- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.401
merhaba şekercim hoşgeldin
hoşgeldin ümmühancım nasılsınnsüprizzzzz
merhaba şirin kızlar
çok severim bende çörek otunu
ben geldim kızlar ya sizsiz olmuyor artık valla netdimde sorun var 1 aydır trakkeki naber bebişin nasıl
bende çok severim hele böreğin üstündeeeee cokacimcoook
yok be güzelim bişey almadım daha defne
sadece hastane çantası için bebişe kıyafet aldım
af çıkmıştı cnm okula döndüm ben
tüm gün okuldayım tezsiz yüksek lisans yapıyorum öğretmen olmak için
hafta sonu kontrolüm var dr.da
rapor yazacak haftaya sınavlkar falan var
bir atlatsam da evde kalsam alıcam bişeyler de vakit kalmıyor ki
hemşerim işte ya börekler,mantılarcokacimcoook
hamurişi eksik olmaz bizde de
her haftasonu bi hamurişi yapılır mutlaka
ya ben kurabiye açma börekler yapamıyorum kek falan yapıyorum bakın onları güzel yaprım mantı hiç yapamam daha kapamayı yeni öğrendim bizim oralarda mantı pek yenmez kayınvalidem harika yapar buraların meşhur yüsük çorbası var harika yapar kayınvalidem güzel yapar yemeği valla annem gibi sağolsun ben gidince ne seviyorsam yapıyor allah razı olsun ondan naar değmezsin
ya ben kurabiye açma börekler yapamıyorum kek falan yapıyorum bakın onları güzel yaprım mantı hiç yapamam daha kapamayı yeni öğrendim bizim oralarda mantı pek yenmez kayınvalidem harika yapar buraların meşhur yüsük çorbası var harika yapar kayınvalidem güzel yapar yemeği valla annem gibi sağolsun ben gidince ne seviyorsam yapıyor allah razı olsun ondan naar değmezsin
dimi hemşerim mantısız böreksiz bi haftamız olmaz. hele saçaklı mantı, pırasalı börekkkk cokacimcoook cokacimcoook offf offf köyüm geldi yine aklıma ya da hamileyim aşeriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya da pis boğaz oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım cuma gunuydu gelmedı adetım dun cok koyu kahverengı akıntı geldı... adete cevırmesını bekledım cevırmedı test yaptım sabah tek cızgı cıktı... ama hala adet olmuyorum bılmıyorum canım ya camur rengınde resmen carsambaya kadar olmazsam doktora gıdıcemmm:tomato:
hoşbulduk Özlemcim iyidir be tatlım nolsun. sen nasılsın? adet olmadın dimi? cumaydı senin dimi fisfisfis
evet canım cuma gunuydu gelmedı adetım dun cok koyu kahverengı akıntı geldı... adete cevırmesını bekledım cevırmedı test yaptım sabah tek cızgı cıktı... ama hala adet olmuyorum bılmıyorum canım ya camur rengınde resmen carsambaya kadar olmazsam doktora gıdıcemmm:tomato:
benimde canım çekti ya şimdi mantı falan,bi de az önce lahmacun gördüm tvde çok canım istedi
kociş olsaydı aldırırdım ama yok malesef
ben hamiş kalsam kociş yandı:CüvCüv:
:roflol: :roflol: adamın yanında da deme öyle iyice korkacak bebek yapmaktan :roflol: :roflol: hiç nazlanmam hayatım de kandır adamı aaaaa böyle istemez tabi :roflol:
inşallah olmaz canım yaaaa :Saruboceq: kan testi yaptırsaydın bence. ama dediğn gibi direk doktora gitmek daha iyi. ayyyyy heyecan yaptım ben bile. inş hamişşsindir canım yaaa :Saruboceq:
inşallah adet olmazsın ama olursan üşütmüşsündür ondan siyah geliyordur ya da bebiş yerleşiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?