Sabırsızlanıyorum ...!

cnm ben de ızmırde amerıkan mutfaklı bı evde oturdum hıc memnun degıldım her konuda ıyı degıl yanı mumkunse tutma o evı

benim eşimde 28 olcak ama hiiiç niyetinde değil biiyosunuz

artık ben ikna edene kadar bi emekli çocuğu yaparız bu gidişle ancak:roflol:

mutfakta cam varsa iyi
yazın sorun olmaz gerçi salonumda bi tarafta cam var,diğer tarafta da balkon camı yere kadar sürgülü kapı
aslında evimiz çok güzel, tam meydanda
sana diyorum ama bizde eşimle bu evi alma planı yapıyoruz
iyi tarafı da var tabi bi yandan mutfakta işini yapıp,bi yandan misafirinle,eşinle ilgilenebiliyosun salonda

oyyyy yerim ben seniiiii benimde sana sözüm var tatlişkom. bebişin olsun paket hemen yola çıkacak. hediyelerimi yollayacağım yeğenime. ayyyy emel yaaaa keşke aynı ay hamile kalsak dimi :çok üzgünüm: bu sitede ki ilk dostum sendin. hala da dostumsun. hepte dostum olacaksın canım benim çok seviyorum seni :asigim:

kızlarrr sizi de seviyorum heeee sakın küsmeyin :asigim:

akşam geldi yine kızıyor bana süt iç,şöyle yap,böyle yap,biraz kendine bak diye
sen 1 günlük mide bulantısıyla bu hale geldin bi de kalkmış çocuk istiyosun diyo

nazlanma Elifcim bak nasıl hemen bebek istiyo gör kaydirigubbakcemile3

kıs yasık kocısım de uzuluyor ya ınsallah bebısım benımledır ya adet olmam ınsallahh

inşallah hamişşsindir bitanem :Saruboceq:

benim annem 20 yaşına evlenmiş,21de ben 23de kardeşim doğmuş
çok hızlılarmışkaydirigubbakcemile3

benim annem 14 yaşında evlenmiş 15 yaşında anne olmuş kaydirigubbakcemile3 asıl ben hiç anneme çekmemişim kaydirigubbakcemile3

aminnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: bende 25 kociş 32 önümüzdeki ay 33 olacak :çok üzgünüm:

hani iki tarafta cam var diye ev kokmaz diye düşünüyorum ondan bakıyoruz daha iysini bulamazsak orası olacak belli

cnm ben de ızmırde amerıkan mutfaklı bı evde oturdum hıc memnun degıldım her konuda ıyı degıl yanı mumkunse tutma o evı

ocağın üzerinde çaydanlık bile bıraksan gözüne batıyor
bulaşıklığımı tezgahın üzerine koyamıyorum rahatsız ediyor görüntüsü

hani iki tarafta cam var diye ev kokmaz diye düşünüyorum ondan bakıyoruz daha iysini bulamazsak orası olacak belli

hayırlısı olsun canım bi açıdan düşününce kışın zaten çok fazla cam açamıyosun iyi bir aspiratör yeterli oluyor

kızlar ben su kahverengı seyı arastırdım bakın ne buldum

İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI

İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.

umıdım gerı mı gelse yaaakaydirigubbakcemile3

ay işte nasıl sıkıntı yapıyorum şu fitil işini sana anlatamam (((((
neyse artık yapacak birşey yok.. sende de kasık ağrısı yaptımı bu enfeksiyon..
ve doktorun korun yada ilişkiye girme vs. gibi şeyler söyledimi?
bu arada bende deniycem o maydonozlu sütü.. ne zaman yapsak acaba?
adetime 6 gün kaldı çünkü... adet bitincemi yapsam..

yemin ediyorum boğazım düğümlendi canım üşenmedin fotoğraf çektim çok duygulandım seni çok seviyorum arkadaşım ya artık seni yüzünle beraber nerde durup yazdğını hayal edbilirim dostum sağol ya sağol yürekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…