Sabırsızlanıyorum ...!

hadi bakalım koş eşinin yanına...
sakin ol ve bu durumdan dolayı üzüldüğünü kırıldığını sakince anlat..
eminim ki anlayacaktır... a.s
bizde seni seviyoruz canım...
:1hug:

bayılırım oynamaya 23 nisan çalışmasında öğretmen olduğumu unutup kızlarla göbek atıyoruz müdür görse var ya sarı zarfı yerim ya da azarı

ablamda öğretmen aynı oda oyle hahahah kartalda gorew yapıyo ama ben cıkmalıyım yarın bakıcam yazısmalaraaaa bay bay kadınlar klubunun gullerııııııı:içelim::teytey: aha abarttım:sm_cool:

ablam olurum güzelim yaş uygun 31 ablanız kurban kızzzllaaaarrr ay baydı bu seçim dışarda kıyamet ses var ne düşüncesizlik ya hasta mı var bebek mi var uyuyan mı var mesela benim aşkım yarım saat sonra uyandır dedi uyandırdım az daha dedi hala uyuyordu ta şimdi gürültüye uyanır gibi oldu yorulmuş canım nöbetçiydi bugün neyse daldı yine var ya verceksem de veresim kalmıyor oyumu valla ne bu ya öffff ne güzel dans ediyorduk sinir oldum susmadılar

bayılırım oynamaya 23 nisan çalışmasında öğretmen olduğumu unutup kızlarla göbek atıyoruz müdür görse var ya sarı zarfı yerim ya da azarı

kız benim mesleğim aslında halkoyunları eğitmenliği...
oyy ne oynattırdım herkesi varyaa... kaydirigubbakcemile3
heleki 23 nisan ve 19 mayıs zamanlarında... acayıp yorulurdum... ama çok güzel günlerdi...

bu arada geçmiş oLsun canım aynı seyı bende yasadım bılırım
acısını allah tez zamanda saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallahhhhhh:CüvCüv:

saol canım benim.. inşaallahh..
allah kimseye yaşatmasın aynı acıyı
:çok üzgünüm:

biz de seni seviyoruz sakince gülümseyerek ama kırıldığını anlatarak emi güzelim

günaydın kızlar kimse yok uyuyormu herkes ben yatamıyorum 4 gün gecikmeyle hala bekliyorum ilk gün tek çizgiyi gördüm korkuyorum tekrar test yapmaya

Son düzenleme:
günaydın canlarımm.. ben uyuyamadım gece sabahta9 da kalktım gozlerım yanıyor hepınıze gunaydınn sızı sewıyorumm:dance:

günaydın kızlar kimse yok uyuyormu herkes ben yatamıyorum 4 gün gecikmeyle hala bekliyorum ilk gün tek çizgiyi gördüm korkuyorum tekrar test yapmaya

gümaydın canımm yap bı test daha cıkarrrrrrr hayırlısıyla hamıle haberı wer bızeekaydirigubbakcemile5

gümaydın canımm yap bı test daha cıkarrrrrrr hayırlısıyla hamıle haberı wer bızeekaydirigubbakcemile5

ya canım ya evlediğim hftada bi kaçgünlük gecikme yaşamıştım çok heycanlanmıştık bayağı hüsrana uğramıştım eişm bekliyelim dedi bi iki gün dahamı beklesem bilmiyorumki 4 gün oldu az da değil

kız biz merak ediyoruz yadelikafadulden
bence idrar testi falan yapma direkt git kan testi yaptır merakla beklemektense

valla kızlar sizin için söz bu gün gidip yapıcam kan testini ama hiç umudum yok yada umtlandırmak istemiyorum kendim neyse kociş gelsin gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…