Sabırsızlanıyorum ...!

normal adet olsam belki önemsemezdim ama farklı oldu o yüzden merak ediyorum
üstüne bi de annemle babam geldi onları da telaşlandırmamak için doktora da gidemedim,yarın gidiyorlar bende cuma günü doktora hemen

inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq: korkutma beni de
yanlız başka topiklere uğrasakta hamilelik topiğinden uzak duramıyoruz iki dakikayerimseniben

sorma canikom burdan ayrı kalamıyoruz kaydirigubbakcemile3

selam arkiler. bugun arkadasimin 1 aylik bebisini gormeye gittim..ayy ayy oyle tatli kii...simdi daha da cok anne olmak istiyorum.. ay insallah en kisa zamanda olurum

selam arkiler. bugun arkadasimin 1 aylik bebisini gormeye gittim..ayy ayy oyle tatli kii...simdi daha da cok anne olmak istiyorum.. ay insallah en kisa zamanda olurum

benimde iş arkadaşımın eşi hastaneden dönerken bebişiyle beraber geldi ay yarabbi nasıl tatı bişey ya 36 günlük daha.nasıl güzel bişey anne olmak,insan özeniyor ya:CüvCüv:

yaaa ben inanılmaz acı çekiyorum ilk defa bi adetimde anlamıyorum noluyo yaaa...ayağa kalkacak halim yook bi eve gitsem üstümü bie değişmeden yatacam vallaa

adet gunun ne zaman ?

canım adet günüm 6sındaydı ama 13-14 ocakta adet oldum rengi farklıydı kısa sürdü.
12sinde idrar testi yaptım negatifti
ama kasık ağrılarım,halsizlik,şişkinlik,mide bulantısı,uyku hali hala devam ediyor.sabah zor kalkıp işe gidiyorum valla.
önümüzdeki ayki adetimi beklicektim ama sancılar kesilmeyince gitmeye karar verdim.bi de hiç halim yok

ay olumlu gibi hihoyyyt
insallah guzel haberlerle donersin canim benim

benimde 4 gun kaldi ..sabirsizlaniyorum ya
insallah guzel haberler alirim ama korkuyorum
ilk denememiz de bu ay sanirim baya bir heycan da var olacakmi olmaycakmi gibisinden
hayirlisi artik kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…