Sabırsızlanıyorum ...!

canım en azından kafanı dağıtmak için işe gir derim..
bende iş bulsam hemen giricem ama yok..
en son temmuzda çıktım işten, bebek için.. oldu... ama kaybettim ((
şimdi bekliyorum daha halen yok (((
bakalım artık hayırlısı..
evlilikler maalesef çok anlayış ve sabır gerektirebiliyor..
ama seviyor ve seviliyorsak herşeye değer canım...

erkek erkeğe toplantılar mı bunlar seni niye götürmüyor?

hı erkek erkege pasta almıslarda buna ama ewden cıkarken arkadası aradı cay ıcelım dedı hepsını de tanıyom ıyı cocuklar benım yaslarımda hepsıde ama anlamadıgım onlar kız ark dogum gununde toplanır sewgılısınıde alır bızıde cagırır gıderız bızımkı dıyemıyomu hanımın da dogum gunu hep beraber olalım ama ıcımden gelmıyo artıkm bıse ınanın buna

aynen katılıyorum sana canım kaydirigubbakcemile5

aaa.. canım senin doğum gününmüydü.. bende eşinin sanmıştım kafamçokkarıştı

canım benım tesekkur ederım dogum gunumu tum aılem we arkadaslarım kutladıktan sonra mecburen kutladı oyle bı kutladı.
ben gozlukcuyum ısım ıstesem sımdıde hazıgeldı sımdı ben mesaj cekmıstım cunku
bakalım nolcak

ben hepınızı opuyorum koskocaman ıyıkı warsınız canlarımm yarın gorusuruzz

bugun onun 22 sı de benımdı canım bı gun arayla

o zaman geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...

a.s. a.s. a.s. ............iyiki doğdun eliiiiiifffffffffffffffffffffffffffffffffffff......... a.s. a.s. a.s. a.s.

:asigim: :asigim: :asigim: .......mutlu yıllar sanaaaaaaaaa.......... :asigim: :asigim: :asigim:

çok şükür allahım nazarlardan korusun eşimin yoktur öyle huyları eve girdi mi çıkmaz bizde de kız arkadaşlar akşam toplanalım dediler ben önce tamam dedim eşim evde yalnız kaldı çok sıkıldım ve içim el vermedi onnu evde yalnız bırakmaya arkadaşlara ben gelmem eşim çıkmıyor ben de çıkmam dedim ve akşam gezmelere son verdik hoş olmuyor bence gündüzleri ama evde zor olurum koca okulda zaten yemek var ohhh gelkeyfim gel valla

teşekkür ederimmm 28 oLdummm :asigim::dance: hep beraber nıce yıLLaraaa

doğum günün kutlu olsun canımmmmm Şeniz Şeniz

sanada cok tesekkur ederım canımm hepsı duzelır ben oyle umud edıyorumm sımdı esım geldı bı konusma basladı ben cıkıyorum hepppıııcıgınızı optummmmmmm benı ıhmal etmeyın bak haaa küserimmkaydirigubbakcemile5

ay cıkamıyom yaww heppınıze ayrı ayrı tesekkurler cok guzel bı akskamdıı sızı cok sewıyorummm

:dance:iyki doğdun elif mutlu yıllar sana bu dansı sana yapıyorumhihoyyythihoyyyt bu çiçekler bizden sanaa.s.bu hediyen:CüvCüv: halay başı beni hopppaaaaaaa:teytey:yandan yandan ohhhh şıkıdım şıkıdım bide gerdan kırayım ohh sefam olsun oturmaya mı geldik hadeee tey tey delikafadulden

ohh coştun maşallah:dance:

canımbenım yaaaaaaaa allahım allahım aynı ablam gıbı yaptın heee cok cok cok tesekkurler oh tey tey tey cok pıs halay cekerım haaaaaaa:teytey: size we hepımıze bu allahnazarlardankorusun sekeLLerim benüümm

bayılırım oynamaya 23 nisan çalışmasında öğretmen olduğumu unutup kızlarla göbek atıyoruz müdür görse var ya sarı zarfı yerim ya da azarı

bu arada geçmiş oLsun canım aynı seyı bende yasadım bılırım
acısını allah tez zamanda saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallahhhhhh:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…