- Konu Sahibi Kelebek_00
-
canım hastayım grip oldum çok kötü muayne olcam ama doktor ilaç vermez dimi
gelde düşünme işte kafayı yerim beenn....ama sürekli içimden kendime olmayabilir diyorumm ...eğer olmazsa tek tesellim bu sözüm olacakkk...:çok üzgünüm:
canlar ben çıkıyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah
canlar ben çıkıyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah
bende çoook sabırsızlanıyorum arkadaşlar ve benim yarın olmam gerekiyo regl bende kan testi yaptırmaya gittim bu gün tam 1.30 saat bekledim saat 10 :30 olmuş bana diolarki saat 10:00 sonra kan testi yok az kalsın çıldırıcaktım kendimi dışarı zor attım bende hapı ekimde bıraktım hala bekliyorum
merhaba arkadaşlar sizlere bişey sorabilirmiyim normal adetini olsan bile gene hamile olabilirmisin ben herhangi bişey yapmadım ama belim çok ağrıyo ve bugün tuvaletten çıkamıyorum sadece meraktan soruyorum :)))
Üstüne görme olayı varmış ama çok nadir insanlar olabiliyo..
merhaba arkadaşlar sizlere bişey sorabilirmiyim normal adetini olsan bile gene hamile olabilirmisin ben herhangi bişey yapmadım ama belim çok ağrıyo ve bugün tuvaletten çıkamıyorum sadece meraktan soruyorum :)))
normal adet gibimi oluyo acaba ben onu biraz daha açık renkli geliyo diye biliyorum bide benim adedim 3 gün kesildi çok az geldi ondan sonrada az az devam etti 6 gün sürerdi budefa az az 5 gün sürdü neyse varsa bişey çıkar zaten yakında beklemekten başka çaremiz yok buarada senin nasıl gidiyo hamişlik bulantıların varmı zormu yani herkes belitileri yazıyo hamile kalmakmı hamile kaldığındamı zor bunları yaşıyınca görecez biz ama sence hangisi[/QUOTE
benimde bu ay 6 gün gecikti sonra da 2 gün süren açık renkli adetim oldu.test yaptım adetten önce negatifti ama hala şüphedeyim böyle okudukça
normal adet gibimi oluyo acaba ben onu biraz daha açık renkli geliyo diye biliyorum bide benim adedim 3 gün kesildi çok az geldi ondan sonrada az az devam etti 6 gün sürerdi budefa az az 5 gün sürdü neyse varsa bişey çıkar zaten yakında beklemekten başka çaremiz yok buarada senin nasıl gidiyo hamişlik bulantıların varmı zormu yani herkes belitileri yazıyo hamile kalmakmı hamile kaldığındamı zor bunları yaşıyınca görecez biz ama sence hangisi
anladım canım tşk ederim benimki belkide üşütmekten kan testi yaptırsaydın keşke öbür testler yanlış çıkabiliyomuş birde gecikmesi normalmiki belki ondanda olabilir
trackeki bişe soracam cnm...şimdi o dediğim akıntı bende gün içerisinde sürekli oluyoo bi kere değil yanii..sendede öylemiydii..
Şu an daha çok yeni benim o yüzden adet belirtilerini yaşıyorum başka bi değişiklik yok bakalım inş. 9 ay kolay geçer...
Hamile olmak çoooook güzel bir duyguymuş en yakın zamanda seninde yaşamanı isterim.
inş hepimiz birgün(bu birgün yakın zamanda inşallah) o duyguyu yaşarız Allahın izniyle
Allahım nazarlardan korusun seni sağlığıyla geçirirsin inşallah 9 ayını
anladım canım tşk ederim benimki belkide üşütmekten kan testi yaptırsaydın keşke öbür testler yanlış çıkabiliyomuş birde gecikmesi normalmiki belki ondanda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?