Sabırsızlanıyorum ...!

valla sen söyleyince bugün benimde canım istedi şimdi eşime sordum yermisin diye oda yemiycem deyince yapmadım maalesef yoksa üşenmeyip yapacaktım

:roflol: :roflol: herkes eşine mantı yapsın mantı yedikçe enerji toplayalım benim amacım o zaten kuşummm :roflol: :roflol:

yapsaydın keşke zaten iki kişilik hemen olur. bir hamur yapsan yeter ikinize

günaydın kızlar daha kimse uğramamış buraya
iyi haftalar hepimize
dün akşam eşim kızdı bana 1 günlük mide bulantısı seni ne hale getirdi bi de bebek istiyosun diye

günaydın kızlar ya adetim iki gün geckti yüksek prolaktinim yüzünden dostinex isimli ilaç kullanıyorum bunu kullandığımda düzenli adet olmam lazım ayrıca bunun yanınca ddonaxly ve buscopan isimli ilaçlarıda kullandım bide üstüne mr çektim tam yumurtlama zamanımda doktora gitmiştim korun demişti o gnden beri korunuyorum ama b gü öncesi korunmamıştım ya ne yapıcam ben ya hamileysem o kadar ilaç kesin zarar verir

günaydın kızlar daha kimse uğramamış buraya
iyi haftalar hepimize
dün akşam eşim kızdı bana 1 günlük mide bulantısı seni ne hale getirdi bi de bebek istiyosun diye
günaydınnn canıımmm ...o bulantı başka hamilelikteki bulantı başka deseydinnÇok üzgünüm çoook....hamileliktekii çookkk güseellllllll:bbo:

bence bi kan testi yaptır hemen eğer hamileysen ilaçlarını bırakırsınn hemen..geç kalmış değilsinn..hiçç bişeyy olmazzzz merak etmeeee

günaydın tuğbacım nasılsın?
valla bende kocişe hak vermiyorum desem yalan olur
mide bulantısı istemiyorum ben

günaydın tuğbacım nasılsın?
valla bende kocişe hak vermiyorum desem yalan olur
mide bulantısı istemiyorum ben
umarımm sende benimm gibi geçersin o dönemdenn...çünkü gerçekten ben rahatımm sadece 1 kere istifra ettim ara ara tabiki bulantılarım oluyo ama çok rahatsız edici değill.....
çok şükürrr allahıımmm ....yoksa iş yerinde çekilmezdi gerçekten

düşün dün bütün gün yattım hareket ettikçe midem bulanıyodu
bi de böyle bi hamilelik yaşasam işe hiç gelemem heralde
benim canım biraz fazla kıymetli belli oluyodur heralde
Allah mide bulantısı çeken hamişlerin yardımcısı olsun valla

ewet gerçekten çook zorr.....bendeşu an oluşacak çatlaklar için ne kullanabilirim onu araştırıyorumm...cildimm inanılmaz kuru çünküü..fisfisfis...senin bi fikrin varmı bu konuda elifcimm

Aynen benimde 10 günüm var hastalanmama.ancak ben hapı bırakalı daha 3 hafta oldu.duyduğuma göre hapı bıraktıntan sonra 1 kere hasta olmam gerekiyomuş.karnımda şişlik ve kasık ağrılarım var 2 gündür.yoksa boşunamı umutlanıyorum

selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım nasılsınız görüşmeyeli
valla ben artık bir süre bebek düşünmemeye karar verdim dolayısıyla da sabırsızlanma diye bir şey yok bende ama gariptir ki korunmuyoruz da öyle saldım çayıra mevlam kayıra durumlarındayız yani gamyoncuiremsu

hoşgeldinn özgecimm...en güzelini yapıyorsunn...kafan rahatkenn herşey yolunda gidiyor zatenn

slm canlarım nasılsınız ya sizi çok özledim ben istanbula bebek için gitmiştim ama muayne olmadan geldim çünkü çok sitrese girdim 6 kilo vermişim 1 ayda hamişler nasılsınız

selam kızlar ben yorgnum yeni geldim okuldan white yap gitsin inşallah hamilesindir tatlım ya benim son 3 günüm perşembe olmayı bekliyorum olacağım kesin gibi olsun ama son 3 gün

selam kızlar ben yorgnum yeni geldim okuldan white yap gitsin inşallah hamilesindir tatlım ya benim son 3 günüm perşembe olmayı bekliyorum olacağım kesin gibi olsun ama son 3 gün

ya canım yapıcamda ilk defa hamile olmak istemiyorum okadar ilaç içtimki bebişim varsa bişey olmasından korkuyorum elim gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…