Sabırsızlanıyorum ...!

yarın istiklal marsının kabulunun 88.yıldönümü ben sunucuyum okulda.heyecan yaptım kendımı sakınlestırmeye calısıyorum.

öğretmenim hiç heyecan yapma:)
hergün sınıfta nası ders anlatıyosunuz heyecanlanmadan
ah ah össde bütün tercihlerim öğretmenlikti
araya soktuk gıda mühendisliğin
tuta tuta o tuttu

arkadaşlar mrb ya bi sorunum var ve kafam karıştı geçen doktora gitmiştim ve prolaktinim çok yüksek çıkmıştı yumurtladığım günün ertesi günü gitmiştim akşama eşimle birlikte olmuştuk o gün kande bakıldı 1,2 çıktı doktor hamile değilsin dedi ilaç verdi korun dedi ama korkuyorum ya o akşam hamile kalmışsam o gün tahlilde çıkarmıydı ialcı kullansammı yoksa bi kaç gün beklesemmi ilaçta gebelik için bayağı zararlı ne yapmalım değerim normalmi

vallaha bilmiyorum be güzelim dr söyleseydin hani acaba bekle der mi sor bakalım sonra iç

kız eliff alemsin şemsiyeyle ne yapabiliriz yani ilahi seni gidi gidi:jeyyar::jeyyar:biz masumuz biz şemsiyeyi 23nisan için kullanacağızgamyoncuiremsugamyoncuiremsu tabii şemsiye yaratıcılık olarak genişletilebilir:jeyyar:kaydirigubbakcemile3yanlış anlaşılmasın haaa ben tamamen meslek anlamında şey ettim beden eğitimciyim yaaadelikafadulden

şimdi de ben kendim yazıp kendim okuyorum
kız nereye kaçtın??
ümmühancım sessi sessiz durma aşağıda:)

kaydirigubbakcemile3 kız anca okuyorum yzdıklarınızı napıyosun tatlım?

iyiyim canım napıyım hep aynı şeyler
yemek yapıyodum kociş beni boşamasın artık diye:))
çamaşır yıkadım,topladım,yerleştirdim
bulaşık makinasını boşalttım yrleştirdim
evişleri işte bitmiyor
sen nasılsın kuzum?

ya bana cevap yazın lütfen adetime daha beş gün var kan testine gideyimmi gitmeyimmi

h.g canım bekle bence acele etme

bende fenayım canım yaaa midem çok fena :çok üzgünüm: başım dönüyo çok halzsizim. eşim diyo hamilesin galiba ama adet te oldum hemde acayip yani öle böle değil. noluyo anlamadım valla. yatıp kalıyorum kalkamıyorum. buarada terfi ettim işlerim çok yoğun bakamıyorum size baksamda yazamıyorum :çok üzgünüm:

tam tersini yazmışızkaydirigubbakcemile3
gerçi ben 15 gün okumuşum

5 gün kala çıkar tatlişkom kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım terfin.
mide bulantın geçmedi mi hala?bir doktora görün sen yine

5 gün kala çıkar canım da ben 15 gün okudumkaydirigubbakcemile3
gerçi arkadaş sorup gitmiş galiba

hayırlı olsun canım terfin.
mide bulantın geçmedi mi hala?bir doktora görün sen yine

5 gün kala çıkar canım da ben 15 gün okudumkaydirigubbakcemile3
gerçi arkadaş sorup gitmiş galiba

doktor iyisin dedi ama çok fenayım midem çok acayip :çok üzgünüm: eşimde diyo başka doktora gidelim diye ama karar veremedim.

kızım artık danışma olduk hamişş değiliz ama maşallah sağlam bilgimiz var kaydirigubbakcemile3

başka bi doktora da görün istersen canım
uzun süredir bulanıyor midenCADIARZU
tatlım hadi bana müsade
yarın görüşürüz
Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…