- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.821
kuzularım günaydın ne yapıyonuz bakem
bakkk herşey nasıl yoluna giriyo çok şükürr....allahımm sizi bi ömür boyu ayırmasın tatlımmm....ŞenizŞenizCanım sanada günaydın...evet bu şekilde olması süper oldu eşim beni sevdiğini kanıtladı :dilcikar:şimdi sıra bende sositososito bakalım bende kanıtlayabilecekmiyim ..adet düzensizliği genelde stresten diyolar ama nasıl düzelir kimse bilmiyor...Allahımın yardımıyla inşallah bununda üstesinden gelicem :Saruboceq: canım sen nasılsın ilaç falan demişsin san tavsiyem asla ilaç kullanma çünkü onun ceremesini çekiyorum ben şimdi...sana tavsiyem kullanma gerçekten fizikini biyolojisini herşeyini bozuyo:1no2:asla tavsiye etmem tecrübemden biliyorum canım..neyse yinede siz bilirsiniz... çok öptüm canımcım Şeniz
hoşgeldin sevnur prensin nasılbende yokum kac gündür
geldik burdayızzzzzzzzzzzz:teselli:günaydın kızlar ben sabahtan beri burdayım kimse yok sıkıldım artık
ya niye kimse cvp yazmıyo bana aranıza yeni katlmış biri olarak kendimi dışlanmış hissediyorum
bakkk herşey nasıl yoluna giriyo çok şükürr....allahımm sizi bi ömür boyu ayırmasın tatlımmm....ŞenizŞeniz
ist.1982 cnm tabııkı de yumurtlama olurr
Canım öncelikle hoşgeldin...benimde senin gibi şikayetlerim vardı doktora gittim elsenin dediği gibi iltihap var dedi ilaç(tetradox) verdi 14gün kullandım bitti şuanda soğan kürünü deniyorum çok fazla akıntım oldu halende var ..sana tavsiyem biran önce git doktora zaten varsa gebelik kanda çıkar yoksa da biran önce önlem almış olursun yoksa benim gibi adet düzensizliğiyle uğraşırsın canım ...sağlıkla ilgili hiçbirşeyi ihmal etme...sevgiyle kal canım..:1hug:
ne oldu özlemcim:uhm:
kuzularım günaydın ne yapıyonuz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?