- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #6.881
Allah razı olsun canımmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.
kızlarr ben dün gece kan testimin sonuçlarını alamadım.Bu gün aldım hamileyimmmmmmm.Rabbim isteyen tüm herkese bu duyguyu tattırsın.Rabbim ona el açan herkesin tüm anne adayının duasını kabul etsin.
saol canımm.Allah razı olasun isteyen arkadaşlar olursa belirtilerimi yazabilim:)
normalde benim göğüslerim adetten 1 hafta önce falan ağrırken bu sefer adet günümde ağrımaya başladı.Ama bu ağrı farklıydı arada göğüslerime elektrik çarpıyormuş gibi oluyordu.Sonra ben her adet öncesi sivilce çıkarırdım bu sefer sivilce falan çıkmadı aksine cildim parlaklaştı.Bir sabah aynaya bakınca kirpiklerimin çok karıştığını gödüm (bunu daha önce duyduğum için ben uyduruyorum sandım aldırmadım)Adet öncesinde üşürken üşümeyip aksine ateş bastı.Sırtım durmadan deli gibi kaşınıyordu.korktum hatta uyuz oldum diye.Bir de kızlar kasıklardaki ağrı adet ağrısı gibi olmuyor ben şimdi dikkat ediyorum adette ağrı kasıklarda olurken bu ağrı tam rahimde oluyor.Ama devam etmiyor.Ara ara batıp çıkıyor.Ben çok sık idrara çıktım ama üşüttüm sandım.Bir de idrarın rengi yeşile dönüyor.İdrar koyulaşır derlerdi inanmazdım ama oluyormuş.
amin inşallah
ömürcüğümün, sibelciğimin, ümmühancığımın, büşracığımın, özgeciğimin, aytülcüğümün, emelciğimin, haleciğimin, benim ve bütün arkadaşlarımızın başına inşallah
buarada kızlar özge malesef bebeğini düşürmüş,bugün doktora gitmişti
Daha regl 10 gun var ama o kadar cok sabirsizlaniyorum ki..eczanenin onunden gectigimde gidip test alsammi diye dusunuyorum.. ama sanirim alsam bile daha erken oldugu icin dogru yanit vermeyebilir.. o yuzden bekliyorum ama cok zor..iyice sabirsizlaniyorum.
Aramizda benim gibi sabirsizlanan varmi..ya aklimi mesgul etmeye calisiyorum ama olmuyor..aklim fikrim 'aciba olacakmi' diye dusuncelerle surekli.. bu gidiste kafayi yiycem :1no2:
Allahim bana sabir versin. Bebisde verir insallah..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?