- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.601
:1shok:2 tane elif oldu nasıl ayıracağız
walla ben 27 yasındayım belkım o kucuktur buyuk kucuk dıye ayırt edınsüprizzzzz
merhaba adaşım 2 yaş küçüğüm senden
ama küçük elif demeyin lütfen bana kızlarkaydirigubbakcemile3
küçük ibo, küçük emrah gibi olmıyım :roflol::roflol:
ama benım sınırlerım cok gergın yaaaa ben bu ewlılıkten hıc bıse anlamadım bu ewde kus gıbı sıkıstım kaldım sımdı esım dısarı cıktı sozde dogum gunu arkadaslarının yanına gıttı onlar cagırdısenağlama
kızlar bişey sorucam cevap verirseniz sevinirim
ben en son 20 şubatta adet oldum. bu ay da 20 martta olmam gerekiyordu. nitekim kahverengi bişey de geldi. ama çok açık kahverengi ve şimdi de kesildi ne adet ne akıntı. pet falan koymuyorum o kadar az yani. test yapmaya değer mi? test yapıp yapıp tek çizgi görmekten bıktımfikir verirseniz sevinirim.
kızlar bişey sorucam cevap verirseniz sevinirim
ben en son 20 şubatta adet oldum. bu ay da 20 martta olmam gerekiyordu. nitekim kahverengi bişey de geldi. ama çok açık kahverengi ve şimdi de kesildi ne adet ne akıntı. pet falan koymuyorum o kadar az yani. test yapmaya değer mi? test yapıp yapıp tek çizgi görmekten bıktımfikir verirseniz sevinirim.
şincik canlar çörek otunu ezelim isterseniz ezmeyelim suya 2 çay kaşığı çörek otu atalım kaynatalım ılıtalım çoğumuz çalıştığımızdan akşam yatarken yapalım yapabilen sabah yapsın maydonozu sütü kaynatalım maydonozu güzelce yıkadıktan sonra içine atalım süt miktarı 1 lt süte bir maydonoz ya da yarım maydonoz olabilir birkaçtaşım kaynatalım sonra kaynayan sütün buharına oturalım belimize havlu koyalım buhar ilk anlarda zor olur ama dayanacağımız kadar sıcaklıkta olsun yarım saat yeter her gün taze yapılacak sorusu olan?mirmirmirmiryarın sınav olacaksınız yoksa sıfır veririmklava:
eğer elifcenin dediği gibi sürekli değilse ayda bir falansa olur ama bu sürekli ise aman diyim sana
hale menmun oldum canım
ama benım sınırlerım cok gergın yaaaa ben bu ewlılıkten hıc bıse anlamadım bu ewde kus gıbı sıkıstım kaldım sımdı esım dısarı cıktı sozde dogum gunu arkadaslarının yanına gıttı onlar cagırdısenağlama
eğer elifcenin dediği gibi sürekli değilse ayda bir falansa olur ama bu sürekli ise aman diyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?