- 15 Şubat 2009
- 5.048
- 40
- 683
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.621
banane banane ben elifim elif1 ,minik elif olmazkaydirigubbakcemile3
çok bozuk hemde sımdı aglıyorum sıgara alıp gelıcem :çok üzgünüm:
canım eğer bu durum seni bu kadar raharsız ediyorsa, hiç oturup konuşmadın mı eşinle?
yani inanıyorum ki halledemeyeceğiniz bir durum değil bu...
sadece kendini çok fazla üzüp tüketme emii.. :teselli:
bilge bize adetini geçtiğini hamile olabilir miyim diye soran arkadaş elifim
ne kadar evlisin eğer yeni isen uyum sağlama dönemi olabliyor ben ilk evlendiğimde çok zorlanmıştım ev yeni evlilik yeni okull ortamı ev işi yemek eşe karşı sorumluluk bunalmıştım bana göre değil demiştim sonra alıştım şimdi daha rahat ve pratiğim ordan pay biç hala eşin bekarkenki yaşamının devam edeceğini düşünüyor yine anlat bıkmadan düzelecek sen rahat ol
canım ben konustum we 9 dan sonra we sık sık dısarı cıkmak yok dedım ama demekkı hep bosuna konusuyorum ben yok ewlılık bana gore degıl anlıyorum her gun daha ıyı
ne kadar evlisin eğer yeni isen uyum sağlama dönemi olabliyor ben ilk evlendiğimde çok zorlanmıştım ev yeni evlilik yeni okull ortamı ev işi yemek eşe karşı sorumluluk bunalmıştım bana göre değil demiştim sonra alıştım şimdi daha rahat ve pratiğim ordan pay biç hala eşin bekarkenki yaşamının devam edeceğini düşünüyor yine anlat bıkmadan düzelecek sen rahat ol
balık hafızalı arkadaşım severim kız seni
10 aylık ewlıyım ama ozel gunlrın hıcmı anlamı yok hersey paraylamı ya bu nası bı hayat
ne kadardır evlisin canım ya?
10 aylık ewlıyım ama ozel gunlrın hıcmı anlamı yok hersey paraylamı ya bu nası bı hayat
elifce sen yine anlat pek olmamış zaten üzme kendini sen anlat anlat gülüm zor biliyorum ama ne yaparsın yuvayı ayakta tutmak zor olan kurmak yıkmak kolay iş değil mi dinleyin beni ablayım ben
tatlım, cicim ayları dedikleri zaten bu!!!
bu zamanlarda daha çok kavga olur, daha çok anlaşmazlıklar çıkar merak etme..
daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi.. ne kadar flört zamanınız geçerse geçsin...
aynı evde yaşamaya başlayınca değişiyor iş.. ama sabır canım... bugünler geçecek hiç merak etme..
evliliğin ikinci senesinde herşey daha bir yerine oturuyor, eşler birbirlerini daha iyi anlayabiliyor.. bundan emin ol..
ınsallah gulum ya benım flortumde 5 aydı 11 ay nısanlı kaldık ama onemlı olan
seylerı gormemezlıkten gelmek uzuyo benı ben bu ay eger hamıle degılsem adet olursam bebek fıkrını rafa kaldıracagım ıse gırecegım
hıc bı sekılde kımsenın kahrını cekemıyorum
bu ne demek tır benım ıkı gun once dogum gunumdu yıne aynı
dısarı cıktı 3 kere aralıklarla sorumsuzluk bana gore bu ee bende ona gore dawranırım artık. boswerın kuzular sız benı ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?