Sabırsızlanıyorum ...!

bebis iyi canim benim insallah guzel haberlerini aliriz canim

Canım benim iyiyim
Sen nasılsın
geçmiş sayfaları okuyamadım çok uzun olduğu için

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum çok şükür

selam kizlar naber? nasiliniz bakem

selam hoşgeldin leylacım
sen nasılsın?biz aynı bildiğin gib:))

yok valla canım daha çıkmadı bir umut bekliyoruz elifffff nerdesin sen

burdayım kuzuu noldu?
benden mi bebiş bekliyosunuz yoksakaydirigubbakcemile3

bi bakıyosun herkesten önce ben yapmışım:)))
aman aman kocişim haklı ben daha kendime bakamıyorum bebişe nasıl bakçam
sizlerin olsun inşallah biran öncede ben sizi takip ederim artık

ben beden eğitimi öğretmeniyim ben ikinci kademeye ve 4-5 sınıflara giriyorum eğlence olsun diye yaptıracağım ben asıl stadta görevliyim inşallah güzel olur

kız bir olsun gül gibi yaparsın eminim arkadaşlar takılıyorlar bana sen yap biz bakarız ona diyorlar tamam o zaman bunu bekliyordum yarına hazır diyorum gülüyoruz

kız bir olsun gül gibi yaparsın eminim arkadaşlar takılıyorlar bana sen yap biz bakarız ona diyorlar tamam o zaman bunu bekliyordum yarına hazır diyorum gülüyoruz

işte bizim kızlar var 18 yaşında abla sen hamile kal biz seni sürekli besleriz diyolar,bebek olunca da koycaz beşiği ofise burda bakçazkaydirigubbakcemile3
geçen gün beni rüyasında görmüş hamileymişim,sancım tutmuş hastaneye götürüyolarmış ikisi.
herkesde bebiş beklentisi var galiba artık
şaka maka nerdeyse 1 sene oldu evleneli

aynen canım herkes bekliyor diyorlar ama yok valla ben de çıktım kızlar eşim gelir hazırlık yapayımm sonra görüşürüz muckkk

ben beden eğitimi öğretmeniyim ben ikinci kademeye ve 4-5 sınıflara giriyorum eğlence olsun diye yaptıracağım ben asıl stadta görevliyim inşallah güzel olur

bende vekil öğretmenim atanamadım o yüzden sınıf öğretmenlıgı yapıyorum.benım okuldada 4.sınıflar düm tek tekı yapıyor.

kızlar yaaa..
aranızda vajinal enfeksiyonu olan varmı..
kasık ağrısı yaparmı.. beni bilgilendirin lütfen..
ben akıntımın olduğundan bile haberim yoktu ama doktorum muayene sırasında farketti ve çok az akıntın var bunun içinde fitil vericem dedi.. ama korun yada korunma vs.. bebek için herhangi bir şey söylemedi..
ne yapmalıyım kızlar??

birde bu fitili nasıl kullanıcam yaa... of çok siniriliyimmm (((((((((((

kızlar benim son adetim 8 mart ta oldu.bugün itibariyle yani 23 mart ta hamile olma olasılığım var mıdır sizce...
ne bilim 2 gündür göğüslerde ağrı hassasiyet ve hafif şişme başladı.sol kasığımda ağrılar var.
dayanamayacağım ya hamile miyim acaba

bende var canım vajinal enfeksiyon
kasık ağrısı,akıntı yapıyor hep
fitil kullanmadım ben bu konuda bişey diyemicem
geçmiş olsun tatlım

kızlar uzun zamandır uğrayamadım yeni hamişler var mı aranızda
defne kız huhuuuu terfi ettin beni boşladın hekaydirigubbakcemile gel bakem buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…