- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.761
hoşgeldinn kuşummm bende int dolanıyordum olumlamalar dikkatimi çekti şimdi polyanna gibi oldumm süper hafif hissettim kendimiiikaydirigubbakcemile2...okumalısın sonuna kadarslm kızlar
geldim evime
merhaba canım sana bısey sorucam bu ası ıcın yas sınırlaması varmı?bana bır arkadsım 25 dedı benım yasım 26 olurmu acaba?bıde fıyatı nekadar yazemısın?canım hayırdır yaa...
şaşırdım yazını görünce.. birşeyemi moralini bozdun sen.. ondanda olmuş olabilir..
sevmediğin bir şeyi söylüycem sana ama bence doktora gitmelisin canım..
hiç aklınıda karıştırmadan kendinide üzmeden git bence bir doktora..
bak benim geçenki doktor kontrolümde vajinal akıntıdan dolayı enfeksiyon ortaya çıktı ve çok şaşırdım.. çünkü çok akıntım olmazdı benim. ama doktor muayene sırasında farketti ve biraz akıntın var bunun için fitil vericem dedi.. allah korusun önlemini almamış olsaydık yada daha geç gitseydim belki enfeksiyon daha fazla başıma dert olabilirdi.. ne bileyim koku yada kaşıntıda eklenebilirdi buna... ve yine muayene sırasında her kadının atılması gereken rahim ağzı kanseri aşısı oldum.. simir testimi neydi, doktor onuda yaptı bugün alıcam sonucu (inş. bişey çıkmaz).. bunları bir kadının her sene yaptırması gereken testlermiş.. yani rutin doktor kontrolü çok önemli tatlım... belki başının etini yiyorum gibi hissedebilirsin ama ben tek senin iyiliğin için ve içinin rahat olması için söylüyüp duruyorum bitanem. sakın kızma bana emiii.. :1hug:
hoşgeldinn kuşummm bende int dolanıyordum olumlamalar dikkatimi çekti şimdi polyanna gibi oldumm süper hafif hissettim kendimiiikaydirigubbakcemile2...okumalısın sonuna kadar
slm kızlar
geldim evime
slm elifcim.uykunmu var senın testere kacı izledın?
slm tatlımm nasılsınn
slm canım nasılsın?
valla uykum vardı öyle böyle değil işte gözümü açamadım
eve gelince geçti:roflol:
testereyi değil destereyi seyrettikkaydirigubbakcemile3
peker açıkalının filmi var ya
komedikaydirigubbakcemile3
ıyıyım tatlım ya acayıp usuyrum hos hava o kadar da soguk degıl bugun ama soba yaktım yanında oturuyom=(((
1ay once bız de ızlemıstık onu canım gusel komık bı fılmdı =))) dalga gecmısler testere fılmıyleee:roflol:
slm canım nasılsın?
valla uykum vardı öyle böyle değil işte gözümü açamadım
eve gelince geçti:roflol:
testereyi değil destereyi seyrettikkaydirigubbakcemile3
peker açıkalının filmi var ya
komedikaydirigubbakcemile3
bugün bende ısınamadım bi türlü
çok güzeldi ama 2.film olucak heralde yarıda kaldı gece gece kızdım
sonunu merak edip uyumamıştım
ee nasılsın özlemcim?
Ümmühan geçmiş olsun canım. Sen geçen adetini nasıl olmuştun? Az falan mı geldi. Benim aklıma hemen üstüne görmüş olabilirmisin acaba o geldi de?
ümmühancım hemşom üzülme belki yerleşme kanamasıdır yoksa neden yeni bitmişken tekrar olsun bence iyi düşün iyi olsun
canım hayırdır yaa...
şaşırdım yazını görünce.. birşeyemi moralini bozdun sen.. ondanda olmuş olabilir..
sevmediğin bir şeyi söylüycem sana ama bence doktora gitmelisin canım..
hiç aklınıda karıştırmadan kendinide üzmeden git bence bir doktora..
bak benim geçenki doktor kontrolümde vajinal akıntıdan dolayı enfeksiyon ortaya çıktı ve çok şaşırdım.. çünkü çok akıntım olmazdı benim. ama doktor muayene sırasında farketti ve biraz akıntın var bunun için fitil vericem dedi.. allah korusun önlemini almamış olsaydık yada daha geç gitseydim belki enfeksiyon daha fazla başıma dert olabilirdi.. ne bileyim koku yada kaşıntıda eklenebilirdi buna... ve yine muayene sırasında her kadının atılması gereken rahim ağzı kanseri aşısı oldum.. simir testimi neydi, doktor onuda yaptı bugün alıcam sonucu (inş. bişey çıkmaz).. bunları bir kadının her sene yaptırması gereken testlermiş.. yani rutin doktor kontrolü çok önemli tatlım... belki başının etini yiyorum gibi hissedebilirsin ama ben tek senin iyiliğin için ve içinin rahat olması için söylüyüp duruyorum bitanem. sakın kızma bana emiii.. :1hug:
canlarım şu an okulda odamdaki bilgisayardan yazıyorum evdeki bilgisayarı arkadaşa verdik işlerini halletsin diye o yüzden yarın yine ancak böyle yazabilirim siz çok özledim fena grip oldum anneme gittim hastalığım arttı yattım gittim gideli anneciğim babacığım çok üzüldüler kocam dün sağolsun bana pek güzel baktı ümmühancım olur böyle şeyler ama dr git derim sana devam ederse mevsimsel olabilir elifff ne haber nefertiti sıkma canım kndini onunda çözümü var be dostum ya olmayaydı di mi içini ferah tut nedenini biliyorsun artık ona göre davranırsın canlarım be çıkyorum hepinizi öüyorum ömür inşallah ilk bebiş haberi senden gelir bi de benim eşim de de morfoloji bozuk çıktı eşime dr e vitamini verdi çinko hapını duymuştum ben de arkadaşımın babası kullanmış sonra annesi hamile kalmış ilginç değil tatlım tedavisi böyle bakarsınız gelecek ay ben dee hamiş olurum hehehehe muckkkŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5:içelim::teytey::enbuyukkk:
ümmühancım mrb nasılsın canım?
ümmühancım nasılsın?hemen gıt canım dr bak ben hep erteledı ıkı senedır adet düzensızlıgı vardı.pco varmıs meger.
günaydıınnn şeker parelerimmmm,baklavalarımmm kadayıflarımmmmm.......
bencede öyle ama yemek ne mümkünn.....-tatlicadiarzu-.......nasılsınnn kuzucummmne kadar iştah açıcı bi günaydın bu böylekaydirigubbakcemile3
sanada günaydın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?