Sabırsızlanıyorum ...!

Allah razı olsun canımmm.Darısı tüm isteyenlerin başına.

amin inşallah
ömürcüğümün, sibelciğimin, ümmühancığımın, büşracığımın, özgeciğimin, aytülcüğümün, emelciğimin, haleciğimin, benim ve bütün arkadaşlarımızın başına inşallah

buarada kızlar özge malesef bebeğini düşürmüş,bugün doktora gitmişti

kızlarr ben dün gece kan testimin sonuçlarını alamadım.Bu gün aldım hamileyimmmmmmm.Rabbim isteyen tüm herkese bu duyguyu tattırsın.Rabbim ona el açan herkesin tüm anne adayının duasını kabul etsin.

Gözün aydın canım.

Hadi ya! Elif! Özge'de mi? Kese yok göremedi doktor falan diyodu üzüldüm.:

evet canım ya diğer topikten bi arkadaş arayıp konuşmuş bu 2.düşüğüymüş o yüzden bazı testler yapıcakmış doktor

Özge arkadaşımıza çok üzüldüm.Rabbim sabırlar versinn.Ne oluyorsa hep stresten oluyor.Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah.

ee ömürcüm sen nasılsın?
sen geldin ben gittim,ben geldim sen gittin buluşamadık bu akşam

Evet Elifcim ya. Bugün benim evde temizlik vardı. Her taraf darmadağındı. Arada derede bi şeyler yazdım işte. Sonra da girdim seni göremedim.Neyse buluştuk.

normalde benim göğüslerim adetten 1 hafta önce falan ağrırken bu sefer adet günümde ağrımaya başladı.Ama bu ağrı farklıydı arada göğüslerime elektrik çarpıyormuş gibi oluyordu.Sonra ben her adet öncesi sivilce çıkarırdım bu sefer sivilce falan çıkmadı aksine cildim parlaklaştı.Bir sabah aynaya bakınca kirpiklerimin çok karıştığını gödüm (bunu daha önce duyduğum için ben uyduruyorum sandım aldırmadım)Adet öncesinde üşürken üşümeyip aksine ateş bastı.Sırtım durmadan deli gibi kaşınıyordu.korktum hatta uyuz oldum diye.Bir de kızlar kasıklardaki ağrı adet ağrısı gibi olmuyor ben şimdi dikkat ediyorum adette ağrı kasıklarda olurken bu ağrı tam rahimde oluyor.Ama devam etmiyor.Ara ara batıp çıkıyor.Ben çok sık idrara çıktım ama üşüttüm sandım.Bir de idrarın rengi yeşile dönüyor.ıdrar koyulaşır derlerdi inanmazdım ama oluyormuş.

Teşekkürler canım. Evet kasık ağrısı hamilelikte daha farklı oluyo.

Sağlıklı rahat bi hamilelik dilerim canım sana. Arada sırada durumundan haberdar et bizi.

ömürcüm görüşürüz canım yarın
iyi geceler
doktoru dinle kocişe söyle boş durmıcakmışız diye:))

amin canım güzel dileklerin için saol Allah razı olsun senden ve tüm arkadslardan.

ALLAHım gönlüne göre versin inşallah hamilesindir hadi git bir test yap merakını gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…