- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.741
bitmedi mi ömürcüm?
selam kızlar nsaılsınız benim bugün adet günümdü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemşire arkadaş yüzde doksan pozitif dedi. kanda yarın baktırıcam size sonucu yazarım allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
selam kızlar nsaılsınız benim bugün adet günümdü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemşire arkadaş yüzde doksan pozitif dedi. kanda yarın baktırıcam size sonucu yazarım allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
gözünaydın canım çok sevindim
Gözünaydın canım. Çok sevindim.
ya kızlar bişi sormak istiyorum...
dün akşam fitil kullanmaya başlamıştım ya.. enfeksiyon için..
çok fazla akıntım geldi ve hemen wc ye gittim.. bir baktım ki bembeyaz, galiba ilaç dışarıya çıkmış..
akıl verin nolur.. fitil kullananlar normal mi bu sizce???
teşekkür ederim umarım kandada iyi sonuç çıkar allah isteyen herkese nasip etsin bu ay hiç umudum yoktu süpriz oldu:1hug:
canım selam ben geldımmmm bakk o fıtılı bende kullandım ama bılmelısın kı yatarken kullanman lazım onu yoksa akıwerır oyle olmaz. sen yatmadan koy sabaha kadar kalsınkı ılac fayda etsın oyle cıkıwerırse olmaz tamam tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?