Sabırsızlanıyorum ...!

büşracımmm canım çok üzüldüm :çok üzgünüm: senin için zor biliyorum ama yıpratma kendini tatlım. inş bidahaki aya beraber güzel haberler vereceğiz. sakın yılmak yok. hadi bakalım çalışmalara devam Şeniz Şeniz

Şimdi eşimle konuştum sonucu almaya eşim gitti
Doktor gebelik varmış ama bebek tutunamamış demişsenağlamasenağlama

üzme kendini tatlım ya bikaç hafta sonra olsaydı ne acılar çekerdin ne kadar üzülürdün bi de bunu düşün. üzme kendini :teselli:

canım benim çok üzüldüm
inşallah Allah'ım en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin

buarada herkes nerde???

ben burdayım elifcimmmmm Şeniz

napıyosun ümmühancım
doğru düzgün görüşemedik kaç gündür?
ne zaman adet olmuştun sen?

iyiyim kuşum nolsun kociş kurtlar vadisini izliyo bende rahat rahat konuşuruz diye geldim. bilgisayara el koyamaz bu akşam kaydirigubbakcemile3 ben salı günü adet olmuştum şekerim.

iyiyim kuşum nolsun kociş kurtlar vadisini izliyo bende rahat rahat konuşuruz diye geldim. bilgisayara el koyamaz bu akşam kaydirigubbakcemile3 ben salı günü adet olmuştum şekerim.

kusura bakma tatlım ya bu hafta ben de ne olduğumu anlayamadım
gündüz bi türlü işim bitmedi,akşamları da sağolsun benim kociş laptopu yanında götürdü

yarın memleketime gidiyom hemşerim

kusura bakma tatlım ya bu hafta ben de ne olduğumu anlayamadım
gündüz bi türlü işim bitmedi,akşamları da sağolsun benim kociş laptopu yanında götürdü

yarın memleketime gidiyom hemşerim

ohhhhhhhh misss gibi balıkesir havası ohhhhh mis gibi ekmekler çok özledim köyümü burnumda tütüyo valla senağlama keşke imkanım olsa hemen giderdim senağlama benim yerime de gez tamam mı hemşerim

ohhhhhhhh misss gibi balıkesir havası ohhhhh mis gibi ekmekler çok özledim köyümü burnumda tütüyo valla senağlama keşke imkanım olsa hemen giderdim senağlama benim yerime de gez tamam mı hemşerim

tamam gezerim canım
annemle konuştuk deniz kenarında simit çay keyfi yapalım diye
izmirin gevreklerini hiç sevmiyorum
ilk defa bu kadar uzun süre gitmedim 2,5 ay oldu

tamam gezerim canım
annemle konuştuk deniz kenarında simit çay keyfi yapalım diye
izmirin gevreklerini hiç sevmiyorum
ilk defa bu kadar uzun süre gitmedim 2,5 ay oldu

oyyyyyyy kıyamammmmmm. baya olmuş ben annemi 2.5 ay görmeden dayanamam valla. Rabbim senin gibi anneciğinden uzakta olanlara sabır versin. Rabbim anneciklerimize uzun ömürler versin :Saruboceq: eee tabi burada Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

1 ay önce annemle babam gelmişti
ama memleketimi özledim valla
çalışınca zor oluyor işte gitmek

1 ay önce annemle babam gelmişti
ama memleketimi özledim valla
çalışınca zor oluyor işte gitmek

evet canım şu çalışmak hem iyi hem kötü. herşeye engel oluyor :çok üzgünüm:
ben çıkıyorum tatlım süt içtim şimdi nasıl uyku bastırdı yatıp uyuyayım dinleneyim biraz. çok öpüyorum seni bitanem kendine dikkat et görüşemezsek te hayırlı yolculuklar canımm. iyi geceler

sanada iyi geceler canım
banada uku bastırdı,kociş gelene kadar kestireyim birazmirmirmirmir

kızlar moralim sıfır rahim filmi çektirdim biliyorsunuz dr bana tüpler açık demişti sonucu aldım yapışıklık var sol tarafımda ama ne kadar büyük bilmiyorum laparoskopi tavsiye edilir diyor anlayacağınız bir ameliyat olabilir dr c.tesi randevum var hayırlısı bebek uzun bir süre ertelendi galiba içim dolu ama eşime belli edemiyorum ben üzüldükçe daha çok üzülüyor ağlamak isitiyorum ama olmuyor içimi bir size döktüm herkese eşim dahil ufak operasyon sonrası düzelir diyorum ama hiç beklemiyordum içim rahatlamıştı kadın dr bana herşey yolunda demişti amadeğilmiş yazımböyleymiş zaten hep kazıyarak elde ettim herşeyimi okulumu eşimi görevimi bebeğimi o da zor gelecek annesine ma gelecek biliyorum sanırımen az 1 yıl diye geçiyor aklımdan inşallah daha kısa sürer hemen anne olurum destek olun moral verin bana düzelir değil mi yolunda girer herşey

merak etme kalbini ferah tut. böle can sıkıcı ve moral bozucu olursan önce kendine edersin. iyi olman için ve bebeğine hemen kavuşabilmen için moralini yüksek tutman lazım. herşey kolay elde edilmiyor. rabbim seninle birlikte tüm bebek isteyen anne adaylarının dualarını kabul etsin.a.s

canım benim lovelicim;
kafanı takma ne kötü durumda olanlar var...
azcık ertelensin ama sağlıklı olsun bebekler..değil mi..

bu arada kızlar balıkesir felan yazmışsınız özlediğiniz yerleri felan
ahhh..ah...
bende bir alanyaya gidebilsem...
o sahiline..
o kalesine..
berrak denizine bakabilsem..
güneşin batışını izleyebilsem...
ahh.. ahhh bir tatil yapabilsemm
ama malesef bu ara tatil yapamıyoruz
artık seneye...((((senağlamasenağlama

sağolun kızlar içim burkuldu araştırdım internette sol tüpün ucunda bir birikme oluyormuş zaten tersilk var diye düşünüyordum çünkü doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ve evlendiğimden beri enfeksiyon geçiriyorum beni etkilememsi imkansız değil mi inşallah hayırlı haberler alırım dr rabbim sen büyüksün sana sığnırım bana yol göster ayakta kalabilme gücü ver beni evlatsızlıkla sınama allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tümmm istyenlere

canım benim çook geçmişler olsu.kalbini ferah tut,moralini bozma hiç
bebeğin seni birazcık daha bekleticek sadece sonra annesinin göbüşüne konuvericek
öpüyorum seni tatlım

hepinize günaydınlar,hayırlı cumalar melek anneleri,anne adayları
dün bir tulum aldım pembe kadife bir tulum
çok güzel ya içim gitti valla keşke dedim...

lovelicim moralini yüksek tut inşallah en yakın zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşur ve o güzel meleğini kucağina alırsın

Günaydın kızlar anca kendime gelebildim
Dün çok kötüydüm çok kanamam vardı birde ağrım çoktu
Akşam acile gittik eşimle iğne yaptırdım
Sonrada uyudum

Hepinize ayrı ayrı desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim
İyiki sizler varsınız bana gerçekten çok destek oldunuz
Hepinizi çok seviyorummma.s.:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…