Sabırsızlanıyorum ...!

merhaba canım sana bısey sorucam bu ası ıcın yas sınırlaması varmı?bana bır arkadsım 25 dedı benım yasım 26 olurmu acaba?bıde fıyatı nekadar yazemısın?

hoşgeldinn kuşummm bende int dolanıyordum olumlamalar dikkatimi çekti şimdi polyanna gibi oldumm süper hafif hissettim kendimiiikaydirigubbakcemile2...okumalısın sonuna kadar

forumda mı??
zaten en iyisi pollyannacılık bu dünyada
ömür geçmez herşeyi dert ederek

slm elifcim.uykunmu var senın testere kacı izledın?

slm canım nasılsın?
valla uykum vardı öyle böyle değil işte gözümü açamadım
eve gelince geçti:roflol:
testereyi değil destereyi seyrettikkaydirigubbakcemile3
peker açıkalının filmi var ya
komedikaydirigubbakcemile3

1ay once bız de ızlemıstık onu canım gusel komık bı fılmdı =))) dalga gecmısler testere fılmıyleee:roflol:

ıyıyım tatlım ya acayıp usuyrum hos hava o kadar da soguk degıl bugun ama soba yaktım yanında oturuyom=(((

bugün bende ısınamadım bi türlü

1ay once bız de ızlemıstık onu canım gusel komık bı fılmdı =))) dalga gecmısler testere fılmıyleee:roflol:

çok güzeldi ama 2.film olucak heralde yarıda kaldı gece gece kızdım
sonunu merak edip uyumamıştım

ee nasılsın özlemcim?

hımm anladım
dım.destere yazınca bı an o geldı aklıma.

bugün bende ısınamadım bi türlü

çok güzeldi ama 2.film olucak heralde yarıda kaldı gece gece kızdım
sonunu merak edip uyumamıştım

ee nasılsın özlemcim?

ben de sonunu merakla beklemıstım ama cok da ılgınc bısıy olmadı sonunda:roflol:
ay ıyıyım ne olsun cok tırsıyorum kısss 3gun kaldııı:Saruboceq:

gece kocişi öyle bi tembihlemişim ki etrafta tek bir dağınık bırakmamışkaydirigubbakcemile3
kızlar ben ütülerimi yapayım
buralardayım yine

Ümmühan geçmiş olsun canım. Sen geçen adetini nasıl olmuştun? Az falan mı geldi. Benim aklıma hemen üstüne görmüş olabilirmisin acaba o geldi de?

sağol Ömürcüm yok canım üstüne görme olamaz çünkü son adetimde çok fazla geldi benim. hatta hayatımda ilk kez bukadar fazla oldu diyebilirim. okadar fazlaydı ki zaten bebek olsa da tutunamazdı.

ümmühancım hemşom üzülme belki yerleşme kanamasıdır yoksa neden yeni bitmişken tekrar olsun bence iyi düşün iyi olsun

sağol hemşom yaaa yok yerleşme kanaması olamaz. iyi düşünmeye çalışıyorum ama hala ağrım var :çok üzgünüm: bugün gene geldi biraz :çok üzgünüm:

ben sana hiç kızarmıyımmmmmmm bitanemmmmm benimmmmm :1hug: :1hug: araştırıyorum zaten hemen doktora gideceğim. dediğin gibi bak seni dinleyip gitmedim doktora herşey daha kötüye gidiyor. bir sorun olmalı mutlaka. çok stres yaptım buara işlere ama onla alakalı olacağını sanmıyorum canım. çünkü hayatımda bundan daha stresli zamanlarda olmuştu. artık bu son belirtiydi hemen doktora gitmeliyim :bbo:

sağol tatlım evet doktora gideceğim

hepinize çok teşekkür eedrim melek arkadaşlarım benim Şeniz Şeniz Şeniz iyiki varsınız desteğiniz için teşekkür ederim Şeniz

ümmühancım nasılsın?hemen gıt canım dr bak ben hep erteledı ıkı senedır adet düzensızlıgı vardı.pco varmıs meger.

ümmühancım mrb nasılsın canım?

iyidir elifcim misafir geldi bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. sen nasılsın?

ümmühancım nasılsın?hemen gıt canım dr bak ben hep erteledı ıkı senedır adet düzensızlıgı vardı.pco varmıs meger.

gidicem Aytülcüm araştırıyorum güzel bir doktor bulayım hep ona gidicem onun için bekliyorum biraz da korkuyorum aslında fisfisfis bu benim için son noktaydı artık doktora kesin gidceğim. sen napıyosun? nasıl durumlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…