- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.801
Gunaydin kizlar.. dun kocisle bebisi gormeye gittik..harika birseydi ya.. kalp atislarini duyduk...ayaklarini cilgin cilgin tepiyordu bizde kirildik gulmekten..bir eli agzinda digeri de havada oynuyordu..inanilmaz birseydi.Allahim herkese nasip eder insallah.
canlarim bebisimi gordum kalp atislarini duydum icim baya bir rahatladi :)
ne kadar güzel yaa..
onu hssetmek..
özlem bakarsın ikimiz aynı anda hamile kalırız hı???
Herkeslere günaydın kızlarhihoyyyt Hepinizin kadınlar gününü kutluyoruma.s. ...:sm_cool: uzun zamandır giremedim sizleri çok özledim bugünlerde çok mutluyum çünkü eşimi psikiyatriye götürdüm tam 8 gün oldu ve şuanda gerçekten çok mutluyum...baya fark etti eşim sanki yumuşadı şimdi yine çocuk düşünmeye başladık... tabiki adet düzensizliğim devam ediyor :1no2: ne zaman düzelcek bilmiyorum...normalde 4 martta adet olmam gerekiyordu olmadı bende kantesti yaptırdı 4 martta ama maalesef yine 0.100 çıktıhalen adet olmadım doktor bir hafta bekle olmazsa adet söktürücü verdi onu iç dedi...ya bu çok sinir bozucu ben hep ilaçlamı adet olucam :mymeka:tam 5 aydır adet düzensizliğim var ve hep ilaçla oldum bu 5 ay içinde ...kızlar sizce adet düzensizliği nasıl düzelir ve ilaçla adet olunca yumurtlama olurmu çok merak ediyorum bilgisi olan varsa bekliyorum cevaplarınızı hepinizi öpüyorum...Şeniz
ya niye kimse cvp yazmıyo bana aranıza yeni katlmış biri olarak kendimi dışlanmış hissediyorum
günaydın canım eşin ve senin adına çok sevindim.adetinin düzensizliği stresten olabilir,inşallah o da düzene girer bu şekilde:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?