Sabırsızlanıyorum ...!

eşim bana dıyor kı hamıle kalsan hemen sana bebek kıyafetlerı alısverısı yaptırmıycam allah gostermesın ya bısı olursa ozamana kadar... 9ay az bı zaman degıl sonra gordukce mahvolursun cok uzulursun ddıyor 6ıncı aydan sonra baslarız alısverıse dıyor ama ınsan kendını tutamazkı hemen onun ıcın bısıler ıstıyor...merak etme gonlunu ferah tut yenıden bebegın senınle olsun ınsallaaa:Saruboceq:

hoşgeldiinn tatlıımm ooohhh ne güzel 9 hafta olmuşş 3.aya girmişsinn :teytey:..darısı bize inşşş .:Saruboceq:..yarınn bize haber ver tamammı meleğini gördükten sonra

hosbuldum canim benim.. he canim 9 hafta oldu :) karnim baya bir belli oldu artik :) yarin bebisi gormeye gideceyiz ve dvd de vereceklermis :)

hhe canim cok cabuk gecti valla :) veririm tabiki insallah iyi gider ya cok heycanliyim aslinda. Sen nasilsin kiz ?

belki cinsiyeti de belli olur heee :sm_cool:
bende iyiyim canım yaa bekliyorum bakalım çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 salı günü soğan kürüne de başlayacağım bu ay çok çalışıcam kaydirigubbakcemile3

ayy bende değilim hamile kalamayanlar sitesimi açsak ne bu kadarda olmazki bekle bekle off ya zaten 12 gün gecikmeyle yine adet oldum cinlerim tepemde tatlım yaa

kız dur hamıle kalamayanlar topıgıne benım ıcın daha var.. subat ılk ayımdı:roflol:
azcuk deneyelım bız olmazsa dusunurussss benımde subatta gecıkmelı oldu hep psıkolojık olarak gecıktırıyoss ha reglımızıııdelikafadulden

günaydın kızlar ne heber bu aralar bir merhaba deyip kacıyorum ev cocuk işte aksam 8de yataktayım yorgunluktan

hade bakalim calis calis -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ara vermeden delikafadulden

kız öylesine söyledim biz zaten kafaya takmaktan gecikiyoruz ayy ama ne yapalım takmıyacak gibimi allahtan yaza az kaldı yoksa ben kafayı yemek üzereyimsenağlama

kelebek kız simdi cok tatlı olmuştur bebişin eli ayagı oluşmustur yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaa anam bende oglusumu görünce cok heyecanlamıştım elim ayagım titriyordu her seferdede heyecenlandım anası kurban olsun ogluna askım benim ogluşum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

büşra cım canım çok üzüldüm ama şunu bil en azından hamile kala biliyosun bende oda yok üzme tatlı canını allah büyük en kısa zamanda meleğini sana geri verecek senin canın sağolsun yeterki

evet canim bende cok heycanliyim ya birde resim ve bebisin dvd sini vereceklermis oyyyyyyyyyy oooyyyyyyyyyyy

ay cılgın sedatın oglunun hikayesini duyunca içim yandı yazık ya bebegine senağlama

evet tatlım allah verirse hayırlı sağlıklı evlat versin insanın en değerli varlığının hasta olması kadar üzücü ne olabilir allah bütün hamile arkadaşlarımıza hayırlı bebişler nasip etsin valla insan korkuyo çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…