Sabırsızlanıyorum ...!

canım cok sıkıldı tugbacım.yara kcük dedı ama pco moralımı bozdu ıste.
yook yokk hiç üzülme aytülcüm bak ömürde yazmıştı bi arkadaşındada varmış hamile kalmışş .....stres çok etkiliyoo nolurr hiç yokmuş gibi davran bu konuda ..yoksa psikolojinle beraber seni içine çeker bu hastalıkta.....dualarım seninle canımm atlatırsınn sen güçlüsünn amaaann bu neymişş be aytüll bizz neler gördük neler atlattıkk...gelir geçer merak etme kuşuuummŞenizŞenizŞeniz

ben zaten 46 kiloyum arkadsın sısmanmıydı?

Evet canım çok kiloluydu. Pco su vardı. Adet olamıyordu. Bi süre doğum kontrol hapı kullandı. Sonra diyetisyene gitti. Sonra saraçoğlunun şu meşhur soğan suyu kürünu uyguladı. Ama bayağı zayıflamıştı. Hamile kaldı.

Canım ya pco biraz zorlaştırıyo ama bi şekilde kendi kendine hamile kalabiliyosun.

Tuğbaaa ben artık streste yapamıyorum. Bi haller oldu banadelikafadulden

inşş hamilesinizdir kızlarrr bu ay stres olmadan sakin sakin bekleyelimm...gelecek melekler innşşşş:Saruboceq:

yok tubiş zaten ben bu ay kesınlıkle gecenkı gıbı acele etmemeye karar verdım martın son haftasına nısanın basına kadar adetımı beklıycem ondan sonra umuda kapılıp test alıcam obur turlu kendımı de cok kasıyorum kaydirigubbakcemile3

ewett en doğrusu tatlımm...bi tek sen kasılsan neyse seninle beraber hepimiz heyecanlanıyor ve kasılıyoruzz....oluruna bırakmak en güzelii...bu bebişler sıkıntıyı sevmiyoo biz rahatken geliyorlar...Şeniza.s.

ewett en doğrusu tatlımm...bi tek sen kasılsan neyse seninle beraber hepimiz heyecanlanıyor ve kasılıyoruzz....oluruna bırakmak en güzelii...bu bebişler sıkıntıyı sevmiyoo biz rahatken geliyorlar...Şeniza.s.

haklısın cnm bu ay zaten stres yapmadan beraber olduk ınsallah tutmustur bı de nedense aylardır ugrasıyomusum da olmuyomus yıne olmıycakmıs gıbı bı duygu hakım bende bu yuzden heyecanlanamıyorum bıle cok garıp nedense...

günaydın kızlar mr ım temiz çıktı bu gn çok mutluyum yakında bebiş geliyo galiba hissediyorum

çok sevindim canımmmmmm Şeniz

oyyyyyyyy kurban olurum ben onun minicik pıt pıt atan kalbineeeeee Şeniz yesin onu ümmühan teyzesiiiiiii Şeniz

ya gerçekten buarada Sabriye de unuttu biiz sanırım hiç uğramıyor artık :sm_confused:

tatlım çok üzüldümmmm :çok üzgünüm::1shok: şuan yapman gereken tek şey sanırım eşinin dediği gibi kendi doktorunu beklemek. bakasına gitsen o da bişey diyecek kafan iyice karışacak. en iyisi bekle bakalım. dualarım seninle tatlım :Saruboceq: :Saruboceq:

Aytülcümmmmm canım hemen moralini bozma canım arkadaşımmmmm :teselli: dur bakalım hemen salma kendini.topikte araştır soğan kürü falan yazanlar var. oluyormuş. bende dua edeceğim senin için bitanemmmm :Saruboceq: :Saruboceq:

canlarımmm hepinize günaydın. ben bugün kocişle gezmeye gidceğim. dünde çalıştım çok yoruldum. gezmek istiyorum. işlerin yoğunluğu mahvetti beni. öpüyorum hepinizi tatlişkolarım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…