Sabırsızlanıyorum ...!

Ben çıkıyorum kızlar. Anneme misafir gelecek oraya gidiyorum. Hepinizi öpüyorum. Sana da iyi gezmeler Elifcim. Tatilin tadını çıkar. Görüşürüz.

valla şurda yazılanları eşler okusa dicekler ne anlatıyosunuz siz:mymeka:
şu şu şu günlerde birlikte olduk,bugün ara verdik falan....kaydirigubbakcemile3

Ay ne bileyim ben istifa etmesem benim kociş istifa etmek üzere. ))) Dua edin bana da şu üç günü kırmızı kartı yemeden geçireyim. Yoksa istifa mektubu elinde benimkinin.)))

sen biraz kendini özlet yaklaşma yanına...sırnaşık şey.......hayırlısı allahtan de takmıyorum artık kafama de bakalım üstüne nasıl atlıyoo:roflol::roflol:

madem bilmiyor adet gününü falan takip etmiyor niye istifa ediyor
senin eşinle benimki kardeş falan olmalıklava:

görüşürüz canım sanada iyi gezmeler

kızlar size de yazayım ....

Selam Kızlar :çok üzgünüm:

biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.:bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :1shok::1shok::1shok::1shok:

dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
bu arada idrar tahlili negatifsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama

kahroldum yaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

kafam o kadar karışıkki anlatamam yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

of eşimle de tartıştık ben boşuna üzülüyormuşum herkesin dediğine inanıyormuşum
arkadaşların birşey söylüyor hemen alevleniyorsun bekle diyo
ya böyle bir belirsizlikte nasıl beklenir şimdi kan testi yaptırcam desem bir sürü laf söyler eminim oluruna bırakmıyorum diye anllamıyor yaaa

canım benim çok zor ama birazcık sabır eşinin dediği gibi
bekle bakalım doktor muayeneni o ne dicek:teselli:

özgecim ben çıkıyorum canım
unutma bebişin karnındaysa onu da üzüyorsun
öpüyorum seni çok
Allah'a emanet ol tatlım

Şenizözgeciimmm üzüllmee tatlıımmm yaaa.....eğer yoksa ve sana tutunamadıysa kalsa bile belki sağlıksız bi bebek olacaktı..bi anneninde isteyebileceği en son şeydir bu .o yüzden hakkında hayırlısını dile bitanemm ve toparlan artıkk...bakk kendini harap ediyosunn canına yazık kuzumm:teselli:

slm kızlar bugün dr gıttım. pco var dedı.moralım cok bozuldu .adet söktürücü verdi.hormon testı yaptırcam.adetın 3.gnü gel dedı.yarada var dedı.cok üzüldüm.aranızda pcolu olan varmı,?dua edın nolur?

merhabalar kızlar.bende 2 gün geciktim ve 2 gün daha bekleyip eczaneden test almayı düşünüyorum.inşallah bu ay olur.çünkü 10 aydan beri hayal kırıklığı yaşıyorum.dua ediyorum bu ay aybaşım gelmesin diye.kasıklarıma arada bir sancı giriyor aybaşı olcak gibi oluyorum fakat 5 dakkaya kalmadan geçiyor.sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi....

kuzuucuumm hoşşgeldiinnn.....canını hiç sıkma tatlım topiklerde biraz gez bak pco olup hamile kalan arkadaşlar çok

Özgecim geçmiş olsun canım. Senin yaşadıklarını bende yaşadım. Kanaman nasıl olmuştu canım. Benimki koyu kahverengi başlayıp çok açık kırmızıyla devam etmişti. Senin kan değerinde bayağı yüksekmiş benimki o kadar yüksek değildi. Sen yine de telaşa kapılma. Bi başka doktorada git. Bi kan testi falan tekrar yaptır. Belki keseyi görememiştir.

pco lu bi arkadaşım diyet yaparak ve soğan suyu içerek hamile kaldı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…