E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.441
ya benim annem 16 yaşında anne olmuş 21 yaşında ben doğmuşum bu arada 5 kardeşiz her sene bitane hızlı bizimkiler ben ona çekmedim hala hayırlısı elif demek memnun değilsin mutfakta da oturma odasında da pencere var arada cam kapı olsa iyi olurdu ama ne yaaplım ev bulamıyoruz yaaa
benım kocıs geldı saten surda 27 yasına sımdı olursa bebek dogunca 28 olur daha da gec olmasın yanı tamam benım yasım daha ufak ama olsun esımı de dusunuyorum hihoyyytizmir istanbul baya dolandık bız sımdık bebık zamanıdır tez zamanda hepımızın gobısı bebıkle dolar ınsallllaaaaaaaa
ya benim annem 16 yaşında anne olmuş 21 yaşında ben doğmuşum bu arada 5 kardeşiz her sene bitane hızlı bizimkiler ben ona çekmedim hala hayırlısı elif demek memnun değilsin mutfakta da oturma odasında da pencere var arada cam kapı olsa iyi olurdu ama ne yaaplım ev bulamıyoruz yaaa
beyaz16 hocalar biraz tölerans göstermiyorlar mı biz de evli arkadaşa tölerans gösteriyorlardı hazırlığını yap ümmühannın dediği gibi ne me lazım ahhh bir olsa neler alınır dimi geçen gün dayanamadım kırtasiyede buzdalabı süsü diye satılan papatyalar vardı bir pembe bir mavi aldım üzerinde gülen yüz var eşime bile göstermedim ayıcıklı ve köpekli olanı var onları da alacağım ne yapayım heveslendim aldım öyle güzel örgü yelekler var ki ahh bir hamile kalsam alacağım sözüm var ümmühana hele hamile kalsın hediye yollayacağım onakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
akşam geldi yine kızıyor bana süt iç,şöyle yap,böyle yap,biraz kendine bak diye
sen 1 günlük mide bulantısıyla bu hale geldin bi de kalkmış çocuk istiyosun diyo
kıs yasık kocısım de uzuluyor ya ınsallah bebısım benımledır ya adet olmam ınsallahh
benim annem 20 yaşına evlenmiş,21de ben 23de kardeşim doğmuş
çok hızlılarmışkaydirigubbakcemile3
benım kocıs geldı saten surda 27 yasına sımdı olursa bebek dogunca 28 olur daha da gec olmasın yanı tamam benım yasım daha ufak ama olsun esımı de dusunuyorum hihoyyytizmir istanbul baya dolandık bız sımdık bebık zamanıdır tez zamanda hepımızın gobısı bebıkle dolar ınsallllaaaaaaaa
cnm ben de ızmırde amerıkan mutfaklı bı evde oturdum hıc memnun degıldım her konuda ıyı degıl yanı mumkunse tutma o evı
hani iki tarafta cam var diye ev kokmaz diye düşünüyorum ondan bakıyoruz daha iysini bulamazsak orası olacak belli
şimdi bile mutfak tam kapını karşısında direk görülüyor diye hemen topluyorum
ne oldu kızlar ne güzel konuşuyorduk
kimse beni sevmiyor galiba kadar yazdım kimse bişey yazmadı :çok üzgünüm:
veee ben geldim doremi fitil vajinaya yerleştiriyorsun itebildiğin kadar derinee yerleştiriyorsun yatarken kullan bir zararı yok kullan ben bayağı kullandım ama bir türlü kurtulamadım bana çörek otunu kaynat iç dediler adet olunca başlayacağım enfeksiyonum var biliyorum onu kullanacağım bi de süt ve maydonoz buğusu yapacağım inşallah bu enfeksiyondan kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?