Sabırsızlanıyorum ...!

kafama takma konusunda bende öyleyim,en ufacık bişeyi takarım kafama
ama boğa burçlarının genel karakteri işte yavaş hareket ediyoruz,rahatımıza ve yemeğe içmeye düşkünüzcokacimcoook
sonra gelsin kilolarhihoyyyt

Benim bi arkadaşım var Boğa 90 kilo. O da boğazına çok düşkündür. Özellikle abur cubura.

2 günde doğum yapmış üstüne doya doya bakamamış bile
sütü falan da yokmuş,çok minicik bi bebekmişim 2,5 kilo yoktun belkide der annem
çocukken de çok zayıftım
sonradan maşallahım var şimdi

ben hiç zayıf bir boğa tanımıyorum zaten
yaşamak için yemiyoruz, yemek için yaşıyoruz:))

Ben de çok zayıfmışım. Şimdi ben de biraz topluyum. 65 kiloyum. Evlenmeden önce 55 tim ne güzel.

ben hiç zayıf bir boğa tanımıyorum zaten
yaşamak için yemiyoruz, yemek için yaşıyoruz:))

oooo çok güldürdün beni. Çok güzel bi laf hemen arkadaşıma söyliycem bunu. :roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben çıkıyorum Elifcim. Biraz hava alıyım. Akşama görüşürüz. Öptüm canım.

eşime kızıyorum ama benden ondan daha çok yemek ayırırım
çok cinsimdir yemek konusunda

görüşürüz canım bende eve gidicem birazdan yürüyerek gideyim
akşama görüşürüz yine

oo bende boğayım elifcim senin doğum tarihin ne??

canım bende duphaston kullanıyorum doktorun sana neden verdi o ilacı ?????????

Adet düzensizliğim var... 4 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadı bende doktora gittim gebelik yok dedi doktor 1 hafta daha bekle ve duphaston verdi onu kullan dedi bu gün tam 1 hafta oldu bende içmeye başladım :1closedeyes: ama acayip başdönmesi ve halsizlik yaptı sendede varmı bu yan etkiler merak ettim canım ya:1closedeyes::1closedeyes:

prospetüsünde de düşük önleyici yazıyor bana veriş amacı da bu drun dediğine göre benim rahim sağa kaymış önceden var olan bir iltihap yüzünden ve bu rahmi yumuşatıyormuş böylece benim iltihap gidecek ki bu kan yoluyla oluyor rahimde eski yerine gelecekmiş böylece inşalah bebek gözükecekmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…