- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
kızlar ben geldim çok gıcık oldum test akşam 6 da çıkacakmış yaa çabuk çıkarıyolar die devlet hastanesine gitmedim özele gittim bura daha berbat çıktı sinirimi bozdular neyse hayırlısı
hadi hayırlı haberler inşallah.
ay kızlar işteyim ben sizi merak etmekten işime de bakamıyorum:)
hamile değilim ama sizinle heyecanlanıp,sizinle mutlu oluyorum valla
Hadi ya bende büyük bi heyecanla bekliyodum gelmeni.Olsun sağlık olsun canım inş. pozitiftirde beklediğine değer..6 da gitme bari telefon aç da öğren...
...olsun cnm bekleriz burda hep birliktekızlar ben geldim çok gıcık oldum test akşam 6 da çıkacakmış yaa çabuk çıkarıyolar die devlet hastanesine gitmedim özele gittim bura daha berbat çıktı sinirimi bozdular neyse hayırlısı
Çok teşekkürler canım allah razı olsun
İyi dileklerin için çok sağol darısı başına inş. ennn yakın zamanda.
...olsun cnm bekleriz burda hep birlikte
Canım ne kadar güzel herkezi bilgilendiriyosun.Allah gönlüne göre versin bebişini.
benim ayın 22 sinde idrar testini bugün yaptırsam çıkarmı çok ta korkuyorum.
1 senedir test yapmıyorum en son yaptığımda adetim 1 hafta geçmişti ve de midem de
bulanıyordu tabiyki sonuç hüsran sonrada menopoza mı girdim diye ne kadar ağlamıştım
O günden beri yapmıyorum.Sen ne diyorsun ?
delikafadulden:CüvCüv:arkadaşlar benim regl yarın içim kıpır kıpır:))))
Amin inş. canım benim allah herkesin gönlüne göre versin inş.
22 sindeyse büyük ihtimalle döllenmişse çıkar ama sen yinede adet gününü bekle daha net sonuç alırsın.Eğer bugün yaparsan idrar testi negatif çıkarsa adet gününe kadar yine merak edip durucaksın.Kan testi yaptırsan belli olur çünkü benim adetime 5 gün varken kanda çıkmıştı tatlım.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. isteyen herkes en yakın zamanda hamiş olur:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Şeniztrackeki beslenmene dikkat et tamammı kuzum .pc başında ihmal etme meleğin aç kalmasın..gamyoncuiremsu
Teşekkür ederim canım öyle yapıyım.Bana da dua et olur mu?son iki günüm kaldı iyiki sizler varsınız.İş yerindeyim ve de doğru düzgün birşey yapamıyorum.
kızlarrrr ben geldim ağrılarımla
trakkeki iyi geçti tatlım eşim manyak garsona durmadan karım hamile olabilir herşeyden tatsın diyo bende yarın yok derlerse avcunu yalarsın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?