Sabırsızlanıyorum ...!

iyi geceler arkadaşlar. ben geldim uyku tutmadı ama bu saatte kimsecikler yok tabi ki hepinize iyi geceler olsun canlarım öpüyorum sizi Şeniz

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar.. dun kocisle bebisi gormeye gittik..harika birseydi ya.. kalp atislarini duyduk...ayaklarini cilgin cilgin tepiyordu bizde kirildik gulmekten..bir eli agzinda digeri de havada oynuyordu..inanilmaz birseydi.Allahim herkese nasip eder insallah.
canlarim bebisimi gordum kalp atislarini duydum icim baya bir rahatladi :)

Son düzenleme:

uuuuuu çok güzel yaaaa inşallah bu duyguyu bız de tadarısss kıs 12haftalık oldumu senınkı

ne kadar güzel yaa..
onu hssetmek..
özlem bakarsın ikimiz aynı anda hamile kalırız hı???

mrb kızlar bende yeni katıldım siteye okuduğumda çok duygulandım gerçekten anne olmayı şimdi dahada çok istiyorum bi kaç gündür şiddettli karın ağrılarım var belimde ağrıyo adetime 10 gün var daha acaba ağrılarımın sebebi ne olabilir

Herkesin dünya kadınlar günü kutlu olsun! Öpüyorum hepinizi.

kızlar merhaba benim adetime de 2 gün kaldı ama göğüslerim acayip sızlıyo bazen dokunamıyorum bile bi de yumurtlama dönemimde 1 hafta ara kanamam oldu lekelenme gibiydi. belim de ağrıyo ama adet ağrısı gibi değil. çok sabırsızlanıyorum. acaba hamile miyim? fisfisfis

kızlar merhaba benim adetime de 2 gün kaldı ama göğüslerim acayip sızlıyo bazen dokunamıyorum bile bi de yumurtlama dönemimde 1 hafta ara kanamam oldu lekelenme gibiydi. belim de ağrıyo ama adet ağrısı gibi değil. çok sabırsızlanıyorum. acaba hamile miyim? fisfisfis

ya biri bana yardım etsin karnımda şişlik sancı belimdede şidderli ağrı ve kokusuz renksiz bir akıntım var adetime 10 gün var bu ağrıların sebebi iltihap olabilirmi korkmaya başladım doktora gitsemmi ya hamilelikten olabilirmi kafam çok karıştı lütfen yardım edin

Herkeslere günaydın kızlarhihoyyyt Hepinizin kadınlar gününü kutluyoruma.s. ...:sm_cool: uzun zamandır giremedim sizleri çok özledim bugünlerde çok mutluyum çünkü eşimi psikiyatriye götürdüm tam 8 gün oldu ve şuanda gerçekten çok mutluyum...baya fark etti eşim sanki yumuşadı şimdi yine çocuk düşünmeye başladık... tabiki adet düzensizliğim devam ediyor :1no2: ne zaman düzelcek bilmiyorum...normalde 4 martta adet olmam gerekiyordu olmadı bende kantesti yaptırdı 4 martta ama maalesef yine 0.100 çıktı halen adet olmadım doktor bir hafta bekle olmazsa adet söktürücü verdi onu iç dedi...ya bu çok sinir bozucu ben hep ilaçlamı adet olucam :mymeka:tam 5 aydır adet düzensizliğim var ve hep ilaçla oldum bu 5 ay içinde ...kızlar sizce adet düzensizliği nasıl düzelir ve ilaçla adet olunca yumurtlama olurmu çok merak ediyorum bilgisi olan varsa bekliyorum cevaplarınızı hepinizi öpüyorum...Şeniz

günaydın canım eşin ve senin adına çok sevindim.adetinin düzensizliği stresten olabilir,inşallah o da düzene girer bu şekilde:1hug:

herkese günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun
haftasonu çok boşlamışsınız burayıklava:

ya niye kimse cvp yazmıyo bana aranıza yeni katlmış biri olarak kendimi dışlanmış hissediyorum

estağfirullah canım dışlanmak ne demek hoşgeldina.s.
kimsecik yok daha o yüzden cevap verilmemiş
ağrının ve akıntının sebebi iltihap olabilir
adetine 10 gün varmış gebelik için erken olabilir bekle istersen biraz

hoşbulduk cevabın için saol canım bekliycemde ağrılarım bazen dayanılmaz luyo yumurtlamadanda daha yeni çıktım doktora isemde kan tahlilinde çıkmaz bişey varsada sanırımçok erken çünkü ne yapsam bilmiyorum

günaydın canım eşin ve senin adına çok sevindim.adetinin düzensizliği stresten olabilir,inşallah o da düzene girer bu şekilde:1hug:

Canım sanada günaydın...evet bu şekilde olması süper oldu eşim beni sevdiğini kanıtladı :dilcikar:şimdi sıra bende sositososito bakalım bende kanıtlayabilecekmiyim ..adet düzensizliği genelde stresten diyolar ama nasıl düzelir kimse bilmiyor...Allahımın yardımıyla inşallah bununda üstesinden gelicem :Saruboceq: canım sen nasılsın ilaç falan demişsin san tavsiyem asla ilaç kullanma çünkü onun ceremesini çekiyorum ben şimdi...sana tavsiyem kullanma gerçekten fizikini biyolojisini herşeyini bozuyo:1no2:asla tavsiye etmem tecrübemden biliyorum canım..neyse yinede siz bilirsiniz... çok öptüm canımcım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…