Sabırsızlanıyorum ...!

Tuğbacım çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaşım anlattı bana nasıl hamile kaldığını. 1 sene deneyipte olmayınca doktora gitmişler. Doktor arkadaşımda bi şey olmadığını söylemiş. Eşinin de sprem sayısı yeterliymiş ama biraz anormallikler varmış. Çift başlı gibi falan demiş. Karı koca ikisinin de omega 3 ve selenyum E içmelerini söylemiş 3 ay için kontrole gelin. Sana rahim filmi çekelim. Eşinin de spremlerine tekrar bakalım demiş. 3 ay dolmadan hamile kalmış Bana biraz tesadüf olmuş gibi geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

valla bilmiyorum o kadar çok şey varki soğan kürü,incir kürü,omega 3...vs
bende çok merak ediyorum aslında oluruna bıraksaydık ne kadar zamanda hamile kalırdım diyeCADIARZUbelki de çocuğumuz olmuyordur:uhm:
hepsi vesile bence Allah ne zaman dilerse,kısmet ederse oluyor
çok kaderci bi yaklaşım oldu galiba

Evet ya. Aslında oluruna bırakmak lazım birazda. Fazla kurcalamamak lazım. Eskiler böyle şeyler mi yapıyolardı sanki.

ya tabi sağlık problemi olupta hamile kalamayanları kastetmiyorum,tedavi olmak lazım mutlaka
ama çok fazla üstelememek te lazım gibi geliyor bana
Allah bizler hayırlı zamanı biliyodur

Doğru söylüyosun Tuğba. Biz yine görev haline getirdik bu işi.

Bu ay da olmazsa ben bu görevden istifa ediyorum arkadaşlar.)))

Doğru söylüyosun Tuğba. Biz yine görev haline getirdik bu işi.

eşin yine kızmaya başlamıştır o zaman
hadi gidelim çocuk yapalım psikolojisiyle yapma bak sabriyeyle tuğbayı dinle
sabriye olsa ne taktikler verirdi şimdikaydirigubbakcemile3

Bu ay da olmazsa ben bu görevden istifa ediyorum arkadaşlar.)))

olur mu öyle şey hamiş olcak bu topikteki herkes inşallah:CüvCüv::Saruboceq:

Ay ne bileyim ben istifa etmesem benim kociş istifa etmek üzere. ))) Dua edin bana da şu üç günü kırmızı kartı yemeden geçireyim. Yoksa istifa mektubu elinde benimkinin.)))

Ay ne bileyim ben istifa etmesem benim kociş istifa etmek üzere. ))) Dua edin bana da şu üç günü kırmızı kartı yemeden geçireyim. Yoksa istifa mektubu elinde benimkinin.)))

kocişte bi alem durumun tadını çıkarsın ne varkaydirigubbakcemile3
sende bebekten bahsetme ömürcüm hiç normal bi şekilde devam etsin
hem stres yapmamış olursunuz,eşinde zorunluluk hissetmez

Yok Elifcim öyle bebekten bahsettiğim falan yok. ınanmıycaksın ama adet günümü bile bilmiyo. Onunla konuşmuyorum artık öyle 3 gün var 5 gün var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…