- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.581
İyi canım benden de bekliyorum 3 günüm kaldı.
pco lu bi arkadaşım diyet yaparak ve soğan suyu içerek hamile kaldı canım.
inşş hamilesinizdir kızlarrr bu ay stres olmadan sakin sakin bekleyelimm...gelecek melekler innşşşş:Saruboceq:ayyy az kalmıs valla benımkı de 5gun kaldıkaydirigubbakcemile3
kuzuucuumm hoşşgeldiinnn.....canını hiç sıkma tatlım topiklerde biraz gez bak pco olup hamile kalan arkadaşlar çok
yook yokk hiç üzülme aytülcüm bak ömürde yazmıştı bi arkadaşındada varmış hamile kalmışş .....stres çok etkiliyoo nolurr hiç yokmuş gibi davran bu konuda ..yoksa psikolojinle beraber seni içine çeker bu hastalıkta.....dualarım seninle canımm atlatırsınn sen güçlüsünn amaaann bu neymişş be aytüll bizz neler gördük neler atlattıkk...gelir geçer merak etme kuşuuummŞenizŞenizŞenizcanım cok sıkıldı tugbacım.yara kcük dedı ama pco moralımı bozdu ıste.
ben zaten 46 kiloyum arkadsın sısmanmıydı?
inşş hamilesinizdir kızlarrr bu ay stres olmadan sakin sakin bekleyelimm...gelecek melekler innşşşş:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol: ne güzel iştee devamm et kuzumm bebeğin seninle inşş...Tuğbaaa ben artık streste yapamıyorum. Bi haller oldu banadelikafadulden
ewett en doğrusu tatlımm...bi tek sen kasılsan neyse seninle beraber hepimiz heyecanlanıyor ve kasılıyoruzz....oluruna bırakmak en güzelii...bu bebişler sıkıntıyı sevmiyoo biz rahatken geliyorlar...Şeniza.s.yok tubiş zaten ben bu ay kesınlıkle gecenkı gıbı acele etmemeye karar verdım martın son haftasına nısanın basına kadar adetımı beklıycem ondan sonra umuda kapılıp test alıcam obur turlu kendımı de cok kasıyorum kaydirigubbakcemile3
ewett en doğrusu tatlımm...bi tek sen kasılsan neyse seninle beraber hepimiz heyecanlanıyor ve kasılıyoruzz....oluruna bırakmak en güzelii...bu bebişler sıkıntıyı sevmiyoo biz rahatken geliyorlar...Şeniza.s.
günaydın kızlar mr ım temiz çıktı bu gn çok mutluyum yakında bebiş geliyo galiba hissediyorum
günaydıınnnn şekerlerrr nasılsınızzzz...ben dün yoktummm bebişiminn kalp atışlarını dinlemeye gittimmmm:teytey::teytey::teytey:allahımm esirgesinn onuu oyy oyy annesiii kurban olsunnn meleğine ....yaaa süper bii duyguuu allahımmm hepinize bekletmeden yaşatsın inşşş Şeniz
eşin yine kızmaya başlamıştır o zaman
hadi gidelim çocuk yapalım psikolojisiyle yapma bak sabriyeyle tuğbayı dinle
sabriye olsa ne taktikler verirdi şimdikaydirigubbakcemile3
olur mu öyle şey hamiş olcak bu topikteki herkes inşallah
kızlar size de yazayım ....
Selam Kızlar :çok üzgünüm:
biliyorsunuz benim kanamam vardı bu sabah bitti ve evde bir tane gebelik testi vardı bende yapayım dedim ve tek çizgi çıktı inanılmaz moralim bozuldu senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bende burada bir poliklinik var oradaki kadın doğumcuya gittim durumu bu süreçte yaşadıklarımı olan biteni herşeyi anlattım:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
vajinal ultrasonla baktı dr ve dediki hamile değilsinsenağlamasenağlamasenağlama dedim kan testinde 841 çıktı o 0.841 olmasın dedi benim içime iyice kurt düştü malum kan testinin sonucunu eşim almıştı ben o gün eğitimdeydim.:bbo::bbo:
neyse dr bir idrar testi yaptırdı onun sonucu çıkana kadar bende kan tahlilini yaptırdığım labaratuara gittim ki özel bir labaratuar hastane olsa yanlışlık olabilir. :1shok::1shok::1shok::1shok:
dedim böyle böyle tahlili eşim almıştı sonuca göre gebeyim ama dr bey gebelik yok diyor dedim yanımda testim de yoktu sizin kayıtlarınız mevcutmu bu ne demek yanlışlık olmas olasılığı varmı benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
baktılar hayır 841 ve buna göre gebesiniz şimdiye kadar hiç yanlışlık olmadı dediler ve bir tane daha çıktı verdiler ben gene dr a gittim
bu arada idrar tahlili negatifsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
doktor bey bu kan tahlilim dedim evet buna göre gebe gözüküyorsunuz ama değilsiniz dedisenağlamasenağlama
kahroldum yaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
kafam o kadar karışıkki anlatamam yaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar bugün dr gıttım. pco var dedı.moralım cok bozuldu .adet söktürücü verdi.hormon testı yaptırcam.adetın 3.gnü gel dedı.yarada var dedı.cok üzüldüm.aranızda pcolu olan varmı,?dua edın nolur?
günnaaayyddııınnnnnnnn
günaydın tatlım naber? kaç gün kaldı adete?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?