Sabırsızlanıyorum ...!

başka bi doktora da görün istersen canım
uzun süredir bulanıyor midenCADIARZU
tatlım hadi bana müsade
yarın görüşürüz
Allah'a emanet ol

evet canım başka doktor şart oldu sanıırım artık. kendime bakamıyorum bebiş olsa nasıl bakıcam bilmem kaydirigubbakcemile3

bende çıkıyorum canım iyice başım dönmeye başladı yatıp uyuyayım. öpüyorum canım seni Allah rahatlık versin canım arkadaşım :Saruboceq: Şeniz Şeniz

defne kız yoksa sennnn
hayırlı olsun cnm terfi etmişssin
çok yoğunsan sresten de olabilir cnm mide bulantın ve başdönmen
bende bu beliritlerin hiçbiri olmamıştı hamile kaldığımda
herkesin bünyesi farklı tabi
inş cnm hakkında hayırlısı

günaydın güzel bayanlar elifim bekledim bekledim yazan olmadı çok yorgundum ben de kapatıp yattım valla sibel günaydın canım sen birinci kademe öğretmeni misin yoksa branş öğretmeni misin gösteri hazırlayacaksın sanırım adet oldun mu bu arada

aman da aman ümmü terfi mi etmiş tebrikler canım şu miden bana gastriti hatırlatıyor ben yaşadım aynı renin düo mide şurubu kullanıyordum bulantı hapı kullanıyordum serum yiyordum sen de bir şurup alsana iyi gelir

sibelllll white rose bitmedi mi okumanız gelin sohbet edelim

günaydın canım
kız 10dk bekletmeden hemen geldi bi baktım yoksun:))

buarada herkese günaydın
öpüyorum hepiniziŞeniz
sanki bugün bi hamiş haberi alcaz gibi geldi bana:Saruboceq:

aşkolsun bi merhaba demeden gittiniz aşkolsunÇok üzgünüm çoook:çok üzgünüm::mymeka:

günaydın canım
kız 10dk bekletmeden hemen geldi bi baktım yoksun:))

buarada herkese günaydın
öpüyorum hepiniziŞeniz
sanki bugün bi hamiş haberi alcaz gibi geldi bana:Saruboceq:

ama ben buradayım cevap veren olmadı elifff:çok üzgünüm:

iyidir canım ne olsun evdeyim öğlene kadar sonra günüm var çıkacağım sen ne yapıyorsun

gelsin pastalar,böreklercokacimcoook
ben yine işteyim iştemirmirmirmir

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın?
kanaman azaldı mı?

azaldı azaldı bir an önce biter inşallah
ne yapalım yeni bir gün işte başladık forumları biraz karıştırayım dedim
evlenenler evlilik resimelrini koyuyorlar bende bir gaza geldim koyalım bakalım dedim kocaaaammmannn oldu benim resim ya pişman oldum
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/261434-12092006-dan.html#post5678827
bilen varsa küçültmesini buradan bi bakabilirmi a.s.a.s.

günaydıııınnn kızlarr bugün nasılsınız bakalımmm...arkadaşlar ben sabriyeyi göremiyorumm giriyoda benmi kaçırıyorumm nerde bu kız .....

günaydın tuğbacım iyiyiz sen nasılsın?
toplaştık yine burda
sabriyeye mesaj göndermiştim bende annemler,kayınvalidemler falan çok yoğunum demişti
fırsatı olmuyor heralde ama iyiyimiş

hmmm iii çok sevindimm haber alabildiğine....bende iyiyimm kuzumm yarının heyecanı bastı doktora gidecez yarın kalp atışları için allahıım inşşş duyarımm meleğimin kalp atışları inşşş...:Saruboceq::Saruboceq:

özge maşallah çok güzel çıkmışsın allahım esirgesin seni heveslendim kız ben de mi koysam ama nasıl konuyor bilmiyorum ayy temizlik yapayım açık olacak pc sizi görmek için

özge maşallah çok güzel çıkmışsın allahım esirgesin seni heveslendim kız ben de mi koysam ama nasıl konuyor bilmiyorum ayy temizlik yapayım açık olacak pc sizi görmek için

teşekkür ederim canım bende uğraştım ama küçültemedim başkada resim koymadım o yüzden belki sonra eklerim
tuğbacım inşallah duyarsın bebişini minik kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…