Sabırsızlanıyorum ...!

trakkeki azönce ağrım yoktu şimdi mütiş bir ağrı var kasıklarımda ozaman bütün ümidimi yitiriyorum sanki adet olacam gibi birde üşütdüm galiba durmadan idrara çıkıyorum

canım benimde 10 günüm kaldı kafayı yicem aceba hamilemiyim diee

Allah hepinizinize hayırlı olanı göstersin inşallah gönlünüze göre olsunn kızlar
kuzenn geri sayıma başladık bakalım 10-9 diee umarımm hayırlısı olurr sevinçli haberii alırızzzz:CüvCüv:

Arkadaşlar hamilelik testi en iyisi hangisi bana yazar mısınız ?

en garantili sonuç kanda baktırmak canım gerçi idrar testleride günümüzde pek fazla yanılmıyo ama en iyisini istiyosan eğer gidip kanda baktıracaksın zaten idrarda en az 10 günlükk hamilelik kanda 2-3 günde belli oluyorrsengözlerimebaksanab

Senef son yarım saate girdin canım.Bizim için zaman geçmiyor seni düşünemiyorum.
Ben hastalanıcam kesinleşti burnumun içinde sivilce çıktı benim için idrar testi gibidir.
İnşallah senin bebk haberinle mutlu oluruz.

ayyy evet çok heyecanlı senef sonucunu al hemen bize haber ver seni bekliyom valla

evet senefcim habelerini bekliyoruz canım. bende işten çıkıcam şimdi seni bekliyorum. evde internet yok :çok üzgünüm: inş güzel haberlerle gelirsin canım bekliyorum Şeniz

sinir oldum kızlar yaa oturdum ağlıyorum test yarına kalmış makinelerimi ne bozulmuş offf deli olmamak elde değil

Aaaaaaa olmaz canım ne bu böyle..

Nereye yaptırdın ki sen testini hayatım..Töbe töbe:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım ben ankarada oturuyorum evime yakın iyi bi tıp merkezi vardı oraya gittim deli ettiler beni ya valla sinirimden ağlıyorumsenağlama

canım ben ankarada oturuyorum evime yakın iyi bi tıp merkezi vardı oraya gittim deli ettiler beni ya valla sinirimden ağlıyorumsenağlama

Bende senin yerinde olsam deli olurdum yani neyse hakkında hayırlısı bakalım canım.

İnş yarın güzel haberlerle gelirsinnnnhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…