Sabırsızlanıyorum ...!

bende çoook sabırsızlanıyorum arkadaşlar ve benim yarın olmam gerekiyo regl bende kan testi yaptırmaya gittim bu gün tam 1.30 saat bekledim saat 10 :30 olmuş bana diolarki saat 10:00 sonra kan testi yok az kalsın çıldırıcaktım kendimi dışarı zor attım bende hapı ekimde bıraktım hala bekliyorum

merhaba arkadaşlar sizlere bişey sorabilirmiyim normal adetini olsan bile gene hamile olabilirmisin ben herhangi bişey yapmadım ama belim çok ağrıyo ve bugün tuvaletten çıkamıyorum sadece meraktan soruyorum :)))

Alla alla o saatten sonra kan testi yapılmıyomuymuş.

merhaba arkadaşlar sizlere bişey sorabilirmiyim normal adetini olsan bile gene hamile olabilirmisin ben herhangi bişey yapmadım ama belim çok ağrıyo ve bugün tuvaletten çıkamıyorum sadece meraktan soruyorum :)))

Üstüne görme olayı varmış ama çok nadir insanlar olabiliyo..

Üstüne görme olayı varmış ama çok nadir insanlar olabiliyo..

normal adet gibimi oluyo acaba ben onu biraz daha açık renkli geliyo diye biliyorum bide benim adedim 3 gün kesildi çok az geldi ondan sonrada az az devam etti 6 gün sürerdi budefa az az 5 gün sürdü neyse varsa bişey çıkar zaten yakında beklemekten başka çaremiz yok buarada senin nasıl gidiyo hamişlik bulantıların varmı zormu yani herkes belitileri yazıyo hamile kalmakmı hamile kaldığındamı zor bunları yaşıyınca görecez biz ama sence hangisi

canım üstüne adet görme olayı nadir de olsa varmış ama adetin normalden daha farklı şekilde oluyormuş.yani normal adet görmüyomuşsun daha kısa,daha farklı renkte.:uhm:

trackeki bişe soracam cnm...şimdi o dediğim akıntı bende gün içerisinde sürekli oluyoo bi kere değil yanii..sendede öylemiydii..

Şu an daha çok yeni benim o yüzden adet belirtilerini yaşıyorum başka bi değişiklik yok bakalım inş. 9 ay kolay geçer...

Hamile olmak çoooook güzel bir duyguymuş en yakın zamanda seninde yaşamanı isterim.

trackeki bişe soracam cnm...şimdi o dediğim akıntı bende gün içerisinde sürekli oluyoo bi kere değil yanii..sendede öylemiydii..

Canım hiç çekinmeden her şeyi sorabilirsin neyi merak ediyosan sorabilirsin.Bende cevap verebildiğim kadarıyla sana karşılık verebilirim.

Bende su gibi gelen bide çok gelen bi sabah olmuştu ama şuanda ara ara akıntılarım oluyo ama beyaz renkte şuankiler..

inş hepimiz birgün(bu birgün yakın zamanda inşallah) o duyguyu yaşarız Allahın izniyle
Allahım nazarlardan korusun seni sağlığıyla geçirirsin inşallah 9 ayını

inş hepimiz birgün(bu birgün yakın zamanda inşallah) o duyguyu yaşarız Allahın izniyle
Allahım nazarlardan korusun seni sağlığıyla geçirirsin inşallah 9 ayını

Çok teşekkürler canım allah razı olsun

İyi dileklerin için çok sağol darısı başına inş. ennn yakın zamanda.

anladım canım tşk ederim benimki belkide üşütmekten kan testi yaptırsaydın keşke öbür testler yanlış çıkabiliyomuş birde gecikmesi normalmiki belki ondanda olabilir

eğer adetim gelmeseydi kan testi yaptırcaktım bende adetim gelince vazgeçtim.
ama rengi falan da farklı olunca,kısa sürünce meraklandım bende.
şimdi ormal adet tarihime göre 14 gün var onu beklicem bakalım

kızlar ben geldim çok gıcık oldum test akşam 6 da çıkacakmış yaa çabuk çıkarıyolar die devlet hastanesine gitmedim özele gittim bura daha berbat çıktı sinirimi bozdular neyse hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…