Sabırsızlanıyorum ...!

burcu hosgeldın cnm naber

iyi valla canım ne olsun pazar günü eşim işe gitti bende oturuyorum kahve içeçek bir arkadaşa ihtiyacım vardı baktım burada kaynatıyorsunuz bende zıpladımvalla bu şehirden çok sıkıldım bu yıl tayinimiz çıkacak çok şükür ki buradan temmuzda kurtuluyorum:sm_cool:

cnm ya nereye beklıyonus tayın

Hoşbulduk Elifcim. Benim kocam pazar günleride evde canım. Pazar ve pazartesi izinli. Biraz geç giriyorum. Nasılsınız kızlar

ıyiyim Tuğbacım sen nasılsın. Bebişin nasıl?

ben balıkesir eşim izmirli ilk tercih izmir yaptık manisa izmit gebze bakalım hayırlsı mayısta belli olacak

bende balıkesirliyim izmirde oturuyorum
inşallah hayırlısı olsun

Hoşbulduk Elifcim. Benim kocam pazar günleride evde canım. Pazar ve pazartesi izinli. Biraz geç giriyorum. Nasılsınız kızlar

iyiyiz canım
ben sözde temziik yapıyorum iki dakikada bir burdayımkaydirigubbakcemile3
yine kazasız belasız atlatamadım temizliği,cam tepsimi kırdım bu seferde
neyse sağlık olsun sakarım ben yakaydirigubbakcemile3
sen nasılsın canım?

Ben de hiç coşku falan yok bugün. Normalde hareketliyimdir. Bi mahsunluk var Özlemcim benim üzerimde

ıyiyim Elifcim. Olsun üzülme cana gelceğine mala gelsin güzelim. Kırılan tepsi olsun.kaydirigubbakcemile3

Aman Allah korusun Özlemcim. Öyle kötü şeyler düşünme. ınsanın ruh halinde zaman zaman değişiklikler oluyo böyle.

İyiyim Elifcim. Olsun üzülme cana gelceğine mala gelsin güzelim. Kırılan tepsi olsun.kaydirigubbakcemile3

giden tepsi olsun hiç üzülmem
sadece elimi de kanatmışım galiba kesmişim

ya benım gercekten cok acayıp bugun yuksek seste muzıkler dınlıyorum sarkılar soyluyorum aman kotu bısı olamsın da =S

iyi düşün iyi olsun özlemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…