- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.761
iyidir canim yarin bebisimi gormeye gidiyorum :)
CANIM BENİM ZATEN AKLIMDAN HİÇ ÇIKMIYORKİ
DÜNDEN BERİ OKADAR KÖTÜYÜMKİ ANLATAMAM
BİRDE DÜN GECE HASTANEYE GİTTİK SANCIM ÇOKTU DİYE İĞNE YAPTIRDIK
SONRA EVE GELDİK TAM YATACAKTIM
YATAĞIN ÜZERİNDE ARKADAŞLARIMIN ALDIĞI PATİKLERİ HASTANE ÇIKIŞLARINI VE BEBEK TULUMLARINI GÖRÜNCE İÇİM OKADAR YANDIKİ ANLATAMAM
BU YANGIN NEZAMAN GEÇECEK KIZLAR senağlama
hoşgeldiinn tatlıımm ooohhh ne güzel 9 hafta olmuşş 3.aya girmişsinn :teytey:..darısı bize inşşş .:Saruboceq:..yarınn bize haber ver tamammı meleğini gördükten sonra
slm kızlar ben geldim özledim sizi valla 2 gündür giremedim net de kafayı yedim yeni hamişler varmı
oyyyyy yesin onu teyzesiiiiiiizaman nekadar çabuk geçti ya leylacım :1hug: gelince bize de bilgi ver tamam mı?
ben hamıle degılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
meselaaananiknanik
hhe canim cok cabuk gecti valla :) veririm tabiki insallah iyi gider ya cok heycanliyim aslinda. Sen nasilsin kiz ?
ayy bende değilim hamile kalamayanlar sitesimi açsak ne bu kadarda olmazki bekle bekle off ya zaten 12 gün gecikmeyle yine adet oldum cinlerim tepemde tatlım yaa
belki cinsiyeti de belli olur heee :sm_cool:
bende iyiyim canım yaa bekliyorum bakalım çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum bende kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 salı günü soğan kürüne de başlayacağım bu ay çok çalışıcam kaydirigubbakcemile3
kız dur hamıle kalamayanlar topıgıne benım ıcın daha var.. subat ılk ayımdı:roflol:
azcuk deneyelım bız olmazsa dusunurussss benımde subatta gecıkmelı oldu hep psıkolojık olarak gecıktırıyoss ha reglımızıııdelikafadulden
kelebek kız simdi cok tatlı olmuştur bebişin eli ayagı oluşmustur yerim ben onu yaaaaaaaaaaaaa anam bende oglusumu görünce cok heyecanlamıştım elim ayagım titriyordu her seferdede heyecenlandım anası kurban olsun ogluna askım benim ogluşum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikisi de cok guzel ama filli olannn daha sırın duruyooo benceee:1rolleyes:
ay cılgın sedatın oglunun hikayesini duyunca içim yandı yazık ya bebegine senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?