- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.741
kuzucuumm kızdınmıı sennnnŞenizhaftaya böyle mi başladık kızlar
bomboş bir topikle(
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr şükür kavuşturana sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşmeyeli nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm
Hoşbulduk elifçimmmmmm..
Allahıma şükürler olsun azaldı tatlım.
Son zamanlarda siteye girmeye fırsatım olmadı ama aklım sizlerdeydi..
Ne var ne yok değişik bişiler varmı bakim?
canlarım şu an okulda odamdaki bilgisayardan yazıyorum evdeki bilgisayarı arkadaşa verdik işlerini halletsin diye o yüzden yarın yine ancak böyle yazabilirim siz çok özledim fena grip oldum anneme gittim hastalığım arttı yattım gittim gideli anneciğim babacığım çok üzüldüler kocam dün sağolsun bana pek güzel baktı ümmühancım olur böyle şeyler ama dr git derim sana devam ederse mevsimsel olabilir elifff ne haber nefertiti sıkma canım kndini onunda çözümü var be dostum ya olmayaydı di mi içini ferah tut nedenini biliyorsun artık ona göre davranırsın canlarım be çıkyorum hepinizi öüyorum ömür inşallah ilk bebiş haberi senden gelir bi de benim eşim de de morfoloji bozuk çıktı eşime dr e vitamini verdi çinko hapını duymuştum ben de arkadaşımın babası kullanmış sonra annesi hamile kalmış ilginç değil tatlım tedavisi böyle bakarsınız gelecek ay ben dee hamiş olurum hehehehe muckkkŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5:içelim::teytey::enbuyukkk:
slm kızlar ben yin egeldim adet tarihim bu aralarda heyecanlimiyim bilmiyorum ama çok sıkıldım sadece şimdi beklemekteyin adet olmyı 2 gün geçikti olacak biliyorum ama işte olmayınca hayale kapılmamak elde dgil
kuzucuumm kızdınmıı sennnnŞeniz
sabriyee çookk uzattınn arayıı vallaaaklava:....insan bu kadar merakta bırakırmııı..neyseki iyisinn öpüyorumm meleğn ve senii....a.s.
idrar testiyap istersen cnmm...çıkma ihtimali var iki gün geçmiş...slm kızlar ben yin egeldim adet tarihim bu aralarda heyecanlimiyim bilmiyorum ama çok sıkıldım sadece şimdi beklemekteyin adet olmyı 2 gün geçikti olacak biliyorum ama işte olmayınca hayale kapılmamak elde dgil
kızmadım tatlım merak ettim ve şaşırdım
nasılsın kuzucum?:CüvCüv:
ewet öle uykusuzluk çekmekte kötüü.....yazıkk bizee yaaa oofff ooffffdün sabah da uyuyamadım sağolsun kocişim kahvaltı için kaldırdı
hazırlayıp kaldırsa içim yanmıcak,kahvaltı hazırlasana diye kaldırdı:mymeka:
saat 9da kalktım,gece 1:30 da uyudum
sabah da kalk işe gel
kuzucuumm kızdınmıı sennnnŞeniz
sabriyee çookk uzattınn arayıı vallaaaklava:....insan bu kadar merakta bırakırmııı..neyseki iyisinn öpüyorumm meleğn ve senii....a.s.
sabriyecim göbüşün çıkmıştır artık di mi?
Çok az çıktı canım karşıdan bakıldığı zaman hamile olduğum daha anlaşılmıyo..
Ben çok zayıf olduğum için ve hamile olduğumu bilenler göbişin çıkmaya başlamış diyolar..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Ama süpper bir duyguymuşşşş darısı başına inş. bitanem.
slm tatlımm nasılsınnslm kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?