- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.541
Günaydıııınn!!! Yine mi kimse yok.
sağol canımmm bekleyen herkese nasip etsin inşş allahımm....ŞenizTuğbacım çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
sağol canımmm bekleyen herkese nasip etsin inşş allahımm....Şeniz
Arkadaşım anlattı bana nasıl hamile kaldığını. 1 sene deneyipte olmayınca doktora gitmişler. Doktor arkadaşımda bi şey olmadığını söylemiş. Eşinin de sprem sayısı yeterliymiş ama biraz anormallikler varmış. Çift başlı gibi falan demiş. Karı koca ikisinin de omega 3 ve selenyum E içmelerini söylemiş 3 ay için kontrole gelin. Sana rahim filmi çekelim. Eşinin de spremlerine tekrar bakalım demiş. 3 ay dolmadan hamile kalmış Bana biraz tesadüf olmuş gibi geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.[/
bu konuda stres yaptığın zaman ve bebeği düşünerek bir zevk almadan ilişkiye görev gibi girmekte etkiliyo diye düşünüyorumm..sabriyeciğimin kulakları çınlasınn o hep derdii stres yapmadan birbirinizi tatmin ederek ilişkiye girin derdii ve gerçektende işe yarıyoo..:jeyyar:yerimseniben
sağol canımmm bekleyen herkese nasip etsin inşş allahımm....Şeniz
Arkadaşım anlattı bana nasıl hamile kaldığını. 1 sene deneyipte olmayınca doktora gitmişler. Doktor arkadaşımda bi şey olmadığını söylemiş. Eşinin de sprem sayısı yeterliymiş ama biraz anormallikler varmış. Çift başlı gibi falan demiş. Karı koca ikisinin de omega 3 ve selenyum E içmelerini söylemiş 3 ay için kontrole gelin. Sana rahim filmi çekelim. Eşinin de spremlerine tekrar bakalım demiş. 3 ay dolmadan hamile kalmış Bana biraz tesadüf olmuş gibi geldi. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.[/
bu konuda stres yaptığın zaman ve bebeği düşünerek bir zevk almadan ilişkiye görev gibi girmekte etkiliyo diye düşünüyorumm..sabriyeciğimin kulakları çınlasınn o hep derdii stres yapmadan birbirinizi tatmin ederek ilişkiye girin derdii ve gerçektende işe yarıyoo..:jeyyar:yerimseniben
kulakları bol bol çınlasın unutmasın bizikaydirigubbakcemile3
Doğru söylüyosun Tuğba. Biz yine görev haline getirdik bu işi.
Bu ay da olmazsa ben bu görevden istifa ediyorum arkadaşlar.)))
kaçççmmaaaaa bu kadar çabukmu pes edeceksinÇok üzgünüm çoook...meleğin hep senii bekliyo annesii ona kapıları sen açacaksınn..ŞenizBu ay da olmazsa ben bu görevden istifa ediyorum arkadaşlar.)))
Ay ne bileyim ben istifa etmesem benim kociş istifa etmek üzere.))) Dua edin bana da şu üç günü kırmızı kartı yemeden geçireyim. Yoksa istifa mektubu elinde benimkinin. )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?