Sabırsızlanıyorum ...!

Öyle canım bundada vardır bir hayır
Allahım herşeyin en iyisini bilir
Demekki böyle olması gerekiyormuş
Ama bunu kendime birtürlü anlatamıyorum
Biraz daha zamana ihtiyacım var
şimdi canım çok yanıyor
hamile birini görsem dayanamayıp ağlıyorum hemen

çok geçmiş olsun bitanemmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz

tabi ki paylacakasın canımıniçi burda dostuz aylardır hep biraradayız. bidaha böyle şeyler söyleme tamam mı :teselli: ben eltime kızınca bile gelip size anlattım. hepimiz dostuz :1hug: ben hepinizi çok seviyorum :asigim: :asigim:

kızlarrrrrr ben geldim kimsecikler yok :çok üzgünüm: neyse artık hepinizi öpüyorum gelen olursa burdayımm

günaydın kızlar
sonunda haftasonu geldi çok mutluyum
öğlende evimdeyim inşallah

Günaydın canım nasılsın Şeniz... Bende uzun bi aradan sonra cumartesi işe geldim çok sıkıcı ama iş...akşam 5e kadar burdayım..sen ne güzel öğlen çıkıcan ve evine gidicen ...:jeyyar: aslında bende mutluyum çünkü bu gün çok yoğun olmicak ve ben bütün gün :enbuyukkk: da olucam..:dance:

günaydın kızlar mr ım temiz çıktı bu gn çok mutluyum yakında bebiş geliyo galiba hissediyorum

canım senin adına çok sevindim ama ben zaten bişey çıkmıyacağını biliyordumnaniknanik çünkü doktorlar insanları detaviden çok hasta ederler:roflol: insanın psikolojisini bozarlar..yine çektirmen iyi oldu için rahatlamış oldu ...sağlıklı günler canım:içelim:

günaydıınnnn şekerlerrr nasılsınızzzz...ben dün yoktummm bebişiminn kalp atışlarını dinlemeye gittimmmm:teytey::teytey::teytey: allahımm esirgesinn onuu oyy oyy annesiii kurban olsunnn meleğine....yaaa süper bii duyguuu allahımmm hepinize bekletmeden yaşatsın inşşş Şeniz

günaydın canım cumartesi çalışmak kötü heleki bugün eşimin izin günü olunca
ama öğlende yanındayım kocişim inşallah
yağmurda var ama gezeriz biraz yine

günaydın tuğbişim iyiyiz sen nasılsın?
Allah herkese yaşatsın inşallah ne muhteşem bir duygudur
oyy yesin onu teyzeleriŞeniz

oyy yesin onu teyzeleriŞeniz[/QUOTE]

bende iyiyiim canımmm üzerimden çook büyük bi yük kalktı şu an çok iyiym...:CüvCüv:

oyy yesin onu teyzeleriŞeniz

bende iyiyiim canımmm üzerimden çook büyük bi yük kalktı şu an çok iyiym...:CüvCüv:[/QUOTE]

Canımya Allah analı-babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah ...darısı isteyen herkesin başına:Saruboceq: tabiki başta benim yerimseniben dermişim :tomato:

bende iyiyiim canımmm üzerimden çook büyük bi yük kalktı şu an çok iyiym...:CüvCüv:

Canımya Allah analı-babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah ...darısı isteyen herkesin başına:Saruboceq: tabiki başta benim yerimseniben dermişim :tomato:[/QUOTE]
sağoll canımm benimm..inşallah herkesin haberini alırız tez zamandaa yerimsenibenŞeniz

Benim adetime 3 gün kaldı kızlar. Ama dün akşamüstü araba kullanırken kasıklarım acayip ağrıdı. Ama sadece araba kullanırken oldu. Sonra geçti. Öffff. Gelicek mi ne ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…