Sabırsızlanıyorum ...!

kız benim yeğenim seni üzmeye bi başlasın göbek atacam o tekmelemeye başlayınca görücem seni çobuk büyü sende cennet kuşu ya

Teyzesi babası diyo zaten meleğimiz bi doğsın poposunu ısırcam onun diyo annesini üzmesin bakim diyo:dance::dance:

aman ona inanmıyorum ben geçem senede aynını yaptı evde iş bile yaptırmıyodu bende baya hamileyim zannetdim kız akşama geldi benim kırmızı kartlarım ama trakkeki valla heyecandan ölecem yarını düşündükce ya dua et tatlım ne olur

Neyapsın adamcağız o da çok istiyo belli işte..

Heyecan yok stres yok biliyosun demi hiç düşünme ben senin için hep dua ediyorum canım benim.

arkadaşlar yoksada üzüldüğümü eşime belli etmiyecem çünkü çok yıpranıyo o yokken ağlıyacam bol bol

kızzzzzzzzzz senef inşallah senin cennet kuşunda uçup konmuştur annesinin göbişine artık hamile haberleri almak istiyorum trakkekini yanlız bırakmıyalım

trakkeki tatlım 2 saatlik yola gidecez gidip gelmek zaten 4 saat sürüyo ama eve gelir gelmez haber vericem size iyide olsa kötüde olsa bu kaçınılmaz bir yol

trakkeki tatlım 2 saatlik yola gidecez gidip gelmek zaten 4 saat sürüyo ama eve gelir gelmez haber vericem size iyide olsa kötüde olsa bu kaçınılmaz bir yol

Hımmm anladım canım olsun gittiğinize değer inş. be güzelim.Hayırlı haberlerle gelirsin bize tekrar.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar sabahtan beri pc başındayım ütü yapmam lazım yarın kocişim giyecek gömlek bulamaz valla hehe..

Neyse ben çıkıyorum hepinizi öptümmm

kızzzzzzzzzz senef inşallah senin cennet kuşunda uçup konmuştur annesinin göbişine artık hamile haberleri almak istiyorum trakkekini yanlız bırakmıyalım

inşallah canım benim çok heyacanlıyım zaten.. yarında güzel haberleri senden alcaz inşallah bitanem:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…