- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.421
ınsallah bebıstendır canım ya bugunler hıc gecmıyor gıbı vallaaa
kız elif sen öyle yapma sonra öyle laf ederler sen yine en güzelini yap bak ne oluyor benim kocam da az yemek yediğimde sen bi de bebek istiyorum dersin nasıl tutacaksın merak ediyorum şimdi öyle yiyorum ki şaşırıp kalıyor valla
özlem ne kadar oldu bebiş isteyeli
hastayımm diyorsun ya ondan diyorum eşin sen kendine bakamıyorsun diyor ya ondan diyorum
oooo daha yenisin stres yapma adet olsan da üzülme biz 9 ay oldu her ay bekliyoruz olmadı bakalım
bızım ıkıncı ay daha tatlım zaten bu ay da olmazsa olıvasyon testı alıcam ınternetten onu kullanıcamm
inşalah çok bekletmez meleğin seni
çok genç anne olcaksın yani
benim annemin benim yaşımdayken iki tane çocuğu varmış
amerikan mutfak mı elif memnun musun ev buldum amerikan mutfak ama nasıl olur bilmiyorum oturma odası mutfak birleşik anlatsana rahat mı
benım annem 17 yasında evlenmıs benı 27 yasında dogurmus kıs anneme cekmek ıstemıyommmkaydirigubbakcemile3
benim annem 20 yaşına evlenmiş,21de ben 23de kardeşim doğmuş
çok hızlılarmışkaydirigubbakcemile3
ooo super valla benımkıler 9sene beklemısler gezıp tozmus eglenmısler =)
ama ben cok gezdık tozdum yedım ıctım gezdım eglendım esımle tadını cıkardım evlılıgın artık zamanıdır 2yıl oldu ıstıyorum tam yerı tam zamanıkaydirigubbakcemile3
2 yıl iyi haklısın canım vaktiyle olsun bebişin inşallah
eşimde ikna olsa bende isterim çünkü 25 yaşındayım
2-3 yıl beklesek 27-28 olcam
boşver onları ya gerek yok adetin düzenliyse gerek yok gün aşırı ilişki yeter onlarla sadece stres yaparsın gerek yok ben hiç kullanmadım akıntıdan anlarsın yapışkan bir akıntı gelir o yumurtlamanın olduğu anlamına gelir çok takma rahat ol ilk aylarda bizde öyle gerilmiştik hele adet olduğumda hüngür hüngür ağladım ama şimdi daha rahatım ne yapalım parçalasam da kendimi olmuyorsa ne yapalım ne konuşur muşum prof gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?