E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.701
ben artık yapmıyorumm....:roflol::roflol::roflol:
kocişimm akşamları ben erken uyuyorumm diye mesaiye kalıyo sabah bi kalkıyorumm her yer tertemizz...sağolsuunnn canımm kocişimm...Şenizkokarsınıss kıs nası yapmıyon yoksama kocısıne mı yaptırıyonnnkaydirigubbakcemile3
ay benım de tupum bıttı yemegım kaldı ocakta =S
aradım getırıyolar sımdı onu beklıyorummkafamçokkarıştı
ben artık yapmıyorumm....:roflol::roflol::roflol:
kocişimm akşamları ben erken uyuyorumm diye mesaiye kalıyo sabah bi kalkıyorumm her yer tertemizz...sağolsuunnn canımm kocişimm...Şeniz
kocişimm akşamları ben erken uyuyorumm diye mesaiye kalıyo sabah bi kalkıyorumm her yer tertemizz...sağolsuunnn canımm kocişimm...Şeniz
ay ne şanslısın yaaa, benimkide öle olsa keşke, elindeki çöpü bana veriyo at diyekaydirigubbakcemile3
ama bunun acısı çıkacak arkadaşlar onuda düşünmüyo değilim ...o yatacak ben beşik sallıcamm...
sanki benimki hayatta yapardııı :dilcikar:sizinkilerden farklı değildikii...ama bu hamilelik sihirli bir değnek allahım herkese nasip etsin:roflol::roflol::roflol:
eliff burdamısın yafrum ben geldimmmm:)
burdayım canım
uyur uyanık bi şekildemirmirmirmir
işerin bittiyse yat uyu bıraz ıstersen canım dınlenırsın yarın da ıse gıdıcen dınlenemeden dahaaaa:çok üzgünüm:
saat 7 olmuş canım ya zaten şimdi uyursam gece uykum kaçar artık
sen yaptın mı yemeğini?geldi mi tüp?
geldı yaptım yedım yemegımı tatlım hatta toplayıp bulasıklarımı bıle yaıkadım =))
afiyet olsun canım hızlısın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?