Sabırsızlanıyorum ...!

walla ben 27 yasındayım belkım o kucuktur buyuk kucuk dıye ayırt edınsüprizzzzz

merhaba adaşım 2 yaş küçüğüm senden
ama küçük elif demeyin lütfen bana kızlarkaydirigubbakcemile3
küçük ibo, küçük emrah gibi olmıyım :roflol::roflol:

ama benım sınırlerım cok gergın yaaaa ben bu ewlılıkten hıc bıse anlamadım bu ewde kus gıbı sıkıstım kaldım sımdı esım dısarı cıktı sozde dogum gunu arkadaslarının yanına gıttı onlar cagırdısenağlama

selam adasımm o zaman elifce desınler banaaa

kızlar bişey sorucam cevap verirseniz sevinirim
ben en son 20 şubatta adet oldum. bu ay da 20 martta olmam gerekiyordu. nitekim kahverengi bişey de geldi. ama çok açık kahverengi ve şimdi de kesildi ne adet ne akıntı. pet falan koymuyorum o kadar az yani. test yapmaya değer mi? test yapıp yapıp tek çizgi görmekten bıktım fikir verirseniz sevinirim.

benim eşimde aradı iş çıkışı bi bira içip gelicekmiş
olsun o kadarda tatlım ya biraz ayrı takılmaya da ihtiyacımız var
boğmıyalım adamları

canım istersen bi test yap hep günün geçmiş,hemde kahverengi akıntı var
inşallah hamişsindir

ya bence yap test ama kan testı cunku ıdrara kan karısıncada pozıtıf cıkar oda yanıltır cnm

sensiz bir yere gitmesine izin verme sonra baş edemezsin arkadaşımın eşi öce haftada bir çıkarmış sonra 2 şimdi haftanın neredeyse 5 günü abartı olamasın yani ben de krizdeyiz programı vardı onu izledim millet aylık eve giren maaş 6500lira bizkarı koca 3200 alıyoruz şükür durum iyi millet eksi 5000lirada kocama diyorum ki bak millete hergün kuaförde ben ayda bir nerdeyse o da bedenci olmasan hergün giderdin diyo gülüyo:roflol:

tamamdır kuşummm yarın akşama başlıyorummmm sağoll

minik elif diyelim ozman kaydirigubbakcemile3

eğer elifcenin dediği gibi sürekli değilse ayda bir falansa olur ama bu sürekli ise aman diyim sana

eğer elifcenin dediği gibi sürekli değilse ayda bir falansa olur ama bu sürekli ise aman diyim sana

her gece değil tabiki canım evlendiğimizden 3 yada 4 kere gitmiştir
o da saatini biiyorum 15 dakikada içip hemen eve
yoksa almam eve kötükedihüsoklava:

hale menmun oldum canım

bende canım... :)))

hahay çok güldüm yaaa... :roflol:
tamam demeyiz kızma sen..
elif1 deriz sana olurmu canım?

nasıl yani canım.. :1shok:
senin moralin baya bir bozk sanırım, paylaşmak istersen her zaman yanındayız canım..
:teselli:

bilge hamile olabilirsin daha önce böyle olmuş muydu olduysa adet olacan olmadıysa burada bir arkadaşta öyle olmuştu ve hamile tuğbaydı dimi

canım elıfce benımmmkaydirigubbakcemile2 ama sunu solım
ıslerı yok ıkı aydır ben calısıyodum 1.500 maas alıyodum ewlenınce ayrıldım daraldım oda ben cıkalım dıyınce ara yok dıye cıkmaz arkadasları cagırınca onların ewıne gıder oturur lafta para yok dıe bız
cıkmıyoz boswersene.... we bugun dogum gunu gerısını sız dusunun persembe
annemler gıdıcem ızmıte madem oyle bende arkadalarımla takılayım
10 aydır herseyden fedakarlık ettım yetmezmı...ben markete gıdıp sıgara alcam canım sıkıldı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…