Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın kızlar
ben yine kocişi gönderdim geldim burayakaydirigubbakcemile3
çook işim var ama

hosgeldın tatlım dun senle gorusemedık nasılsın hersey yolunda mı bakalımm

iyiyim canım sen nasılsın?
dün kocişle gezdik
akşamda arkadaşa gittik çay içmeye
saat 12ydi eve geldik

bugünde çok işim var tabi hiç canım istemiyor yine
sende ne var ne yok?
4 gün kalmışdelikafadulden

ben de dun sabahtan aksama kadar temızlık yaptım allahtan bugune ıs kalmadı valla usenıyo ınsan tatıl gunlerınde ıs yapmayaa kaydirigubbakcemile3
bende de valla herhangı bırsey yok aynıyım adetıme 4gun kaldı gun sayıyorum sadece o kadar yaniikaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

tskler canım ıyıyım 4gun kaldı adetıme sen nasılsın:Saruboceq:

az kalmış tatlım hadi bakalım dualarım seninle inş bu ay olur tatlım :Saruboceq: bende işlerle boğuşup duruyorum canım. bu ay biliyosun bebek işine ara verdik. yani aslında gene ara vermiş sayılmam ama zaten olmuyo diye rahatım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
ben yine kocişi gönderdim geldim burayakaydirigubbakcemile3
çook işim var ama

kolay gelsin ozman sana canikom. bak bugün topiği ben açtım kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

günaydın kuzucummmmmm

off valla başlamam lazım ama siz burdayken nasıl başlıyım şimdi benkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin ozman sana canikom. bak bugün topiği ben açtım kaydirigubbakcemile3

senin kociş uyuyor heralde o zaman.hak veriyorum sana onlar evdeyken girilmiyor
napıyosun kuzucum iyi misin?

elifim ev cocuk kociş artık yetişemiyorum oglusum iyi bir kaka yapmış teyzesi allah seni inandırsın yumurta gibi kokuyor kucagımda ekrana bakıyor oda bende diyet yapmayı düşünüyorum

hehhh boyle rahat ol ıste boyle olunca tutuyooorrkaydirigubbakcemile3 inşallah hadii bakalımmmmmmŞeniz

off valla başlamam lazım ama siz burdayken nasıl başlıyım şimdi benkaydirigubbakcemile3

senin kociş uyuyor heralde o zaman.hak veriyorum sana onlar evdeyken girilmiyor
napıyosun kuzucum iyi misin?

elifcim ozaman beraber ayrılalım forumdan ben de daha kahvaltı etmeden topiğe gunaydın demeye geldım resmen hastalık bura vallaaakaydirigubbakcemile3 hadi ben cıkıyım da kahvaltı edeyım sonra gırıcem yınee:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…