Sabırsızlanıyorum ...!

okumadım canım off inanmıyorum ya annelik mi bu!!!
nasıl bi vicdana sahip bu insanlar
içim fena oldu benim duyunca,o öldürürken hiç mi acımamış
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın,nasıl hesap vericek bu insanlar!!

Evet canım prolaktinim için ilaç ben de kullandım bana da korun dedi. İlaç düşüğe düşmezsede bebek te herhangi bir özüre neden oluyormuş.

sen hangi ilacı kullandın canım nette okudumda benim kullandığım ilacı hamileliğin 5.. haftasına kadar kullananlar bile var anlamadımki üstelikte doktor vermş

Evet canım ya okuyunca resmen gözlerimden yaşlar geldi. ınanamadım. Öldürdükten sonra da kocasına git bi çocuğa bak demiş. Psikolojisi bozukmuş kadının.

şimdi o haberi ararken başka bir haber gördüm adam 13 günlük oğlunu döverek öldürmüş
ay yarabbi vicdanlarımız mı katılaşıyor,noluyo bize?

sen hangi ilacı kullandın canım nette okudumda benim kullandığım ilacı hamileliğin 5.. haftasına kadar kullananlar bile var anlamadımki üstelikte doktor vermş

Dostynex kullandım canım. Ama bi kutu ilaçta hemen düştü. 48 di benimki.

ya biz bebiğimiz olsun diye neler yapıyoruz meleklerimizin gülüşünü gömek çin nelere katlanıyoruz rtık bunlara insan diyemiycem bu yaratıklar neler yapıyo

Evet Elifcim. Ülkemizde bu abuk subuk cinayetler çoğaldı. ınsanların psikolojisi iyice sıfırın altında . Ne olacak böyle.

bebeklere,çocuklara tecavüz edebilecek derecede sapık ruhlu insanlar çoğaldıkça,kendi çocuklarını öldüren anne bablar çoğaldıkça sonumuz pek iyiye gidiyor gibi durmuyor

böyle bir dünyada çocuk sahibi olmaya korkuyo insan
bizim çocukluğumuz ne güzeldi
insanlardan korkmazdık bu kadar

benimkide dostynex yanlız benimki 68 ben tekrar yapıcam tahlil bugün umarım ilaca gerek kalmaz yanlışlık olmuştur

Yanlışlık yoksa yüksekse hiç takma kafana bi kutu dostynex te düşüyo canım. Bi kutuyu bitirince tekrar kan tahlili yaptırıyosun kesin düşmüş oluyo. Hatta benim ki 2 lere falan düşmüştü.

bebeklere,çocuklara tecavüz edebilecek derecede sapık ruhlu insanlar çoğaldıkça,kendi çocuklarını öldüren anne bablar çoğaldıkça sonumuz pek iyiye gidiyor gibi durmuyor

İşte benim kocam da dünyanın bu halini gördükçe çocuktan vazgeçiyoÇok üzgünüm çoook

oyyyy yerim ben seniii kuzucum benim Şeniz Şeniz

herkese günaydınnn.......
moralim bozuk benim proalktin yükselmiş gene. bu ay istesemde olmaz bebek falan (((
benden kesin ümidinizi...........
ümmüşüm bütün dualarım seninle canım..

tatlım benim hadi moral bozmak yok. bakarsın düşer yumurtlama gününe kadar. hemen moralini bozma bitanem :teselli: bende sabah midem için doktora gittim tekrar. ilaçlara devam et geçmeye başlamış dedi. bende bebek düşünüyorum bu ilaçların zararı var mı dedim. doktorda buay ara ver bekle dedi. bu ilaçlar ilk 3 ayda bebeğe zarar verebilir dedi. napıcam bende şaşırdım Halecimm yaa

kızzzzz ömür öyle deme kadın hastaymış çok üzüldüm ben senağlama senağlama aklı başında bir anne onu yapamaz yazık yaaa senağlama

İşte benim kocam da dünyanın bu halini gördükçe çocuktan vazgeçiyoÇok üzgünüm çoook

eşine bu düşüncesinde hak vermemek te zor
ama herşeye rağmen burdaki hiçkimsenin kötü anne olabileceğine inanmıyorum
bu kadar sevgi dolu bayanlar mutlaka mükemmel anne olacaklardır
böyle tatlı anneler meleklerini tüm dünyaya karşı korurlar

Bir kedi köpek bile yavrularına nasıl sahip çıkıyorlar Elifcim. Annelik te yavrusuna sahip çıkmak onu kötülüklerden korumak ona en iyi şekilde bakmak onu en iyi şekilde yetiştirmektir bence. Ümmühancım hiç kimse bu kadının psikolojisini anlamadı mı ya uzaklaştırsalardı ya o bebeği biraz ondan.

bende ona kızdım kocası biliyo madem bu kadın hasta biraz göz kulak olsaydı bebeğe :çok üzgünüm: Rabbim kimsenin aklını almasın çok zor yaaa :çok üzgünüm:

Çocukların başına ne gelirse beni çok etkiliyor. O kadar masum yaratıklarki hiç böyle şeyleri haketmiyorlar Savunmasız onlar ya. Ümmühan.

Çocukların başına ne gelirse beni çok etkiliyor. O kadar masum yaratıklarki hiç böyle şeyleri haketmiyorlar Savunmasız onlar ya. Ümmühan.

evet Ömürcüm ama işte onunda ömrü bukadarcıkmış. Rabbim herkesin yavrusunu kötülüklerden korusun :Saruboceq:

Amin Ümmühancım. Tüm kötülüklerden ve kötü insanlardan korusun.

Kızlar ben çıkıyorum. Akşama görüşürüz. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…