Sabırsızlanıyorum ...!

Ahhhh benimm bitanemmmmm üzülme canım arkadaşım sonuçta sağ açık yani. sol tıkalı olsa da yine de %50 şansın var. hem ben okumuştum bi ufak operasyon geçirip hemen bebeğine kavuşan kişilerin hikaylerini. sende bir araştır bak korkulacak çok üzülecek bir şey değil. sen olumlu düşün ki herşey olumlu olsun tamam mı canım benim Şeniz Şeniz

hepinize günaydınlar,hayırlı cumalar melek anneleri,anne adayları
dün bir tulum aldım pembe kadife bir tulum
çok güzel ya içim gitti valla keşke dedim...

günaydın tatlım. bende bitane hastane çıkışı takımı görüyorum almamak için zor duruyorum. bizim evin orda bi mağazada vitrine koymuşlar. turuncu şapkası tavşan gibi kulakları var falan. nasıl tatlı ama tutuyorum kendimi almıycam

bizde seni çok seviyoruz bitanem lütfen çok çabuk toparla kendini tamam mı?

günaydın canlarım ben geldiiimmmma.s.

günaydın yavru kuşşşş hoşgeldin nasılsın bakalım?

lovali canım ne olur üzme kendini herşey düzelecek
Allahım dermansız dert vermesin
senin sorunun çözümü var en azından
burda birbirirmize destek olarak herşeyin üstesinden gelicez canım
yeterki üzülme olurmu

günaydıınnnn canlarıımmmm nasılsınıızzzzzz........büşra lovelii çook üzüldümm allahımm en yakın zamanda nasip eder inşş....sabah sabah canım çok sıkıldı görümcemin 4 yıldır bebeği olmuyor geçen sene çikolata kistinden ameliyat olmuştu..bi sorun yoktu..şimdi yine kist 5.5 cm oluşmuş...vee inanılmaz üzgün umarım tekrar ameliyat gerektirmez...dua edin arkadaşlar bugün belli olcak ....

günaydın canımmmm tabi ki dua ederiz görümcen için. çok geçmiş olsun. Rabbim cuma günü sesimizi duysun da şifalar versin görümcene :Saruboceq:
kızzzz sen gerçekten meleksin canım arkadaşım yaaaaaa görümcesi için bukadar üzülen yoktur :1hug:

iyiyim canım saol sen nasılsınnnnsüprizzzzz

uzuldum canım yaaa ınsallaaa amelıyat gerektırmez ama moral bozmak ıstemem 6mm olunca kesın sormadan amelıyat dıyorlar ...
bende de lıseye gıderken vardı ılac tedavısı yaptılar bana duzenlı kullandım erıdı bıttı ve bı daha da tekrar etmedı ..benımkı 3.5mm ye gelmıstı... doktor 6ve uzerı olursa sana bıle sormadan amelıyata almamız gerekırdı demıstı ordan bılıyorum((
inşallaahh amelıyat gerektırmez canım ya bı gebe kalabılse gebelerde kıst olusmuyomussss

kızlar hastane çıkışı demişken bende bu iki modelden birisini alacağım çok beğendim sizce hangisi güzel aylardır pc de duruyor:)))

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

canım ya çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir görümcen

canım inşallah sende biraz daha iyi olmuşsundur en yakın zamanda bebiş haberlerini alacağız sizlerden ben inanıyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım ben geldiiimmmma.s.
hoşgeldin tatlımmmma.s.:1hug:

büşraya ne oldu kızlar hamıs degılmıydı o benım bıseyden haberım yok fransız kaldım boyle ((((

ayyyyyyysenağlama
pardon canım ya hatırlatıp senı uzmek ıstemezdım ama gercekten bılmıyordum ınsallahh en kısa zamanda yeniden gObişinle bebUşin buluşurr yenidennnnnn:jeyyar:

CANIM BENİM ZATEN AKLIMDAN HİÇ ÇIKMIYORKİ
DÜNDEN BERİ OKADAR KÖTÜYÜMKİ ANLATAMAM
BİRDE DÜN GECE HASTANEYE GİTTİK SANCIM ÇOKTU DİYE İĞNE YAPTIRDIK
SONRA EVE GELDİK TAM YATACAKTIM
YATAĞIN ÜZERİNDE ARKADAŞLARIMIN ALDIĞI PATİKLERİ HASTANE ÇIKIŞLARINI VE BEBEK TULUMLARINI GÖRÜNCE İÇİM OKADAR YANDIKİ ANLATAMAM
BU YANGIN NEZAMAN GEÇECEK KIZLAR senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…