Sabırsızlanıyorum ...!

senin kociş uyuyor heralde o zaman.hak veriyorum sana onlar evdeyken girilmiyor
napıyosun kuzucum iyi misin?

uyuyıor valla kalkmaya da niyeti yok. müziğin sesini falan açtım ama uyanmıyo yaaa öksürüyorum falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezmeye gidicez uyuyo hala.

ben bildiğin gibi be tatlım bi değişiklik yok. işlerim fena. akşamları mailleri takip ediyorum evden. dün çalıştım. çok fena yaaa bu sıralar bu terfi bana yaramadı kaydirigubbakcemile3 bebek zaten bu ay olmasın dedi ya doktor düzenli çalışmıyoruz onun için o konuda rahatım biraz kaydirigubbakcemile3 ama rahatım nasıl olsa olmuyo diye bi de olursa bilmem naparım :sm_confused:

elifim ev cocuk kociş artık yetişemiyorum oglusum iyi bir kaka yapmış teyzesi allah seni inandırsın yumurta gibi kokuyor kucagımda ekrana bakıyor oda bende diyet yapmayı düşünüyorum

haklısın canım valla ev,iş,kociş yetişemiyorum bende bi de çocuk olsa yandım
ben mi çok tembelim diye düşünüyorum
2 kişi nasıl kirletiyoruz anlamıyorum

afiyet olsun tatlım işleri bitirmişsin tabi rahat rahat oturursunkaydirigubbakcemile3

ev işim cooooooooooooook

benimde çoook:1no2:
mutfak dolaplarını boşaltıp temizlicem
temzilik yapçam
ütüler varr...
bi kalkıp başlayabilsem:mymeka:

hehhh boyle rahat ol ıste boyle olunca tutuyooorrkaydirigubbakcemile3 inşallah hadii bakalımmmmmmŞeniz

bi de olursa yani tam süpriz olur heeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın defhnecim özlemim büyüdü oglusum oyle gülüyor kırısıyor 3ay 10 günlük oldu

oyyyyyyyyy yerim ben onuuuu maşallah koca adam oldu

bende çıkayım kızlar bu kociş uyanmayacak galiba. öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz

gözüm iş yapmayı almıyor

benim de
eee yardım etmek isteyen varsa kabul edebilirim
ah ah evde ne güzeldi annem,kardeşim,ben hemen işe girştik mi 2-3 saate heryeri pırıl pırıl yapardık
şimdi tek başımayım
geçen hafta ne güzel ben uyuyodum annem kahvaltı hazırlayıp uyandırmıştı beni:çok üzgünüm:

sen olucağına bak
beklerken olmadı,şimdi süpriz yapar mı sanakaydirigubbakcemile5

sen olucağına bak
beklerken olmadı,şimdi süpriz yapar mı sanakaydirigubbakcemile5

valla ozaman kafayı yerim sanırım okadar çalışıp olmadı şimdi olursa tam süpriz olur yani kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum tatlım kocişi kaldırayım öptüm seni Şeniz

valla ozaman kafayı yerim sanırım okadar çalışıp olmadı şimdi olursa tam süpriz olur yani kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum tatlım kocişi kaldırayım öptüm seni Şeniz

öptüm canım iyi gezmeler size
inşallah olur ümmühancımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende işteyimm....ilk defa sabah açılış yaptımm ve istifra ettimm..midem berbat ....amaaann nasıl bişey buu böyleee......evde olmayı çokk istiyorumm yaa eliiff...işten çıkmak istiyorumm ama bebişim içinde para biriktiriyorumm..nasıl yapsam bilmiyorumm...

çalışan anne olmak çok zor
enazından işin rahat,masa başındasın oturuyosun
hamileliğin keyfini çıkaramıyosun ama

yaa yanımda kimse yok iş yerini ben açıyorumm ben kapatıyorumm..bütün sorumluluk masa başında olsamda bende.....ölsem kimsenin haberi olmaz...tabi bunu eşim duysa çık o zaman beni sinirlendirme der:1no2:...mobilya mağazasındayımm...böyle tek katlı lüks bi mağaza ama yeri çok gıcık insan geçmiyo...sabahtan akşama kadar kendi sesimden başka ses duymuyorumm.....yakında kapanır burası derken denyonun biri geliyo ve toplu alışveriş yapıyo. gidiyo....kaydirigubbakcemile3 ...şaka bi yanaa eyvallah diyeceğim günün yaklaştığını yavaş yavaş hissediyorumm.......

tuğbacım Allah yardımcın olsun valla çok zor
ama bebeğin için kendini iyi hissettiğin sürece çalış bence
hem sigortalısındır heralde hemde ek gelir oluyor sonuçta

Ayyy ben burayı nasıll görmemişimmm.delikafadulden tam benlik .en geç 21martta adet olmam lazım.Ama bir haftadır falan karnımda belimde çok ağrı var heran adet oldum sanıyorum yanımda pedle geziyorum ama bişey yok şimdilik inş. olmaz da:Saruboceq: öyle sabırsızım ki test yapmak istiyorum biranönceeeeeee.Sanırım da erken yapacam testi dayanamıcam.Çıkmazsa da bir daha yaparım.umarım hepimiz hamişizdir:asigim: Beklemek cok zorrr

tuğbacım Allah yardımcın olsun valla çok zor
ama bebeğin için kendini iyi hissettiğin sürece çalış bence
hem sigortalısındır heralde hemde ek gelir oluyor sonuçta
ewet kuzumm bakalımm dayanabildiğimiz yer kadar :bbo:
kızlar ben gerı geldımmmmm=)
hoşgeldin nasılsın özlemcim

hoşgeldin aramıza umarım hamilesindirr...a.s.

hosgeldın canım benım adet gunum de 20mart beklıyorumm=))

ewet kuzumm bakalımm dayanabildiğimiz yer kadar :bbo:

hoşgeldin nasılsın özlemcim

hoşgeldin aramıza umarım hamilesindirr...a.s.

hosbulduk tatlım kendımı tarıfsız bı sevınc ıcınde hıssedıyorum bugun nedense sıyırmaya mı basladım bılmıyorum vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…