Sabırsızlanıyorum ...!

buarada göğüslerim çok aşırı hassas.akıntım oldu çok miktarda bugün ama içinde çok çok az pembemsi bişe vardı.inşallah hasta olmam yaaaaa

canım üzülmemeye çalışıyorum umarım hormonum düşerde nisanda bebişim gelir bu arada adım burçak

kızlar ben size diyet yaparım keki siz üzülmeyin esmer şekerli kepek unlu kızmayın kocam da hafif topludur ama kıyamıyorum ona yapıyorum arada guleysa dr ne diyor inşallah hamilesindir hayırlısıyla burçakçım o da düşer rahat olmalıyız di mi gelcek o yaramaz bebişler burası o açıdan güzel anlatıp rahatlıyoruz yoksa kime anlatacağız ben konuşmuyoru martık kimseyle bunları sadece sizlerle büşra ne yapayım yemek yapıyorum kek yapıyorum yazıyorum çok çalışıyorum kııızzz

ben çıkmalıyım kızlar dua edin ne olur yarın hasta olmayayım ve bu ay sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip olur inşallah.allah hepinizin gönlüne göre versin tüm isteyenlere en kısa zamanda inşallah :)

ayy canım benim diyet kekini yeriz ozaman :).dr ikimizdede sorun olmadığını söylüyr.herşey normal ama kısmet olmuyor.rahim filmide çektirdim allaha çok şükür sonuç olumlu ama daha bebişimiz gelmedi.çok nazlı çıktı teyzesi

olur zamanını bekliyor demek sıkma canını tamam mı benim de 9 ay oldu eşimde orfoloji bozuk çıktı vitaminle geçer diye söyledi dr bakalım hayırlısı

kelebek nasılsın bebeşin nasıl seni üzüyormu kızlar bu ay bende çok sabırsızlanıyorum belirtilerim var oldum diyoruk lavaboya gidiyorum bakıyorum akıntı umarım bu ay benimde haberimi alırsınız inşallah olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…