Sabırsızlanıyorum ...!

canım kelebek bu topiği acan suan hamıle zaten baya oldu hamıle kalalıkaydirigubbakcemile3
Selam,arkadaşlar,
Bende 13 ya da15 inde adet olmam gerekiyordu,şu saat oldu,regl olmadım.Allah ım inşallah hamileyimdir.
Çok sabırsızlanıyorum.
Yarına kadar bekleyeyim diyorum.
Siz ne dersiniz arkadaşlar,

Selam,arkadaşlar,
Bende 13 ya da15 inde adet olmam gerekiyordu,şu saat oldu,regl olmadım.Allah ım inşallah hamileyimdir.
Çok sabırsızlanıyorum.
Yarına kadar bekleyeyim diyorum.
Siz ne dersiniz arkadaşlar,

anam bacıııııım daha neyını beklıyon kızzzz test yap testttttt:mymeka:

ay elifim temennin için sağol rabbim seni duysun inşallah hepimiz anne olalım ya pek boş buralar ne oluyor acaba

selaammm kızlarrrrrr....sabahtaaaannn beri siteye girmeye çalışıyorum giremedimm...beni attılar sandımmmmsenağlama...hayatım gözümün önünden geçtiii naptımki naptımkii ben diyee diyeeeesenağlama................bu arda ben dün düştümm benneyaptımki.....bacağım mosmor ..çok korktumm yaaaa neyseki bi ağrım sancım olmadıı....

Canım benim ya seni hiç atarlarmı siteden
Sen topiğimizin gülüsün.

Ah be canım nasıl düştün
niye kendine dikkat etmiyorsun
Ne olur kendine daha çok dikkat et
Neyseki önemli bişeyin yokmuş kuzum ya

canım geçmiş olsun bebişin ve sen iyi ol da bacaktaki morarma geçer dikkat et canım kendine emi annecik

büşra ne haber kız ne yapıyorsun bakem sen iyi misin ben az sonra çıkacağım günüm var

büşra ne haber kız ne yapıyorsun bakem sen iyi misin ben az sonra çıkacağım günüm var

İyi olmaya çalışıyorum canım
Sen ne yapıyorsun
bu arada Oh ne güzel ya keşe bende gezebilsem günlerde falan
ama iş yerinden çıkmam mümkün bile deil
Off ya sıkıldım çalışmaktan
artk Evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

sabah kalktım sol ayağımı yere bastım sağ ayağım uyuşmuş ayağa kalkınca yığıldımm öle:çok üzgünüm:...heralde bişe olsaydı bi sinyal verirdi dimii ...doktora gitmeme gerk varmı sizce
canım geçmiş olsun bebişin ve sen iyi ol da bacaktaki morarma geçer dikkat et canım kendine emi annecik
...ewet hiç önemli değil bebişim iyi olsunda kuşum.....

slm kızlar napıyosunuz?
büşracım bende evimin kadını,çocuklarımın anası olmak istiyorum:))
tuğbacım geçmiş olsun aman bebişin de sende iyisin ya.dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ve bebişine.

slm kızlar napıyosunuz?
büşracım bende evimin kadını,çocuklarımın anası olmak istiyorum:))
tuğbacım geçmiş olsun aman bebişin de sende iyisin ya.dikkat et kendine
çok şükür kuzucumm allah esirgedi bizi....benneyaptımki
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ve bebişine.
sağol canımm benimmm....Şeniz

Kimse yoktu Elifcim. Sen de yoktun. Gözlerimde ağrıdı biraz. Kapattım. Nasılsın canım?

bende sana yazmaya çalışıyodum görüşürüz falan diye bi baktım gitmişsin
iyiyim canım ya uykulu uykulu oturuyom burdamirmirmirmirmirmirmirmir
sen nasılsın?doktorun söylediklerini eşine söyleddin mi?ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…