Sabırsızlanıyorum ...!

Söyledim. Akşam konuştuk biraz. Bana gerçekten çok önemli bi şey hatırlattı. Ben geçen yaz hamile kalmıştım. Hesaplarıma göre de tatildeyken olmuştu. Sen kafanı fazla kurcalıyorsun onun için olmuyor. Ama tatildeyken sadece gezmeye eğlenmeye odaklanmıştın oldu dedi. Doğru söylüyo aslında.

eşin haklı kendini odaklama hamileliğe
burda herkes yazıyor görüyosun stres çok büyük engel diye
gerçi ben ne desem boş
bişeyi yaşamadan yazmak kolay diyebilirsin
çocuğumuz oluyor mu olmuyor mu,olmasa ne hissederdim bilmiyorum hiç daha
o yüzden karşıdan konuşmakla yaşamak farklıdır eminim

Elifcim gerçekten çok farklı duygular yaşıyor insan. Özellikle benim gibi uzun süre bekleyenler. 1 koca ay daha oluyor önünde ve garantisi yok.

eminim çok zordur canım
ben daha önce de yazmıştım hamilelik konusunda bişey yazmaya utanıyorum,çekiniyorum diye
bilmiyorum çünkü hamile kalmayı beklerken,hamileyken neler hissettiğinizi
eşim zaten bu konuyu kapattı bitti artık

Şimdilik kapatsın Elifcim eşin konuyu. Biraz daha evliliğinizin tadını çıkarın. Zamanı gelince o da ister nasıl olsa.

valla evliliğimizin tadını anlayamadık daha ben gündüz o akşam çalışırken
ev arkadaşı gibiyiz
bazen bunalıyorum iyice ne kahvaltı,ne akşam yemeği,ne beraber film izleme,ne başka bişey
inşallah kendimiz için ayıracak vakit bulabilceğimiz günler gelicek daha rahat edicez biz de

Çok zor bi durum ama aşılabilecek şeyler canım. Zaman ne gösterir bilemezsin. Belki başka bi iş bulur hayatınız düzene girer. Kendinize zaman ayırırsınız o zaman.

başka bi iş bulmasından değil canımda eşim öğrenci olduğu için bi yandan, sabah çalışamıyor
ayy yine efkarlandım
bi ara tam bunalımdım eşimin izni pazartesiydi hiç görüşemiyoduk o zaman
ben bi gece oturdum ağladım çok sıkıldım diye hemen iznini değiştirdi cumartesiye
en azından cumartesi öğleden sonra bizim oluyor,pazar da geç gittiği için kahvaltı yapabiliyoruz
herkes için sıradan olan şeyler bile bizim için lüks oluyor beraber yemek yemek gibi
sabretmekten başka yapabileceğim bişey yok
annem hala diyor biraz daha bekleyemediniz evlilik için diye

Annen de haklıymış Elif. Bari okulu bitseydi. Ama olan olmuş artık. Okul ne zaman bitiyo?

Annen de haklıymış Elif. Bari okulu bitseydi. Ama olan olmuş artık. Okul ne zaman bitiyo?

bu sene inşallah. 6 sene sabrettik be güzelim dayanamadık artık
aslında bizim çok komik kimsenin aklında yokken kayınpederim istemeye geldi sonra biranda 40 gün sonraya düğün salonu ayarlandı,nikah memuru ayarlandı
ben nasıl evlendiğimizi hala anlamıyorum
çünkü hiç planımız yoktu bu konuda

Valla yokmuş hiç vaktiniz. Çocuk diyip geçme çok zaman alıyo.delikafadulden

valla bilmiyom canım bi de hapa başladık bakalım bırakınca ne kadar zamanımızı alıcak

ınşallah senin fazla zamanını almaz canım çocuk yapmak. Başladıktan sonra en kısa sürede olsun.

amin canım benim inşallah
rabbim sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda
bu akşam yasin okucam dedemin ruhuna inşallah
hepinize dua edicem

Evet yok. Dur sesleneyim. Tuuğğbaaaaaa! Duyar belki şimdi.delikafadulden

gellldiiimmmmmmmmmmmm ...düştüm yaa onu araştırıyordum int.de-tatlicadiarzu-...düştümm yanii daha neyii araştırıyorsammmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…