E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.721
izmir çok güzel valla şuan
ailen burda mı?
istanbul gelini oldun yani
ne zaman geliyosun izmir'e?
kızlar ben geldim ama moralim çok bozuk :çok üzgünüm: sabahtan beri hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı. gezdik eve geldik şimdi. bi baktım kanamam olmuş. neden oldu anlamadım :çok üzgünüm: çok ta fazla değil ama az da değil :çok üzgünüm: çok moralim bozuldu noluyo anlamadım hafif ağrılarım var offf çok canım sıkıldı senağlama senağlama
nasıl kanama ümmühancım
adet gibi mi,normal kan gibi mi?
dur hemen canını sıkma bakalım
adet gibi elifcim aynı adet kanaması gibi temiz kan değil senağlama
adetin biteli çok olmadı ama kendini zorlıcak bişeyler yaptıysan belki:uhm:
1 hafta olmadı daha tatlım yaaa ondan moralim çok bozuldu senağlama zorlayacak bişeyde yapmadım hiç. bi araştıracağım bakalım sitede varmı aynı şeyi yaşayan arkadaşlar.
kızlar ben geldim ama moralim çok bozuk :çok üzgünüm: sabahtan beri hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı. gezdik eve geldik şimdi. bi baktım kanamam olmuş. neden oldu anlamadım :çok üzgünüm: çok ta fazla değil ama az da değil :çok üzgünüm: çok moralim bozuldu noluyo anlamadım hafif ağrılarım var offf çok canım sıkıldı senağlama senağlama
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr şükür kavuşturana sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşmeyeli nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım bizde seni özledik
maşallah 2 ay 3 haftalık olmuş
biraz daha gelmesen bebiş doğurdum diye gelcektinkaydirigubbakcemile3
canım benim napıyosun?azaldı mı bulantılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?