- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.641
ınsallah gulum ya benım flortumde 5 aydı 11 ay nısanlı kaldık ama onemlı olan
seylerı gormemezlıkten gelmek uzuyo benı ben bu ay eger hamıle degılsem adet olursam bebek fıkrını rafa kaldıracagım ıse gırecegım
hıc bı sekılde kımsenın kahrını cekemıyorum
bu ne demek tır benım ıkı gun once dogum gunumdu yıne aynı
dısarı cıktı 3 kere aralıklarla sorumsuzluk bana gore bu ee bende ona gore dawranırım artık. boswerın kuzular sız benı ne olur
erkek erkeğe toplantılar mı bunlar seni niye götürmüyor?
seni boşvermeyiz sen anlat rahatlıyoruz burada kiminle paylaşırız değil mi şimdi doğum gününü kutlamamış hediye bile almasa kutlaması gerekir haklısın kararın güzel işe gir önce sen ayakların üzerinde dur ondan sonra işler kolaylaşır işin geç saatlerde biten işlerden olmasın ekmeğine yağ sürme değil mi
hı erkek erkege pasta almıslarda buna ama ewden cıkarken arkadası aradı cay ıcelım dedı hepsını de tanıyom ıyı cocuklar benım yaslarımda hepsıde ama anlamadıgım onlar kız ark dogum gununde toplanır sewgılısınıde alır bızıde cagırır gıderız bızımkı dıyemıyomu hanımın da dogum gunu hep beraber olalım ama ıcımden gelmıyo artıkm bıse ınanın buna
seni boşvermeyiz sen anlat rahatlıyoruz burada kiminle paylaşırız değil mi şimdi doğum gününü kutlamamış hediye bile almasa kutlaması gerekir haklısın kararın güzel işe gir önce sen ayakların üzerinde dur ondan sonra işler kolaylaşır işin geç saatlerde biten işlerden olmasın ekmeğine yağ sürme değil mi
aaa.. canım senin doğum gününmüydü.. bende eşinin sanmıştım kafamçokkarıştı
bugun onun 22 sı de benımdı canım bı gun arayla
bugun onun 22 sı de benımdı canım bı gun arayla
o zaman geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...
a.s. a.s. a.s. ............iyiki doğdun eliiiiiifffffffffffffffffffffffffffffffffffff......... a.s. a.s. a.s. a.s.
:asigim: :asigim: :asigim: .......mutlu yıllar sanaaaaaaaaa.......... :asigim: :asigim: :asigim:
teşekkür ederimmm 28 oLdummm :asigim::dance: hep beraber nıce yıLLaraaa
doğum günün kutlu olsun canımmmmm Şeniz Şeniz
:dance:iyki doğdun elif mutlu yıllar sana bu dansı sana yapıyorumhihoyyythihoyyyt bu çiçekler bizden sanaa.s.bu hediyen:CüvCüv:halay başı beni hopppaaaaaaa:teytey:yandan yandan ohhhh şıkıdım şıkıdım bide gerdan kırayım ohh sefam olsun oturmaya mı geldik hadeee tey tey delikafadulden
:dance:iyki doğdun elif mutlu yıllar sana bu dansı sana yapıyorumhihoyyythihoyyyt bu çiçekler bizden sanaa.s.bu hediyen:CüvCüv:halay başı beni hopppaaaaaaa:teytey:yandan yandan ohhhh şıkıdım şıkıdım bide gerdan kırayım ohh sefam olsun oturmaya mı geldik hadeee tey tey delikafadulden
canım en azından kafanı dağıtmak için işe gir derim..
bende iş bulsam hemen giricem ama yok..
en son temmuzda çıktım işten, bebek için.. oldu... ama kaybettim((
şimdi bekliyorum daha halen yok(((
bakalım artık hayırlısı..
evlilikler maalesef çok anlayış ve sabır gerektirebiliyor..
ama seviyor ve seviliyorsak herşeye değer canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?