- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #5.981
Hayat böyle işte Elifcim. Bazı insanlar çırpınır hamile kalabilmek için. Bazı insanlara da allah verir kıymetini bilmezler. 33 günlük bebeğini 28 bıçak darbesiyle öldüren annenin haberini okudunuz mu tabi ona anne denirse.
Evet canım prolaktinim için ilaç ben de kullandım bana da korun dedi. İlaç düşüğe düşmezsede bebek te herhangi bir özüre neden oluyormuş.
sen hangi ilacı kullandın canım nette okudumda benim kullandığım ilacı hamileliğin 5.. haftasına kadar kullananlar bile var anlamadımki üstelikte doktor vermş
Dostynex kullandım canım. Ama bi kutu ilaçta hemen düştü. 48 di benimki.
benimkide dostynex yanlız benimki 68 ben tekrar yapıcam tahlil bugün umarım ilaca gerek kalmaz yanlışlık olmuştur
bebeklere,çocuklara tecavüz edebilecek derecede sapık ruhlu insanlar çoğaldıkça,kendi çocuklarını öldüren anne bablar çoğaldıkça sonumuz pek iyiye gidiyor gibi durmuyor
günaydınn ümmühancımmm bizi dışlıyor bu topiktekiler hamileyiz diyeesenağlama....vazgeçmişler bizdennn:çok üzgünüm ....... bıraktığımızı düşünüyorlarrr bu topiğii:dilcikar:hiçte öle değilll burdayızz işteehihoyyythihoyyythihoyyyt
herkese günaydınnn.......
moralim bozuk benim proalktin yükselmiş gene. bu ay istesemde olmaz bebek falan(((
benden kesin ümidinizi...........
ümmüşüm bütün dualarım seninle canım..
Hayat böyle işte Elifcim. Bazı insanlar çırpınır hamile kalabilmek için. Bazı insanlara da allah verir kıymetini bilmezler. 33 günlük bebeğini 28 bıçak darbesiyle öldüren annenin haberini okudunuz mu tabi ona anne denirse.
İşte benim kocam da dünyanın bu halini gördükçe çocuktan vazgeçiyoÇok üzgünüm çoook
Bir kedi köpek bile yavrularına nasıl sahip çıkıyorlar Elifcim. Annelik te yavrusuna sahip çıkmak onu kötülüklerden korumak ona en iyi şekilde bakmak onu en iyi şekilde yetiştirmektir bence. Ümmühancım hiç kimse bu kadının psikolojisini anlamadı mı ya uzaklaştırsalardı ya o bebeği biraz ondan.
Çocukların başına ne gelirse beni çok etkiliyor. O kadar masum yaratıklarki hiç böyle şeyleri haketmiyorlar Savunmasız onlar ya. Ümmühan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?