- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.621
senin kociş uyuyor heralde o zaman.hak veriyorum sana onlar evdeyken girilmiyor
napıyosun kuzucum iyi misin?
elifim ev cocuk kociş artık yetişemiyorum oglusum iyi bir kaka yapmış teyzesi allah seni inandırsın yumurta gibi kokuyor kucagımda ekrana bakıyor oda bende diyet yapmayı düşünüyorum
elifcim ozaman beraber ayrılalım forumdan ben de daha kahvaltı etmeden topiğe gunaydın demeye geldım resmen hastalık bura vallaaakaydirigubbakcemile3 hadi ben cıkıyım da kahvaltı edeyım sonra gırıcem yınee:lepi:
ev işim cooooooooooooook
drısı senin basına özlemim
hehhh boyle rahat ol ıste boyle olunca tutuyooorrkaydirigubbakcemile3 inşallah hadii bakalımmmmmmŞeniz
günaydın defhnecim özlemim büyüdü oglusum oyle gülüyor kırısıyor 3ay 10 günlük oldu
gözüm iş yapmayı almıyor
uyuyıor valla kalkmaya da niyeti yok. müziğin sesini falan açtım ama uyanmıyo yaaa öksürüyorum falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gezmeye gidicez uyuyo hala.
ben bildiğin gibi be tatlım bi değişiklik yok. işlerim fena. akşamları mailleri takip ediyorum evden. dün çalıştım. çok fena yaaa bu sıralar bu terfi bana yaramadı kaydirigubbakcemile3 bebek zaten bu ay olmasın dedi ya doktor düzenli çalışmıyoruz onun için o konuda rahatım biraz kaydirigubbakcemile3 ama rahatım nasıl olsa olmuyo diye bi de olursa bilmem naparım :sm_confused:
sen olucağına bak
beklerken olmadı,şimdi süpriz yapar mı sanakaydirigubbakcemile5
valla ozaman kafayı yerim sanırım okadar çalışıp olmadı şimdi olursa tam süpriz olur yani kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum tatlım kocişi kaldırayım öptüm seni Şeniz
günaydınn canlarrr nasılsınızz
ewet kuzumm bakalımm dayanabildiğimiz yer kadar :bbo:tuğbacım Allah yardımcın olsun valla çok zor
ama bebeğin için kendini iyi hissettiğin sürece çalış bence
hem sigortalısındır heralde hemde ek gelir oluyor sonuçta
hoşgeldin nasılsın özlemcimkızlar ben gerı geldımmmmm=)
Ayyy ben burayı nasıll görmemişimmm.delikafadulden tam benlik .en geç 21martta adet olmam lazım.Ama bir haftadır falan karnımda belimde çok ağrı var heran adet oldum sanıyorum yanımda pedle geziyorum ama bişey yok şimdilik inş. olmaz da:Saruboceq: öyle sabırsızım ki test yapmak istiyorum biranönceeeeeee.Sanırım da erken yapacam testi dayanamıcam.Çıkmazsa da bir daha yaparım.umarım hepimiz hamişizdir:asigim: Beklemek cok zorrr
Ayyy ben burayı nasıll görmemişimmm.delikafadulden tam benlik .en geç 21martta adet olmam lazım.Ama bir haftadır falan karnımda belimde çok ağrı var heran adet oldum sanıyorum yanımda pedle geziyorum ama bişey yok şimdilik inş. olmaz da:Saruboceq: öyle sabırsızım ki test yapmak istiyorum biranönceeeeeee.Sanırım da erken yapacam testi dayanamıcam.Çıkmazsa da bir daha yaparım.umarım hepimiz hamişizdir:asigim: Beklemek cok zorrr
ewet kuzumm bakalımm dayanabildiğimiz yer kadar :bbo:
hoşgeldin nasılsın özlemcim
hoşgeldin aramıza umarım hamilesindirr...a.s.
Sağ ol canım umarım.Bakalım artıka.s.hoşgeldin aramıza umarım hamilesindirr...a.s.
hosgeldın canım benım adet gunum de 20mart beklıyorumm=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?