. sen olumlu düşün ki herşey olumlu olsun tamam mı canım benim Şeniz Şeniz
günaydın tatlım. bende bitane hastane çıkışı takımı görüyorum almamak için zor duruyorum. bizim evin orda bi mağazada vitrine koymuşlar. turuncu şapkası tavşan gibi kulakları var falan. nasıl tatlı ama tutuyorum kendimi almıycam
bizde seni çok seviyoruz bitanem lütfen çok çabuk toparla kendini tamam mı?
günaydın yavru kuşşşş hoşgeldin nasılsın bakalım?
günaydıınnnn canlarıımmmm nasılsınıızzzzzz........büşra lovelii çook üzüldümm allahımm en yakın zamanda nasip eder inşş....sabah sabah canım çok sıkıldı görümcemin 4 yıldır bebeği olmuyor geçen sene çikolata kistinden ameliyat olmuştu..bi sorun yoktu..şimdi yine kist 5.5 cm oluşmuş...vee inanılmaz üzgün umarım tekrar ameliyat gerektirmez...dua edin arkadaşlar bugün belli olcak ....
lovali canım ne olur üzme kendini herşey düzelecek
Allahım dermansız dert vermesin
senin sorunun çözümü var en azından
burda birbirirmize destek olarak herşeyin üstesinden gelicez canım
yeterki üzülme olurmu
hoşgeldin tatlımmmma.s.:1hug:günaydın canlarım ben geldiiimmmma.s.
iyiyim canım saol sen nasılsınnnnsüprizzzzz
kızlar hastane çıkışı demişken bende bu iki modelden birisini alacağım çok beğendim sizce hangisi güzel aylardır pc de duruyor:)))
[/URL][/IMG]
Gunaydin kizlar ... nasilsiniz ?
büşraya ne oldu kızlar hamıs degılmıydı o benım bıseyden haberım yok fransız kaldım boyle((((
Gunaydin kizlar ... nasilsiniz ?
canım bebeğim tutunamamış senağlama:a015:
İyidir kuşum senden naber? bebiş nasıl?
iyidir canim yarin bebisimi gormeye gidiyorum :)
ayyyyyyysenağlama
pardon canım ya hatırlatıp senı uzmek ıstemezdım ama gercekten bılmıyordum ınsallahh en kısa zamanda yeniden gObişinle bebUşin buluşurr yenidennnnnn:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?