Sabırsızlanıyorum ...!

iyiyim de gece uyuyamadım dogru duzgun su an basım catlıyo gozlerımın altımorarmıs 9 da kalktım ama uyku sıfırdı bu gece.. onun dısında ıyıyım yarın annecıgıme gıdecegımmmm handecımmmmmmkaydirigubbakcemile5

selam adaşım konusmadım ben sessız kaldım o zaten bazı seylerı anladı koınussaydım kawga cıkacaktı sessız kaldım sarıldı gece uyuduk :1rolleyes:

iyi hadi en azından durgunluğundan anlamıştır..
sevindim senin adına canım...
kaydirigubbakcemile5

canım eğer handeyi bana dediysen,,,benim adım hande değil Hale :))))))))))))
başka hande varsa özür, araya girmiş oldum

canım eğer handeyi bana dediysen,,,benim adım hande değil Hale :))))))))))))
başka hande varsa özür, araya girmiş oldum

püfff üfff pardon yaww hale dıcektım accık attım galıba kusura bakma sana de deım canım benımm

iyi hadi en azından durgunluğundan anlamıştır..
sevindim senin adına canım...
kaydirigubbakcemile5

tesekkur ederım canım ben aslında cok anı we asırı tepkı werırdım ama artık oyle degılım cunku sadece kendıme edıyorumm. bıde ne dıcem benım adetım yaklasıyo ama olp olmıcamı bılmıom bu akıntı seklındeı sey warya
galıba adet olucam-tatlicadiarzu-

püfff üfff pardon yaww hale dıcektım accık attım galıba kusura bakma sana de deım canım benımm

olsun tatlişkommm...
nolcak ayıp ettin yav sengözlerimebaksanab
ben daha sonra gelirim, eşim gelicek öğle yemeğine, hem bende bir kahvaltı yapayım, enerji toplamam lazım size yazmak için.. süprizzzzz
beni özleyin anacııımmmm........ kaydirigubbakcemile3

aman geckalma erken geeeeeel sakın geç kalma erken geeeeeeelll
bende ew supurum utum war 2 bucuktakursum war ara ara bakıcam sekelimm şidi seri olmalıyımmm :dance:

canllar ben geldim çocuklar masa tenisi oynuypr ben size yazıyorum yani hala okuldayım sevnurcum üzüldüm adınıza milli eğitime gittsin boş okul vardır kesin yakın köyler falan sınıf öğretmenliği varsa ekstradan iyi olur valla sıkma canını her şerde bir hayır var

halecim ne haber başladın mı maydonoza çörek otuna bizi mi bekliyorsun:jeyyar::jeyyar:

kuzuum çok üzüldüm Allah bi kapıyı kaparsa diğerini açarmış
inşallah en kısa zamanda eşin mesleğine geri döner işine
büşracım sen nasılsın?

İyiyim kuzu saol
Adet tarihim yaklaşdıkça heyecan basıyor valla
Ama bu ay umutsuzum hiç bir belirtim yok
sen nasılsın

elif iyi olmana sevindim anlar yakında eşin sessizlik çok şey anlatır

sagol şekelimm.. ben naptım bılyonuzmu demın yuzume temızleyıcıler kremler surdum yıkadım kuruladım mıs gıbı oldumm şişlide kı ıkı gun calısıp ayrılmak zorunda oldugum ıs yerımler grustum sımdı benı ıse alırsanız calısmaya hazırım dedım degerlendırecekler gelıp bıze saz cal dıyo ıs sahıbı kahretsın sewıyollar benı canıııımmmm bu ay bebek olmaz buyu ıhtımal bende hayatımı duzene sokarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…