Sabırsızlanıyorum ...!

istanbul gelini oldun yani
ne zaman geliyosun izmir'e?

Evet canım istanbula gelin oldumsenağlama
izmirimi cok aradım zoellıkle de ılk zamanlar buraları cok yadırgadım.
1sene oldu artık buraya alıstım dıyebılırım ama tam 1senedır hıc gelemedım ızmıre.
bu yaz benı baglasalar durmam kesın gelıcem ..Ayrıcca ızmır topıgındekı kızlara da soz verdım gelınce toplanıcas gorusucez dıye sana da mutlaka haber verırım yuzyuze tanısırız kısmetse tatlım ok?:ecrin_bebek:
:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim ama moralim çok bozuk :çok üzgünüm: sabahtan beri hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı. gezdik eve geldik şimdi. bi baktım kanamam olmuş. neden oldu anlamadım :çok üzgünüm: çok ta fazla değil ama az da değil :çok üzgünüm: çok moralim bozuldu noluyo anlamadım hafif ağrılarım var offf çok canım sıkıldı senağlama senağlama

nasıl kanama ümmühancım
adet gibi mi,normal kan gibi mi?
dur hemen canını sıkma bakalım

adetin biteli çok olmadı ama kendini zorlıcak bişeyler yaptıysan belki:uhm:

1 hafta olmadı daha tatlım yaaa ondan moralim çok bozuldu senağlama zorlayacak bişeyde yapmadım hiç. bi araştıracağım bakalım sitede varmı aynı şeyi yaşayan arkadaşlar.

Ümmühan geçmiş olsun canım. Sen geçen adetini nasıl olmuştun? Az falan mı geldi. Benim aklıma hemen üstüne görmüş olabilirmisin acaba o geldi de?

ümmühancım hemşom üzülme belki yerleşme kanamasıdır yoksa neden yeni bitmişken tekrar olsun bence iyi düşün iyi olsun

günaydın güzeller
bir elif klasiği yapıp topiği ve haftayı açayım:))
mutlu haftalar hepinize
uyumaya ihtiyacım var
gece kocişle destere'yi seyrettik 1,5da uyudum
8de kalktım
zaten yorgundum,hiç dinlenemedim
neyse sabah sabah içinizi karartmıyayım
öpüldünüz şekerler

1 hafta olmadı daha tatlım yaaa ondan moralim çok bozuldu senağlama zorlayacak bişeyde yapmadım hiç. bi araştıracağım bakalım sitede varmı aynı şeyi yaşayan arkadaşlar.

2-3 ay önce benimde senin gibi oldu. Önce yumurtlama falan sandım karnım ağrıyordu sonra arkadaşa gitmiştim orada birşeyin aktığını hissettim tuvalete gittim resmen adet kanı gibi. 4-5 gün kan ve kahve akıntı devam etti sonra bitti. Doktora falan gitmedim sonbaharda olduğumuz için düzensizleşti diye düşündüm. Bir daha da tekrar etmedi zaten. İçin rahat etmezse doktora git tabii ki. Ama şimdi bahar belki o yüzden böyle birşey olmuştur.

canım hayırdır yaa...
şaşırdım yazını görünce.. birşeyemi moralini bozdun sen.. ondanda olmuş olabilir..
sevmediğin bir şeyi söylüycem sana ama bence doktora gitmelisin canım..
hiç aklınıda karıştırmadan kendinide üzmeden git bence bir doktora..
bak benim geçenki doktor kontrolümde vajinal akıntıdan dolayı enfeksiyon ortaya çıktı ve çok şaşırdım.. çünkü çok akıntım olmazdı benim. ama doktor muayene sırasında farketti ve biraz akıntın var bunun için fitil vericem dedi.. allah korusun önlemini almamış olsaydık yada daha geç gitseydim belki enfeksiyon daha fazla başıma dert olabilirdi.. ne bileyim koku yada kaşıntıda eklenebilirdi buna... ve yine muayene sırasında her kadının atılması gereken rahim ağzı kanseri aşısı oldum.. simir testimi neydi, doktor onuda yaptı bugün alıcam sonucu (inş. bişey çıkmaz).. bunları bir kadının her sene yaptırması gereken testlermiş.. yani rutin doktor kontrolü çok önemli tatlım... belki başının etini yiyorum gibi hissedebilirsin ama ben tek senin iyiliğin için ve içinin rahat olması için söylüyüp duruyorum bitanem. sakın kızma bana emiii..
:1hug:

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr şükür kavuşturana sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşmeyeli nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr şükür kavuşturana sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşmeyeli nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım bizde seni özledik
maşallah 2 ay 3 haftalık olmuş
biraz daha gelmesen bebiş doğurdum diye gelcektinkaydirigubbakcemile3
canım benim napıyosun?azaldı mı bulantılar

hoşgeldin canım bizde seni özledik
maşallah 2 ay 3 haftalık olmuş
biraz daha gelmesen bebiş doğurdum diye gelcektinkaydirigubbakcemile3
canım benim napıyosun?azaldı mı bulantılar

Hoşbulduk elifçimmmmmm..

Allahıma şükürler olsun azaldı tatlım.
Son zamanlarda siteye girmeye fırsatım olmadı ama aklım sizlerdeydi..
Ne var ne yok değişik bişiler varmı bakim?

canlarım şu an okulda odamdaki bilgisayardan yazıyorum evdeki bilgisayarı arkadaşa verdik işlerini halletsin diye o yüzden yarın yine ancak böyle yazabilirim siz çok özledim fena grip oldum anneme gittim hastalığım arttı yattım gittim gideli anneciğim babacığım çok üzüldüler kocam dün sağolsun bana pek güzel baktı ümmühancım olur böyle şeyler ama dr git derim sana devam ederse mevsimsel olabilir elifff ne haber nefertiti sıkma canım kndini onunda çözümü var be dostum ya olmayaydı di mi içini ferah tut nedenini biliyorsun artık ona göre davranırsın canlarım be çıkyorum hepinizi öüyorum ömür inşallah ilk bebiş haberi senden gelir bi de benim eşim de de morfoloji bozuk çıktı eşime dr e vitamini verdi çinko hapını duymuştum ben de arkadaşımın babası kullanmış sonra annesi hamile kalmış ilginç değil tatlım tedavisi böyle bakarsınız gelecek ay ben dee hamiş olurum hehehehe muckkkŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5:içelim::teytey::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…