Sabırsızlanıyorum ...!

çok bozuk hemde sımdı aglıyorum sıgara alıp gelıcem :çok üzgünüm:

çok bozuk hemde sımdı aglıyorum sıgara alıp gelıcem :çok üzgünüm:

canım eğer bu durum seni bu kadar raharsız ediyorsa, hiç oturup konuşmadın mı eşinle?
yani inanıyorum ki halledemeyeceğiniz bir durum değil bu...
sadece kendini çok fazla üzüp tüketme emii.. :teselli:

ağlama bebeğim keşke çıkmasaymısın işten yak bi sigara gelince ne kadar üzüldüğünü anlat tek kişilik değil hayat sende yıpratma kendini

canım eğer bu durum seni bu kadar raharsız ediyorsa, hiç oturup konuşmadın mı eşinle?
yani inanıyorum ki halledemeyeceğiniz bir durum değil bu...
sadece kendini çok fazla üzüp tüketme emii.. :teselli:

canım ben konustum we 9 dan sonra we sık sık dısarı cıkmak yok dedım ama demekkı hep bosuna konusuyorum ben yok ewlılık bana gore degıl anlıyorum her gun daha ıyı

ne kadar evlisin eğer yeni isen uyum sağlama dönemi olabliyor ben ilk evlendiğimde çok zorlanmıştım ev yeni evlilik yeni okull ortamı ev işi yemek eşe karşı sorumluluk bunalmıştım bana göre değil demiştim sonra alıştım şimdi daha rahat ve pratiğim ordan pay biç hala eşin bekarkenki yaşamının devam edeceğini düşünüyor yine anlat bıkmadan düzelecek sen rahat ol

10 aylık ewlıyım ama ozel gunlrın hıcmı anlamı yok hersey paraylamı ya bu nası bı hayat

benim eşimde bende ilk başlarda evliliğe adapte olmakta zorlanmıştık
özellikle eşim uzuun yıllar bekar hayatı yaşadığı için ailesinden uzak ona daha zor gelmişti
yavaş yavaş rayına girdi zamanla

balık hafızalı arkadaşım severim kız seni

bende sizi seviyorum kuzuuu

10 aylık ewlıyım ama ozel gunlrın hıcmı anlamı yok hersey paraylamı ya bu nası bı hayat

cevabımı aldım
herşey parayla değil ama para önemli bi faktör oluyo malesef

tatlım, cicim ayları dedikleri zaten bu!!!
bu zamanlarda daha çok kavga olur, daha çok anlaşmazlıklar çıkar merak etme..
daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi.. ne kadar flört zamanınız geçerse geçsin...
aynı evde yaşamaya başlayınca değişiyor iş.. ama sabır canım... bugünler geçecek hiç merak etme..
evliliğin ikinci senesinde herşey daha bir yerine oturuyor, eşler birbirlerini daha iyi anlayabiliyor.. bundan emin ol..

elifce sen yine anlat pek olmamış zaten üzme kendini sen anlat anlat gülüm zor biliyorum ama ne yaparsın yuvayı ayakta tutmak zor olan kurmak yıkmak kolay iş değil mi dinleyin beni ablayım ben

elifce sen yine anlat pek olmamış zaten üzme kendini sen anlat anlat gülüm zor biliyorum ama ne yaparsın yuvayı ayakta tutmak zor olan kurmak yıkmak kolay iş değil mi dinleyin beni ablayım ben

evet haleye katılıyorum evlilik o zaman oturuyor güzelim az kalmış diycemCADIARZU

ınsallah gulum ya benım flortumde 5 aydı 11 ay nısanlı kaldık ama onemlı olan
seylerı gormemezlıkten gelmek uzuyo benı ben bu ay eger hamıle degılsem adet olursam bebek fıkrını rafa kaldıracagım ıse gırecegım
hıc bı sekılde kımsenın kahrını cekemıyorum
bu ne demek tır benım ıkı gun once dogum gunumdu yıne aynı
dısarı cıktı 3 kere aralıklarla sorumsuzluk bana gore bu ee bende ona gore dawranırım artık. boswerın kuzular sız benı ne olur

haklısın halecim biz eşimle 6 yıl sevgiliydik ama aynı evi paylaşmak çok farklı
insan birbirine daha farklı bişekilde yaklaşıyor evlilikte,yavaş yavaş alışıyor
bizde daha yeniyiz ama ik aylara oranla daha rayına oturduğunu hissediyorum herşeyin

erkek erkeğe toplantılar mı bunlar seni niye götürmüyor?

seni boşvermeyiz sen anlat rahatlıyoruz burada kiminle paylaşırız değil mi şimdi doğum gününü kutlamamış hediye bile almasa kutlaması gerekir haklısın kararın güzel işe gir önce sen ayakların üzerinde dur ondan sonra işler kolaylaşır işin geç saatlerde biten işlerden olmasın ekmeğine yağ sürme değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…