Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgeldin canım inşallah hamişler kervanına sende katıırsın:CüvCüv:

hosbulduk tatlım kendımı tarıfsız bı sevınc ıcınde hıssedıyorum bugun nedense sıyırmaya mı basladım bılmıyorum vallakaydirigubbakcemile3

delikafadulden Ayy bende bazen aşırı bi ümit geliyor içime :sm_cool:, bazen de cok üzüntülü oluyorum ozaman bebiş yok gibi hissediyorum:1no2: Oynatmaya az kaldı dr.um nerde kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-delikafadulden:tomato:

Sağ ol canım umarım.Bakalım artıka.s.

Hoş buldum canım.bir gün araylaymış.İnş. ikimiz de bebiş haberini alırız bu hafta:Saruboceq::1hug:

ayyyyyy aminn inşallahh canım ya ama ben sabırlı olucam kendıme söz verdim 20mart gunum ama gerekırse martın sonuna kadar beklıycem adetımı =) o tek cızgıyı gormektense kırmızıları gormeyı tercıh ederım valla:tomato:

ay evet canım aynen valla bende degısık ruh hallerı ıcıne gırıp gırıp cıkıyorum acayıp oldu =))

Anladım canım haklısın aslında. Ama benim ilk denemem ,hem test nasıl yapılıyor bilmiyorum onu da öğrenmiş olucamkaydirigubbakcemile3 Negatif cıksa de üzmiycem kendimi erkken olduğunu bildiğim için.Şartlandırdım kendimiyerimseniben Sen bekle umarım çift çizgiyi görürsün bu ay:Saruboceq:

tatlım benım de bu ıkıncı denemem gecen ay ılktı aynı senın gıbıydım ben de test yaptım sayısız heyecandan negatıf cıkınca hep ınandırdım kendımı daha erken dıye hatta gectı bı ıkı gun kan testı yaptırmaya gıttım heyecandan 2.0cıkmıstı yanı 5in üstünde olursa hamıle oluyoruz ama ben hamıs degıldım o yuzden bu ay bıraz daha sabırlı relax olmaya calısıyorummkaydirigubbakcemile3

yerimseniben Anladım canım ilk heyecan işte insan engel olamıyor.:roflol: Bidaha ki ay daha relax olabilirim bende belki.yda daha da heyecan basar bilmiyorum:sm_confused: Bu ay hem idrarda hem kanda pozitif göresin emii:dance:

yerimseniben Anladım canım ilk heyecan işte insan engel olamıyor.:roflol: Bidaha ki ay daha relax olabilirim bende belki.yda daha da heyecan basar bilmiyorum:sm_confused: Bu ay hem idrarda hem kanda pozitif göresin emii:dance:

ahhhhhhh aminnnnnnn amiinnn 40kere aminnn hanı 40kez soylersen olur derler ya 40kez aminnnnkaydirigubbakcemile3

hosbulduk tatlım kendımı tarıfsız bı sevınc ıcınde hıssedıyorum bugun nedense sıyırmaya mı basladım bılmıyorum vallakaydirigubbakcemile3
delüüü kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte allahım bozmasın bu mutluluğunuu oohh keyfini çıkar tatlımm
kızlar evhanımı olmaktan çok sıkılıyorum ben-tatlicadiarzu-

amaaann delirdinn sennn kötükedihüso ne güzel evindesin işteeklava:....

amaaann delirdinn sennn kötükedihüso ne güzel evindesin işteeklava:....

evde olmak güzel de daha mutfağı bitiremedim
bi de açık mutfak olduğundan 1 tabak bile kalsa ortada kötü gözüküyorfisfisfis
hepsi 1 güne sıkışıyor
dur bi kahve yapıp geleyim mola vereyim

evde olmak güzel de daha mutfağı bitiremedim
bi de açık mutfak olduğundan 1 tabak bile kalsa ortada kötü gözüküyorfisfisfis
hepsi 1 güne sıkışıyor
dur bi kahve yapıp geleyim mola vereyim

bize de yap kahveeeeeşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…