Sabırsızlanıyorum ...!

slm kızlar ben yin egeldim adet tarihim bu aralarda heyecanlimiyim bilmiyorum ama çok sıkıldım sadece şimdi beklemekteyin adet olmyı 2 gün geçikti olacak biliyorum ama işte olmayınca hayale kapılmamak elde dgil

haftaya böyle mi başladık kızlar
bomboş bir topikle(
kuzucuumm kızdınmıı sennnnŞeniz
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr şükür kavuşturana sizleri çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm görüşmeyeli nasılsınız bakalımmmmmm hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm

sabriyee çookk uzattınn arayıı vallaaaklava:....insan bu kadar merakta bırakırmııı..neyseki iyisinn öpüyorumm meleğn ve senii....a.s.

Hoşbulduk elifçimmmmmm..

Allahıma şükürler olsun azaldı tatlım.
Son zamanlarda siteye girmeye fırsatım olmadı ama aklım sizlerdeydi..
Ne var ne yok değişik bişiler varmı bakim?

biz bıraktığın gibi canım nolsun işte bebiş bekleyip duruyoruzkaydirigubbakcemile3

canım sağol iyiyim
çook geçmiş olsun sana dikkat et kendine havalar bi acayip bu aralar

slm kızlar ben yin egeldim adet tarihim bu aralarda heyecanlimiyim bilmiyorum ama çok sıkıldım sadece şimdi beklemekteyin adet olmyı 2 gün geçikti olacak biliyorum ama işte olmayınca hayale kapılmamak elde dgil

hoşgeldin esra test yapmadın mı?

sabriyee çookk uzattınn arayıı vallaaaklava:....insan bu kadar merakta bırakırmııı..neyseki iyisinn öpüyorumm meleğn ve senii....a.s.

kızmadım tatlım merak ettim ve şaşırdım
nasılsın kuzucum?:CüvCüv:

nasılsın kuzucum?:CüvCüv:[/QUOTE]

iyiyimm canımmm çok uykummm varrr....mirmirmirmirmirmirmirmir.....sen nasılsınnnn

idrar testiyap istersen cnmm...çıkma ihtimali var iki gün geçmiş...

nasılsın kuzucum?:CüvCüv:

iyiyimm canımmm çok uykummm varrr....mirmirmirmirmirmirmirmir.....sen nasılsınnnn[/QUOTE]

bende aynı esneyip duruyorummirmirmirmir
gece eşim gelince destereyi seyrettikkaydirigubbakcemile3
6,5 saat uyku yetmedi banamirmirmirmirmirmirmirmir

bende aynı esneyip duruyorummirmirmirmir
gece eşim gelince destereyi seyrettikkaydirigubbakcemile3
6,5 saat uyku yetmedi banamirmirmirmirmirmirmirmir[/QUOTE]

ben hayatla bağımı kopardımm zaten ...dün en yakın arkadaşımın evine gittik 9 a kadar zor durdumm..yatağım gözümde döndükaydirigubbakcemile3....film filan hikaye oldu artık bizde hiç izlemiyoruz valla..izlesekte sonunu getiremiyoruz...:roflol:ben aaa bu filmm güzel bu kalsın diyorum, kalsın canım 15 dk sonra rüyanda izlersin diyor kocişimmsırnaşık şey....uyumak ne güzel bişe yaaa...ooohhh mirmirmirmir

dün sabah da uyuyamadım sağolsun kocişim kahvaltı için kaldırdı
hazırlayıp kaldırsa içim yanmıcak,kahvaltı hazırlasana diye kaldırdı:mymeka:
saat 9da kalktım,gece 1:30 da uyudum
sabah da kalk işe gel

ewet öle uykusuzluk çekmekte kötüü.....yazıkk bizee yaaa oofff ooffff

Oyyyy oyyyyy oyyyy kızmış mı benim arkadaşım...

Haklısınız kızlar ne desem boş vallahi...

Bende seni ve bebişini öpüyorummm canım benim.ŞenizŞenizŞeniz

sabriyecim göbüşün çıkmıştır artık di mi?

Çok az çıktı canım karşıdan bakıldığı zaman hamile olduğum daha anlaşılmıyo..

Ben çok zayıf olduğum için ve hamile olduğumu bilenler göbişin çıkmaya başlamış diyolar..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ama süpper bir duyguymuşşşş darısı başına inş. bitanem.

inşallah canım sağol
Allah hepimize yaşatsın bu duyguyu:Saruboceq:

ne haber kızlar nerdennereye uyu uyu sen bebek olunca uyrsun bekle ben dogum yaptıktan sonra cok uykusuzluk cektim birde sezaryanlıyım düşün artık 7de uyuyakalıyordum şimdi düzeldik ama iyiyiz sabriye asveriyor musun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…