E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.901
ALLAHım gönlüne göre versin inşallah hamilesindir hadi git bir test yap merakını gider
Selam,arkadaşlar,canım kelebek bu topiği acan suan hamıle zaten baya oldu hamıle kalalıkaydirigubbakcemile3
Selam,arkadaşlar,
Bende 13 ya da15 inde adet olmam gerekiyordu,şu saat oldu,regl olmadım.Allah ım inşallah hamileyimdir.
Çok sabırsızlanıyorum.
Yarına kadar bekleyeyim diyorum.
Siz ne dersiniz arkadaşlar,
ayy cok heycanlı yaaa
ben de 2 cizgiyi gördüğümde cok heycanlanmıştım
inşallah isteyen herkes görür
selaammm kızlarrrrrr....sabahtaaaannn beri siteye girmeye çalışıyorum giremedimm...beni attılar sandımmmmsenağlama...hayatım gözümün önünden geçtiii naptımki naptımkii ben diyee diyeeeesenağlama................bu arda ben dün düştümm benneyaptımki.....bacağım mosmor ..çok korktumm yaaaa neyseki bi ağrım sancım olmadıı....
büşra ne haber kız ne yapıyorsun bakem sen iyi misin ben az sonra çıkacağım günüm var
sabah kalktım sol ayağımı yere bastım sağ ayağım uyuşmuş ayağa kalkınca yığıldımm öle:çok üzgünüm:...heralde bişe olsaydı bi sinyal verirdi dimii ...doktora gitmeme gerk varmı sizceCanım benim ya seni hiç atarlarmı siteden
Sen topiğimizin gülüsün.
Ah be canım nasıl düştün
niye kendine dikkat etmiyorsun
Ne olur kendine daha çok dikkat et
Neyseki önemli bişeyin yokmuş kuzum ya
...ewet hiç önemli değil bebişim iyi olsunda kuşum.....canım geçmiş olsun bebişin ve sen iyi ol da bacaktaki morarma geçer dikkat et canım kendine emi annecik
selaammm kızlarrrrrr....sabahtaaaannn beri siteye girmeye çalışıyorum giremedimm...beni attılar sandımmmmsenağlama...hayatım gözümün önünden geçtiii naptımki naptımkii ben diyee diyeeeesenağlama................bu arda ben dün düştümm benneyaptımki.....bacağım mosmor ..çok korktumm yaaaa neyseki bi ağrım sancım olmadıı....
çok şükür kuzucumm allah esirgedi bizi....benneyaptımkislm kızlar napıyosunuz?
büşracım bende evimin kadını,çocuklarımın anası olmak istiyorum:))
tuğbacım geçmiş olsun aman bebişin de sende iyisin ya.dikkat et kendine
sağol canımm benimmm....ŞenizGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ve bebişine.
slm ömürcüm nasılsın?dün kaçtın yine gece
Kimse yoktu Elifcim. Sen de yoktun. Gözlerimde ağrıdı biraz. Kapattım. Nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?