- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.461
kuzu sevmez miyiz hiç
sen olmadın mı hemen arıyoruz topikte
mutfağımın resimlerini çektim onarla uğraşıyodum
baktın mı?
kızlar ben su kahverengı seyı arastırdım bakın ne buldum
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
umıdım gerı mı gelse yaaakaydirigubbakcemile3
ee nasıl mutfağım?
sağol kuşummmmm Şeniz yok hemen bakim
gelsin gelsinnnn bence de yerleşme kanaması :teytey: :teytey:
hemen bakıyorum Elifcim
yemin ediyorum boğazım düğümlendi canım üşenmedin fotoğraf çektim çok duygulandım seni çok seviyorum arkadaşım ya artık seni yüzünle beraber nerde durup yazdğını hayal edbilirim dostum sağol ya sağol yürekten
esımmm oyle sevınır kıı ahhhh ıınsallaaahh canım ınsallah oyledır yaaaaaaaaaaa:1hug::1hug:
esımmm oyle sevınır kıı ahhhh ıınsallaaahh canım ınsallah oyledır yaaaaaaaaaaa:1hug::1hug:
ADETIM CUMA GUNUYDU CANIM GELMEDI PAZAR GUNU KOYU KAHVERENGI BI LEKE GELDI BEKLEDIM ADETE CEVIRICEK DIYE DAHA CEVIRMEDI SABAH TEST YAPMISTIM TEK CIZGI CIKTI BELIM AGRIYOR UYKUM VAR TUTAMIYORUM KENDIMI BAK BU AKSAM USTU EVE GELDIM DIREK GIDIP YATTIM 3SAAT UYUMUSUM 7BUCUKTA KALKABIULDIM ISTAHSIZIM BAYA O KADAR YANIinşaallah hamişsindir canım yaaa... :1hug:
belirtin varmı? birde adet günün ne zaman?
özlemcim ya çarşambayı bekleme yarın git ya:1hug:
ne dağınığı kız mis gibi temizlik kokusu ümmühancım seni sevmez olur muyum biz senle yıllardır arkadaşız değil mi sen özelsin dostum canlarımsiz de özelsiniz ümmühan sayesinde sizi tanıdım ondan özeldir hem dertleştik sohbet ettik para biriktirdik dimi arkadaşımmm
ee nasıl mutfağım?
bakmadınız mı kızlar
perşembe adet günüm gelecek biliyorum ama bi de gelmiyormuş ayyy ne sürpriz olurdu bize lekenme yaşıyorum her ay olduğundan ümit etmiyorum belki gelecek ay doremicim adet bitince yap ben o zaman yapacağım hem enfeksiyona iyi geliyor hem tüpleri açıyormuş her gün yapacağım ilişki günlerinde ilişkiden önce de yapacağım adet olana kadar düşünüyorum yapmayı adet günümde de çörek otu içeceğim var mısınız yapmaya kızlar
bı dk elıfff mytagın resmı nerde bne goremedım cok meraklanırım sımdı melahat benım yanı ayıpkaydirigubbakcemile3
perşembe adet günüm gelecek biliyorum ama bi de gelmiyormuş ayyy ne sürpriz olurdu bize lekenme yaşıyorum her ay olduğundan ümit etmiyorum belki gelecek ay doremicim adet bitince yap ben o zaman yapacağım hem enfeksiyona iyi geliyor hem tüpleri açıyormuş her gün yapacağım ilişki günlerinde ilişkiden önce de yapacağım adet olana kadar düşünüyorum yapmayı adet günümde de çörek otu içeceğim var mısınız yapmaya kızlar
ADETIM CUMA GUNUYDU CANIM GELMEDI PAZAR GUNU KOYU KAHVERENGI BI LEKE GELDI BEKLEDIM ADETE CEVIRICEK DIYE DAHA CEVIRMEDI SABAH TEST YAPMISTIM TEK CIZGI CIKTI BELIM AGRIYOR UYKUM VAR TUTAMIYORUM KENDIMI BAK BU AKSAM USTU EVE GELDIM DIREK GIDIP YATTIM 3SAAT UYUMUSUM 7BUCUKTA KALKABIULDIM ISTAHSIZIM BAYA O KADAR YANI
[/B]
halecim sen nasılsın? görüşemedik bayadır tatlım.
ha elif bu arada fırınlarımız aynı benim senin ümmühanın ne güzel bana da yazmış sağolsun helalllik istemiş ben de duygulandım sorma yüzümüzü görmüyoruz ama harika dostluklar kurduk
canım belirtilerin çok kuvvetli. inşaallah hamilesindir... bir iki gün daha bekle bakalım o zaman kan tahlili yaptırırsın..
:1rolleyes:
saol tatlım ya iyi diyelim iyi olsun. aslında canım sıkkın biraz.. kasığım ağrıyor bir kaç gündür.. enfeksiyondan olabilirmi onu düşünüyorum..
bütün tahlillerimi yaptırdım, çok şükür onlar temiz çıktı.. enfeksiyonuda bi halledebilsem..
sen napıyosun canım, özledim valla seni.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?