Sabırsızlanıyorum ...!

kuzu sevmez miyiz hiç
sen olmadın mı hemen arıyoruz topikte
mutfağımın resimlerini çektim onarla uğraşıyodum
baktın mı?

sağol kuşummmmm Şeniz yok hemen bakim

gelsin gelsinnnn bence de yerleşme kanaması :teytey: :teytey:

ee nasıl mutfağım?

hemen bakıyorum Elifcim

ne dağınığı kız mis gibi temizlik kokusu ümmühancım seni sevmez olur muyum biz senle yıllardır arkadaşız değil mi sen özelsin dostum canlarımsiz de özelsiniz ümmühan sayesinde sizi tanıdım ondan özeldir hem dertleştik sohbet ettik para biriktirdik dimi arkadaşımmm

üşenir miyim canım benim
inşallah Allah'ım gönlüne göre bir ev verir tatlım

inşaallah hamişsindir canım yaaa... :1hug:
belirtin varmı? birde adet günün ne zaman?
ADETIM CUMA GUNUYDU CANIM GELMEDI PAZAR GUNU KOYU KAHVERENGI BI LEKE GELDI BEKLEDIM ADETE CEVIRICEK DIYE DAHA CEVIRMEDI SABAH TEST YAPMISTIM TEK CIZGI CIKTI BELIM AGRIYOR UYKUM VAR TUTAMIYORUM KENDIMI BAK BU AKSAM USTU EVE GELDIM DIREK GIDIP YATTIM 3SAAT UYUMUSUM 7BUCUKTA KALKABIULDIM ISTAHSIZIM BAYA O KADAR YANI
özlemcim ya çarşambayı bekleme yarın git ya:1hug:

CANIM KURSA GITMEM GEREK YA COK GERI KALDIGIM KONULAR VAR VE DEVAMSIZLIGIM HAT SAFHADA ZATEN CARSAMBA OGLENDEN SONRA BOSUM VE ESIM IZINLI EN UYGUN O GUN BAKALIM BELKI DE YARIN ADETIM BASLAR ONDAN BIR GUN DAHA DURMAK EN GARANTI YOL DIYORUM BEN SABIRRRRR:asigim:

evet dostum benimmmmm :asigim: nasıl para biriktiriyorduk biara dimi. ordaki dostlukta çok güzeldi. fatma ablam geçen gün umreye giderken mesaj atmış bana helallik istemiş nasıl duygulandım anlatamam. dedim Allahım birbirimizi görmesek bile nekadar içten bir dostluk kurmuşuz iyi ki tanıdım dostlarımı ağladım sonra senağlama senağlama

Elificmmmm kuşummmm bayıldım mutfağınaaaaaa çok tatlı hele çaydanlıklarınnn :asigim: buarada fırınlarımız aynı hemşom kaydirigubbakcemile5

halecim sen nasılsın? görüşemedik bayadır tatlım.

sağol ümmühancım
çaydanlıklar annanemin hediyesi bütün kuzenlerin çeyizinde aynı çaydanlık var:)

perşembe adet günüm gelecek biliyorum ama bi de gelmiyormuş ayyy ne sürpriz olurdu bize lekenme yaşıyorum her ay olduğundan ümit etmiyorum belki gelecek ay doremicim adet bitince yap ben o zaman yapacağım hem enfeksiyona iyi geliyor hem tüpleri açıyormuş her gün yapacağım ilişki günlerinde ilişkiden önce de yapacağım adet olana kadar düşünüyorum yapmayı adet günümde de çörek otu içeceğim var mısınız yapmaya kızlar

bi bakıyoruz önümüzdeki ay bütün topik hamile:CüvCüv:
ayy ne güzel olur:1hug:

emelcim lekelenme neden oluyomuş? bu ay bende de oluyo ya doktora gidicem. enfeksiyondan mı oluyo?

ha elif bu arada fırınlarımız aynı benim senin ümmühanın ne güzel bana da yazmış sağolsun helalllik istemiş ben de duygulandım sorma yüzümüzü görmüyoruz ama harika dostluklar kurduk

valla yumurtlamada oluyormuş dedi dr önemli değil dedi ama beni rahatsız ediyor ya dr prof vardır bildiği bakalım perşembe günü adet olucam olunca gidicem bi daha sorcammm

canım belirtilerin çok kuvvetli. inşaallah hamilesindir... bir iki gün daha bekle bakalım o zaman kan tahlili yaptırırsın..
:1rolleyes:

halecim sen nasılsın? görüşemedik bayadır tatlım.

saol tatlım ya iyi diyelim iyi olsun. aslında canım sıkkın biraz.. kasığım ağrıyor bir kaç gündür.. enfeksiyondan olabilirmi onu düşünüyorum..
bütün tahlillerimi yaptırdım, çok şükür onlar temiz çıktı.. enfeksiyonuda bi halledebilsem..

sen napıyosun canım, özledim valla seni..
:1hug:

ha elif bu arada fırınlarımız aynı benim senin ümmühanın ne güzel bana da yazmış sağolsun helalllik istemiş ben de duygulandım sorma yüzümüzü görmüyoruz ama harika dostluklar kurduk

fırını annemle gidip almıştık o da beğenmişti
anneler gününden önceydi bizde kardeşimle gidip anneme hediye almıştık aynısından
taksitlerini biz ödücez dedik babama ben evenip geldim tek bir taksit ödemedim o da babama kaldı benim bütün diğer taksitler gibi

işte carsambaya kadar beklıycem doktora gıdıcem canım:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…