- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
benim teyzem 4 aylık hamileyken öğrendi hamile olduğunu ve düşün iki tane çocuğu vardı. normal adet olmuş 4 ay boyunca. karnı şişince aman benim karnımda ur var diye doktora gitmişti ki hamileymiş kaydirigubbakcemile3 olabiliyor yani böyle şeyler.
hadi hayırlısı inşallah cuma günü iyi haberlerini alırız canım
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun:Saruboceq: korkutma beni de
yanlız başka topiklere uğrasakta hamilelik topiğinden uzak duramıyoruz iki dakikayerimseniben
iiinnnnnşşşalllaahhhh cnm benimmselam arkiler. bugun arkadasimin 1 aylik bebisini gormeye gittim..ayy ayy oyle tatli kii...simdi daha da cok anne olmak istiyorum.. ay insallah en kisa zamanda olurum
selam arkiler. bugun arkadasimin 1 aylik bebisini gormeye gittim..ayy ayy oyle tatli kii...simdi daha da cok anne olmak istiyorum.. ay insallah en kisa zamanda olurum
selam arkiler. bugun arkadasimin 1 aylik bebisini gormeye gittim..ayy ayy oyle tatli kii...simdi daha da cok anne olmak istiyorum.. ay insallah en kisa zamanda olurum
yaaa ben inanılmaz acı çekiyorum ilk defa bi adetimde anlamıyorum noluyo yaaa...ayağa kalkacak halim yook bi eve gitsem üstümü bie değişmeden yatacam vallaa
Bende de acayip karin siskinlik var benneyaptımki
bende öyle ya patlıcak gibiyim
hee valla acayip sis karnim..neden bu aciba?
senin belli oldumu canim?var mi bebis ?
ay insallah hamilesin canimm
adet gunun ne zaman ?
canım adet günüm 6sındaydı ama 13-14 ocakta adet oldum rengi farklıydı kısa sürdü.
12sinde idrar testi yaptım negatifti
ama kasık ağrılarım,halsizlik,şişkinlik,mide bulantısı,uyku hali hala devam ediyor.sabah zor kalkıp işe gidiyorum valla.
önümüzdeki ayki adetimi beklicektim ama sancılar kesilmeyince gitmeye karar verdim.bi de hiç halim yok
ay olumlu gibi hihoyyyt
insallah guzel haberlerle donersin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?