Sabırsızlanıyorum ...!

ya kızlar bişi sormak istiyorum...
dün akşam fitil kullanmaya başlamıştım ya.. enfeksiyon için..
çok fazla akıntım geldi ve hemen wc ye gittim.. bir baktım ki bembeyaz, galiba ilaç dışarıya çıkmış..
akıl verin nolur.. fitil kullananlar normal mi bu sizce???

kızlar ben geldim
büşracım geç oldu kusura bakma tatlım iyiym bende aynı koşturmaca devam işte
kuzumm ümmühan gündüzleri giremiyor,tuğba da sabah burdaydı ama çıktı heralde
emelcim yoksa hamiş misin kız:))

ıstanbul dışındaydım canım ya. Özledim sizleri. Nasılsınız görüşmeyeli?

Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar zar zor okuyabildim. Ama illaki de okuycam. Israrla:roflol:sırnaşık şey

selam kızlar nsaılsınız benim bugün adet günümdü test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hemşire arkadaş yüzde doksan pozitif dedi. kanda yarın baktırıcam size sonucu yazarım allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

gözünaydın canım çok sevindim

ne güzel yaaa...
tebrik ederim... a.s.
inşaallah kan testininde sonucu güzel çıkar...
darısı bize inşaallah..
(belirtin nelerdi?)

inşallah güzel çıkar umarım bir aksilik çıkmaz belirtim sadece bel ağrısı sırt üstü yatamadım belimin ağrısına hep yan yatıyorum ben adet olucam diye yordum çünkü kasıklarıma kramp giriyordu. birde göğüslerim normalde şişer bu sefer damarları belli oldu çok şişti bu kadar ama hala bana şaka gibi geliyor bu tam onuncu ayımızdı daha inanamıyorum

Gözünaydın canım. Çok sevindim.

Kızlar niye sesiniz çıkmıyo? Ben de çıkıyorum. mirmirmirmir

canım selam ben geldımmmm bakk o fıtılı bende kullandım ama bılmelısın kı yatarken kullanman lazım onu yoksa akıwerır oyle olmaz. sen yatmadan koy sabaha kadar kalsınkı ılac fayda etsın oyle cıkıwerırse olmaz tamam tatlımm

teşekkür ederim umarım kandada iyi sonuç çıkar allah isteyen herkese nasip etsin bu ay hiç umudum yoktu süpriz oldu:1hug:

gözünaydın canımm ınsallah saglıklı bı sekılde dewam eder hamılelıkwe bebgını kucagına saglıklı bı sekılde alırsın.. bende gunsayıyoruma dete bakalım olcammı olmıcammııdelikafadulden

bende zaten öyle yaptım canım...
gece yatarken yaptım sabaha kadar durdu..
sabah ilk idrarım köpük köpüktü.. daha sonrada o akıntıyı yaşadım..
ama bana enfeksiyonu dışarı atmışsın dediler..
fitili kullananlar bu şekilde oluyor dediler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…