- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.721
kızlar ya olan oldu
size şimdi yazıyorum çünkü anca kendime gelebildim:çok üzgünüm:
Adet oldumsenağlama:a015:
Bu nasıl iş ya hiç bişey anlamadım
İdrar testinde pozitif çıktı
Kan değerlerim yüksek çıktı doktor büyük ihtimal hamilesin dedi ama
Ben adet oldum
Salak gibi gidip yine bir umut kan testini tekrarladım:mymeka:
Bu saatten sonra ne umuduysa
Şimdi eşimle konuştum sonucu almaya eşim gitti
Doktor gebelik varmış ama bebek tutunamamış demişsenağlamasenağlama
canım benim çok üzüldüm
inşallah Allah'ım en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin
buarada herkes nerde???
ben burdayım elifcimmmmm Şeniz
napıyosun ümmühancım
doğru düzgün görüşemedik kaç gündür?
ne zaman adet olmuştun sen?
iyiyim kuşum nolsun kociş kurtlar vadisini izliyo bende rahat rahat konuşuruz diye geldim. bilgisayara el koyamaz bu akşam kaydirigubbakcemile3 ben salı günü adet olmuştum şekerim.
kusura bakma tatlım ya bu hafta ben de ne olduğumu anlayamadım
gündüz bi türlü işim bitmedi,akşamları da sağolsun benim kociş laptopu yanında götürdü
yarın memleketime gidiyom hemşerim
ohhhhhhhh misss gibi balıkesir havası ohhhhh mis gibi ekmekler çok özledim köyümü burnumda tütüyo valla senağlama keşke imkanım olsa hemen giderdim senağlama benim yerime de gez tamam mı hemşerim
tamam gezerim canım
annemle konuştuk deniz kenarında simit çay keyfi yapalım diye
izmirin gevreklerini hiç sevmiyorum
ilk defa bu kadar uzun süre gitmedim 2,5 ay oldu
oyyyyyyy kıyamammmmmm. baya olmuş ben annemi 2.5 ay görmeden dayanamam valla. Rabbim senin gibi anneciğinden uzakta olanlara sabır versin. Rabbim anneciklerimize uzun ömürler versin :Saruboceq: eee tabi burada Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
1 ay önce annemle babam gelmişti
ama memleketimi özledim valla
çalışınca zor oluyor işte gitmek
evet canım şu çalışmak hem iyi hem kötü. herşeye engel oluyor :çok üzgünüm:
ben çıkıyorum tatlım süt içtim şimdi nasıl uyku bastırdı yatıp uyuyayım dinleneyim biraz. çok öpüyorum seni bitanem kendine dikkat et görüşemezsek te hayırlı yolculuklar canımm. iyi geceler
kızlar moralim sıfır rahim filmi çektirdim biliyorsunuz dr bana tüpler açık demişti sonucu aldım yapışıklık var sol tarafımda ama ne kadar büyük bilmiyorum laparoskopi tavsiye edilir diyor anlayacağınız bir ameliyat olabilir dr c.tesi randevum var hayırlısı bebek uzun bir süre ertelendi galiba içim dolu ama eşime belli edemiyorum ben üzüldükçe daha çok üzülüyor ağlamak isitiyorum ama olmuyor içimi bir size döktüm herkese eşim dahil ufak operasyon sonrası düzelir diyorum ama hiç beklemiyordum içim rahatlamıştı kadın dr bana herşey yolunda demişti amadeğilmiş yazımböyleymiş zaten hep kazıyarak elde ettim herşeyimi okulumu eşimi görevimi bebeğimi o da zor gelecek annesine ma gelecek biliyorum sanırımen az 1 yıl diye geçiyor aklımdan inşallah daha kısa sürer hemen anne olurum destek olun moral verin bana düzelir değil mi yolunda girer herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?