- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.841
hihoyyytyaaa... gerçekten mi canım ne bilim sanki sadece kanama oluyor gibi geliyor bana ilaçla olması biraz şüpheli gibi geliyor bana.. inşallah:Saruboceq: bu ay yumurtlama günü yakalarım ...canım senin neden canın sıkkın :uhm:
oooooo kimler buradaymış nasılsınız özlem hanım:)))
cevapladığın için saol canım bu gün gidicem doktora inş şikayetlerimin sebebi bebişimdir ya of 3 ay oldu evleneli çocuk istiyoruz bizle birlikte ailelerde istiyo bu arada hoşbulduk hepinize sizinle olmak çok güzel
neden ki canım benim ne oldu?:çok üzgünüm::teselli:
kimler üzdü
bak getir onu döveyim hemenklava:
özlemcim günaydın sıkma canını eşinde haklı görev gibi olsun istemiyor
hayırlısıysa kısmetse olur canım sen stres yapma
senağlama
Aaaa...canım ya çok yeniymişsiniz belkide hamilesindir ...İnşallah dilediğin gibi sonuç alırsın...
Özlemcim canım tipik erkek psikolojisidir bu:jeyyar: hiç üzme kendini aslında eşinde haklı çünkü belkide olmuştur...biraz ara vermek iyidir...zaten spermlerin canlılığı 24-ile72 saatmiş..yani o bir günden bişey olmaz canım...üzülme olurmu:teselli:
canım duzenlı ılıskıye gırmemız gerekıyordu esımle bızım gunler duzensızleşti 28şubat 2mart 4mart guzel duzenlı gıdıyorduk sonra 7martta oldu ve bı de bugun olması gerekıyordu boyle gun asırı devam etmemız gerekıyordu.Eşim akşam cok gec gelıyo bugunlerde ıslerınden dolayı 12de fılan benım de kursum var sabah erken saatte kalkıp gitmem gerekıyordu ben ogleden sonra gıtmeyı goze aldım gece yorgunum sabah yaparıs askım demıstı hak verdım cok calısıyor dıye. bu yuzden de erken kalkıp kursa gıtmedım .Benımkı saatını kurmus 10a uyandı kalkıp gıyındı dedım gıdıyomusun hemen eveet yavrum saat 10dedı eee hanı dedım... bıraz bozuldum kendımı cok kotu hıssettım sankı zorla yapıyorum yasarıldı bana dedı kı takvım cızelge dıye dıye mahvettın bızı strese soktun nerde kaldı bunun gizemi büyüsü mecbur olmak hosuma gıtmıyo senın gıdıyo mu akısına bırak olucagı varsa olur takma bu kadar kafana bu işin de bı guzellıgı buyusu var bu sekılde bozuluyo dedicok sınır oldum sen ıstemıyomusun bebek dedım istiyorum istemez mıyım dedı ama mecbur olmaktan sıkıldım bırak canımız ıstedıgınde yapalım kazayla olanlar nasıl oluyo ılla kı bellı zaman ıcınde mı yapmak gerekır cok sacma dedısonra da gıttı canım cok sıkkın ya sanıyo kı gun asırı yapınca 3uz 5ız olucak ... oyle dıyo olucak 3uz 5iz gorıcen sonra ... cok yaptık su 1haftadır kesın olmustur artık dedı ama adetıme daha 11gun var :1no2:senağlamasenağlama
canım özlemcim...
bu tür şeyler olabilr eşinde kendine göre haklı..o istemz mi çocuğu lsun elbette ister
ama işte böyle zorla yapıyormuş gibi olmak onun hoşuna gitmiyor belki..
erkeklerin çoğu böyledir canım ...
sende sinirlendiğini falan belli etme o öyle dediyse" akışına bırakalım""tamam canım"de.
merak etme dayanamayıp akşama yanında belirir...:jeyyar:sırnaşık şey
sana bir tüyo üzerine çok gidip skıştırırsan erkekler belli bir yere kadar dayanır ve bırakır..
sende haklısın hemde çok...ama eşinle arnızda kopukluk olmamasını istiyorsan böyle "tamam sen bilirsin" gibi cümleler kullan
eminim o ne yaptığının er geç farkına varacaktır
sen ihtmal vermesen bile..yerimsenibenhihoyyyt
hı unutmadan bir şey daha;
geçiştirir gibi cümleler kullanırken de meydanı boş bırakma:)
git güzel ciciler al
güzel sofralar kur bak bakayım nereye kadar dayanabiliyor...:jeyyar::roflol::roflol:
erkeklerin nefsine hakim olabilmesi çok zordur canım..
bunları bir dene istersen..
tutacak bak görürsün gülde demişti dersin:roflol:
bılmıyorum canım ya ınsallaa dedıgın gıbı olurrr:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?