- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.661
bu arada gelin pazar kahvesi içerim ben çok üzel fal bakarım
burcu hosgeldın cnm naber
çok ta uzaktasın be güzelim ığdırda
gelirdik hemen toplaşıp fal baktırmayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi valla canım ne olsun pazar günü eşim işe gitti bende oturuyorum kahve içeçek bir arkadaşa ihtiyacım vardı baktım burada kaynatıyorsunuz bende zıpladımvalla bu şehirden çok sıkıldım bu yıl tayinimiz çıkacak çok şükür ki buradan temmuzda kurtuluyorum:sm_cool:
neyse b u yıl tayinimiz yakın yerlere çıkarsa o zaman mutlaka beklerim
ben balıkesir eşim izmirli ilk tercih izmir yaptık manisa izmit gebze bakalım hayırlsı mayısta belli olacak
Hoşbulduk Elifcim. Benim kocam pazar günleride evde canım. Pazar ve pazartesi izinli. Biraz geç giriyorum. Nasılsınız kızlar
ben balıkesir eşim izmirli ilk tercih izmir yaptık manisa izmit gebze bakalım hayırlsı mayısta belli olacak
Hoşbulduk Elifcim. Benim kocam pazar günleride evde canım. Pazar ve pazartesi izinli. Biraz geç giriyorum. Nasılsınız kızlar
Ben de hiç coşku falan yok bugün. Normalde hareketliyimdir. Bi mahsunluk var Özlemcim benim üzerimde
İyiyim Elifcim. Olsun üzülme cana gelceğine mala gelsin güzelim. Kırılan tepsi olsun.kaydirigubbakcemile3
ya benım gercekten cok acayıp bugun yuksek seste muzıkler dınlıyorum sarkılar soyluyorum aman kotu bısı olamsın da =S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?