Sabırsızlanıyorum ...!

merhaba şekercim hoşgeldin

hoşbulduk kuşummmmm Şeniz

hoşgeldin ümmühancım nasılsınnsüprizzzzz

hoşbulduk Özlemcim iyidir be tatlım nolsun. sen nasılsın? adet olmadın dimi? cumaydı senin dimi fisfisfis

merhaba şirin kızlar

selam canım

çok severim bende çörek otunu

bende çok severim hele böreğin üstündeeeee cokacimcoook

ben geldim kızlar ya sizsiz olmuyor artık valla netdimde sorun var 1 aydır trakkeki naber bebişin nasıl

hoşgeldin canım

bende çok severim hele böreğin üstündeeeee cokacimcoook

hemşerim işte ya börekler,mantılarcokacimcoook
hamurişi eksik olmaz bizde de
her haftasonu bi hamurişi yapılır mutlaka

inş sınavlarını başarıyla geçersin tatlım :Saruboceq: :Saruboceq: senin için dua edeceğim :Saruboceq: yavaş yavaş hazırlan tatlım sen her ihtimale karşı. şunun şurasında ne kaldı. pijamanı geceliğini hazırla. ben okadar sabırsızım ki daha ilk aydan çantamı hazır ederim sanırım kaydirigubbakcemile3 ayyyy ama nasıl güzel bi heyecan yaaa. minicik minicik kıyafetler oyuncaklar :asigim: Rabbim hayırlısı ile kızını kucağına almayı nasip etsin tatlım :Saruboceq:

ya ben kurabiye açma börekler yapamıyorum kek falan yapıyorum bakın onları güzel yaprım mantı hiç yapamam daha kapamayı yeni öğrendim bizim oralarda mantı pek yenmez kayınvalidem harika yapar buraların meşhur yüsük çorbası var harika yapar kayınvalidem güzel yapar yemeği valla annem gibi sağolsun ben gidince ne seviyorsam yapıyor allah razı olsun ondan naar değmezsin

hemşerim işte ya börekler,mantılarcokacimcoook
hamurişi eksik olmaz bizde de
her haftasonu bi hamurişi yapılır mutlaka

dimi hemşerim mantısız böreksiz bi haftamız olmaz. hele saçaklı mantı, pırasalı börekkkk cokacimcoook cokacimcoook offf offf köyüm geldi yine aklıma ya da hamileyim aşeriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya da pis boğaz oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim kayınvalidem de çok güzel yapar. kesme çorbası falan yapar hep. çağırır sağolsun giderim hep hazır yemeye kaydirigubbakcemile3

gece gece iştahımız açıldı çörekotunda antılara,böreklere vardık:)
ah ah annişime gitsem de mantı yapsa bana
buaraar çok istiyorum memleketimde yaşıyor osaydım keşke diye
ya da en azından eşimin memleketinde
yalnızlık çok zor ya kızlarsenağlama

hoşbulduk Özlemcim iyidir be tatlım nolsun. sen nasılsın? adet olmadın dimi? cumaydı senin dimi fisfisfis

evet canım cuma gunuydu gelmedı adetım dun cok koyu kahverengı akıntı geldı... adete cevırmesını bekledım cevırmedı test yaptım sabah tek cızgı cıktı... ama hala adet olmuyorum bılmıyorum canım ya camur rengınde resmen carsambaya kadar olmazsam doktora gıdıcemmm:tomato:

benimde canım çekti ya şimdi mantı falan,bi de az önce lahmacun gördüm tvde çok canım istedi
kociş olsaydı aldırırdım ama yok malesef
ben hamiş kalsam kociş yandı:CüvCüv:

inşallah olmaz canım yaaaa :Saruboceq: kan testi yaptırsaydın bence. ama dediğn gibi direk doktora gitmek daha iyi. ayyyyy heyecan yaptım ben bile. inş hamişşsindir canım yaaa :Saruboceq:

ay hadi inşallah özlemcim
uzun süredir hamiş yok şöyle başı çekte herkes sıraya arkandan gelsin

benimde canım çekti ya şimdi mantı falan,bi de az önce lahmacun gördüm tvde çok canım istedi
kociş olsaydı aldırırdım ama yok malesef
ben hamiş kalsam kociş yandı:CüvCüv:

:roflol: :roflol: adamın yanında da deme öyle iyice korkacak bebek yapmaktan :roflol: :roflol: hiç nazlanmam hayatım de kandır adamı aaaaa böyle istemez tabi :roflol:

ben şimdi geliyorum kızlar. mutfağı toparlayayım. işim bitince gene yanınızdayım.

beyaz16 hocalar biraz tölerans göstermiyorlar mı biz de evli arkadaşa tölerans gösteriyorlardı hazırlığını yap ümmühannın dediği gibi ne me lazım ahhh bir olsa neler alınır dimi geçen gün dayanamadım kırtasiyede buzdalabı süsü diye satılan papatyalar vardı bir pembe bir mavi aldım üzerinde gülen yüz var eşime bile göstermedim ayıcıklı ve köpekli olanı var onları da alacağım ne yapayım heveslendim aldım öyle güzel örgü yelekler var ki ahh bir hamile kalsam alacağım sözüm var ümmühana hele hamile kalsın hediye yollayacağım onakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: adamın yanında da deme öyle iyice korkacak bebek yapmaktan :roflol: :roflol: hiç nazlanmam hayatım de kandır adamı aaaaa böyle istemez tabi :roflol:

akşam geldi yine kızıyor bana süt iç,şöyle yap,böyle yap,biraz kendine bak diye
sen 1 günlük mide bulantısıyla bu hale geldin bi de kalkmış çocuk istiyosun diyo

inşallah olmaz canım yaaaa :Saruboceq: kan testi yaptırsaydın bence. ama dediğn gibi direk doktora gitmek daha iyi. ayyyyy heyecan yaptım ben bile. inş hamişşsindir canım yaaa :Saruboceq:

kıs yasık kocısım de uzuluyor ya ınsallah bebısım benımledır ya adet olmam ınsallahh

inşallah adet olmazsın ama olursan üşütmüşsündür ondan siyah geliyordur ya da bebiş yerleşiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…