Sabırsızlanıyorum ...!

valla bende senin gibi ağrıdan ölüyorum
mecburen ilaç alıyorum dayanamıcak duruma gelince
keşke evde olsamda yatsam
kocişimde masaj yapsa karnıma

valla bende senin gibi ağrıdan ölüyorum
mecburen ilaç alıyorum dayanamıcak duruma gelince
keşke evde olsamda yatsam
kocişimde masaj yapsa karnıma

regl misin canım
reglde ağrı kesici kullanınca regl kesiyor ii değil ama dediğin gibi ne yapalım..
mecburiyetten kullanıyoruz zaten..
karnına şalın falan varsa onu sar ii geliyor az da olsa ..
esas birazda ay içerisinde üşütmekten de oluyor
ben hep ay sonunda akılsız başımın cezasını çekiyorum..
hiç çorap giymiyorum mesela ondan böyle oluyor..
seninde ondan mı sancın yoksa yumurtalıklarında iltihap falan mı var??
bir baktır istersen..

ay içinde çok çektim zaten sancıdan iltihaplanmadan
sabah da adet oldum dayanılmaz ağrım var
iltihaplanma var malesef
bende hiç çorap,patik çıkarmam ama hiçte ısınamam
ayaklarımdan üşütüyorum sonrada hastayım böyle işte

canım seni şuan o kadar ii anlıyorum ki..
bende aynısı var
ayaklarım bir türlü ısınmıyor (tabi çoap giymezsem böyle olur)
iltihap için ilaç felan kullanıyormusun?antibiotik felan..

canım seni şuan o kadar ii anlıyorum ki..
bende aynısı var
ayaklarım bir türlü ısınmıyor (tabi çoap giymezsem böyle olur)
iltihap için ilaç felan kullanıyormusun?antibiotik felan..

antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyodum
şimdi de o ağrı kesiciden içtim bir tane inşallah keser şu ağrıyı

özlemcim yumurtlama dönemi bugün artık yok diye düşünme mesela ben yumurtlama dönemi bitti sanıyordum doktora gittim hesapladığım dönemde yumurta çatlamıştı ama dedi ki sol tarafta daha çatlamadı bu aralar açlışın dedi gün vermişti ve adetime 1 hafta kalmıştı yani bitmiş değil hiçbir şey adet gününe kadar yolu var adet başlangıcından diğer adet gününe kadar aynısı bizde oldu sonra biraz rahat bıraktık sadece yumurtlama döneminde dikkatli davranıyoruz böyle olması güzel sıkma kendini kuzummm emi elifff bak bir ilaç karşıtı insan daha başladın değil mi dostum hakkında hayırlısı olsun adet düzensizliği olan kimdi bilmiyorum soğan kürü çok iyi imiş bir arkadaşım genç yaşta menapoza girmeye başlayınca bu kürü kullanmaya başladı dün kayınvalidemi de soğan kürü yaparken görünce aynı kanamam azaldı adet göremiyorum dedi yapınca adet oldum dedi sevnur paşanı yerim kızzz maşallah ümmü yok nerde kızlar kimse yok hamişler nasılsınız

elifff bak bir ilaç karşıtı insan daha başladın değil mi dostum hakkında hayırlısı olsun

canım benim bugün adet oldum ve ilaca bugün başlıcambenneyaptımki
annemle kuzenimle teyzemle falan da konuştuk dün, onlar da kullanmış,olumsuz bişey söylemediler.
hala içime sinmiyor ama bilmiyorum artık hayırlısı
sen nasılsın tatlım?

kızlar:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
önce kahverengi sonra pembemsi kan geldi benden senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu kezde olmadı galiba ve ben dra gidemiyorum ancak yarın gideceğim senağlamasenağlama
kasıklarım da ağrıyor senağlamasenağlamasenağlama
eğer buda giderse çocuk falan istemiyorum ben yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
ağla ağla nereye kadar:a015::a015::a015::a015::a015:

özgecim nasıl yani:uhm:dur hemen bozma moralini
Allah Allah sen kan testi yaptırmamış mıydın?pozitif çıkmamış mıydı?

özge canım sakin ol hemen dillen uzan ve dr gidene kadar tuvalet ihtiyacı hariç kalkma san ilaç verir düşmez korkma aradın mı dr sana ne yapman gerekeceğini söyler bu topicte bir arkadaş vardı hamileliğin 2 ayında yaşamaya devam devam ediyordu yengemde de olmuştu ilaç verdi dinlendi şimdi şeker kızımız defne var sen üzülme o seni bırakmaz ama sen sakin ol ve hemen drgit bekleme ara kocanı gidin yarını neden bekliyorsun erken müdahele en iyisi keşkelerle kalma

pozitif çıktı canım kan testi yaptırdım ondan bi şüphem yok bir saat kadar önce tuvalete girdim ve önce kahverengimsi sonra da pembe kangeldi ve ara ara gelmeye devam ediyor

elifim ben hafta sonu dr gittim rahim filmi çektirmiştim sonuç kağıdında yapışıklık var diye yazıyordu sol tüpün oralarda göllenme falan diye moralim sıfırdı gösterdim herşey yolunda dedi o senin o anki duruşundandır dedi eşimin değerleri de iyi çok şükür e vitamini verdi adet olursan gel dedi yumurtlama rezervine bakacak heralde hayırlısı ilaç konusunda hani bizim bebeğimiz yok ya onda tavsiye edilmiyor bebeğin olsa kullan derim ne olacak yumurta tembelliği yapıyor ya uzun süre kullanma sakın ben 9 ay kullandım dr 1yıldan az kulaan demişti o zaman

elifim ben hafta sonu dr gittim rahim filmi çektirmiştim sonuç kağıdında yapışıklık var diye yazıyordu sol tüpün oralarda göllenme falan diye moralim sıfırdı gösterdim herşey yolunda dedi o senin o anki duruşundandır dedi eşimin değerleri de iyi çok şükür e vitamini verdi adet olursan gel dedi yumurtlama rezervine bakacak heralde hayırlısı ilaç konusunda hani bizim bebeğimiz yok ya onda tavsiye edilmiyor bebeğin olsa kullan derim ne olacak yumurta tembelliği yapıyor ya uzun süre kullanma sakın ben 9 ay kullandım dr 1yıldan az kulaan demişti o zaman

özge dr git tatlım neden gidemiyorsun kendi dr olmasına gerek yok en yakın kim varsa git çağır bi taksi yürüme bile

özge dr git tatlım neden gidemiyorsun kendi dr olmasına gerek yok en yakın kim varsa git çağır bi taksi yürüme bile

mirmirmirmir Ya özgeyi koktmak istemem ama sanki düşük yapıyor gibime geldi :1no2: bence biran önce doktora gitmesi lazım...canım benim de adet düzensizliğim var ve benim doktorum fazlasıyla iyi niyetli galiba 4-5 ay daha olmazsa ki benim tam 8.ayım bu ay gel renkli rahim filmi çekelim dedi acaba doktorumu değitirsem bilmiyorum ki senin varmı bir fikrin :uhm:

bugün harbiden kimsecikler yok...ben müsaittim ama kimseler yok...neyse hepinizi seviyorum canlarım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar...yarın görümek üzere hoşçakalın...

slm kısslar ya çok kötüyüm hamileyimdir diye heycanla doktora gittim çk kötü olup geri döndüm hamile olmadığım gibi prolaktin hormonu yüksek çıktı doktora sounca beyinde tümör olabilir felan dedi mr çekelim dedi çok kötüyüm ya varmı prolaktini 68 civarında ayrıca bu durum hamile kalmamıda engelliyomuş yaa yıkılmış durumdayım

gecmiş olsun canım.Allah iyililk versin.senin bas agrısı sıkayetındemı vardı?şikayetlerin ve teshis nasıl kondu?

tümörrr mü:1shok:canım hemen moralını bozmaaaa buhnun ıcın heralde bazı tektıkler yapılıcaktır demı ıhtımaller uzerıne konusmus doktor sadece kesın sonuc cıkmadan hemen moral olarak zarar verme kendıne :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…