Sabırsızlanıyorum ...!

ay ne şanslısın yaaa, benimkide öle olsa keşke, elindeki çöpü bana veriyo at diyekaydirigubbakcemile3

kocişimm akşamları ben erken uyuyorumm diye mesaiye kalıyo sabah bi kalkıyorumm her yer tertemizz...sağolsuunnn canımm kocişimm...Şeniz

aferin o zaman senin kocişe
benimki dün tatil yaptı bugün kahvaltısını yaptırıp gönderdik işe
ahh ah erkek olmak lazımdıkaydirigubbakcemile

ay ne şanslısın yaaa, benimkide öle olsa keşke, elindeki çöpü bana veriyo at diyekaydirigubbakcemile3

aynen delirtiyo bazen beni muz yer kabuğu sehpanın üzerinde,çay içer sehpanın üzerine bırakır bardağıklava:sabah bi kalkıyorum heryer dağınık
boşuna topluyorum ben zaten

sanki benimki hayatta yapardııı :dilcikar:sizinkilerden farklı değildikii...ama bu hamilelik sihirli bir değnek allahım herkese nasip etsin:roflol::roflol::roflol:

sanki benimki hayatta yapardııı :dilcikar:sizinkilerden farklı değildikii...ama bu hamilelik sihirli bir değnek allahım herkese nasip etsin:roflol::roflol::roflol:

hamile ounca değişirmi acaba hiç sanmam yaa, o potansiyel yok benimkindekötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…