Sabırsızlanıyorum ...!

hoşgeldinn cnmm..hayırlısı olsunn stres yapma olurmuu...inşş olurr tatlımm

canım valla stres yapmıyorum artık ümidim yok bu ay eşim vitamin ilacını daha bitirmedi bu ay çalışma yok denecek kadar az ooldu ondan olmayacağını biliyorum adet olayım dr gideceğim adet olunca gel demişti eşimde morfoloji düşük çıktı diğer değerler çok iyi sadece morfoloji kötü ondan olmuyormuş vitamin verdi ona bakalım ümidim gelecek aylarda tatlım delikafaduldendelikafadulden

canım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğe hamilesindir

iyi dilekleriniz için saolun kızlar ama sonuç negatif hamile değilim anlamadımki güya ilaçla düzenli olmalıydı aksamaması gerekiyodu neden oldu anlamadım neyse bende bişey yok umarım sizlerin melekleri bu ay gelmiştir sizinledir

slm kızlar nasılsınız?
whiterosecum hayırlısı olsun canım dediğin gibi ilaçlar bebeğinin sağlığını etkileyebilirdi belki

merhabalar kızlar ben yeni ilk kez bu sayfaları okudum.hep hamile olanların paylaşım alanı sanıyordum.o yüzden stres olurum belirtileri görünce diye düşünüyrdum ama öle değilmiş çok güzelmiş

merhabalar kızlar ben yeni ilk kez bu sayfaları okudum.hep hamile olanların paylaşım alanı sanıyordum.o yüzden stres olurum belirtileri görünce diye düşünüyrdum ama öle değilmiş çok güzelmiş

hoşgeldin tatlım ben sana dememiş miydim daha önce gel bu topiğe diye:))

hehehe güzeliz tabi hoşgeldin canım selam eliff whitecim üzülme olabiliyor böyle sıkma canını ilacı yeni kullanıyorsun ya ondan dolayı gecikme olabiliyor gelir o zaman üzülme emi güzelimya ben sana gül diycem white rose diyeene kadar olur mu ya da adını yaz

ya ben kek yapayım diyorum eşime sevinsin garibim elmalı yapcam tarif buldum yapıcam

yarın regl tarihim inşallah olmam ne olur dua edin bana yaa.ilaç tedavisi görüyrm olmazsa mayısta aşılama olcak ve çok korkuyrm ondan.inşallah ilaçla hamile kalırım bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…