- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.561
Ay ne bileyim ben istifa etmesem benim kociş istifa etmek üzere.))) Dua edin bana da şu üç günü kırmızı kartı yemeden geçireyim. Yoksa istifa mektubu elinde benimkinin. )))
sen biraz kendini özlet yaklaşma yanına...sırnaşık şey.......hayırlısı allahtan de takmıyorum artık kafama de bakalım üstüne nasıl atlıyoo:roflol::roflol:
of eşimle de tartıştık ben boşuna üzülüyormuşum herkesin dediğine inanıyormuşum
arkadaşların birşey söylüyor hemen alevleniyorsun bekle diyo
ya böyle bir belirsizlikte nasıl beklenir şimdi kan testi yaptırcam desem bir sürü laf söyler eminim oluruna bırakmıyorum diye anllamıyor yaaa
özgecim ben çıkıyorum canım
unutma bebişin karnındaysa onu da üzüyorsun
öpüyorum seni çok
allah'a emanet ol tatlım
kuzuucuumm hoşşgeldiinnn.....canını hiç sıkma tatlım topiklerde biraz gez bak pco olup hamile kalan arkadaşlar çokslm kızlar bugün dr gıttım. pco var dedı.moralım cok bozuldu .adet söktürücü verdi.hormon testı yaptırcam.adetın 3.gnü gel dedı.yarada var dedı.cok üzüldüm.aranızda pcolu olan varmı,?dua edın nolur?
kızlar size de yazayım ....
Selam Kızlar :çok üzgünüm:
biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.:bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :1shok::1shok::1shok::1shok:
dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
bu arada idrar tahlili negatifsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama
kahroldum yaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
kafam o kadar karışıkki anlatamam yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar bugün dr gıttım. pco var dedı.moralım cok bozuldu .adet söktürücü verdi.hormon testı yaptırcam.adetın 3.gnü gel dedı.yarada var dedı.cok üzüldüm.aranızda pcolu olan varmı,?dua edın nolur?
Naber Özlemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?