Sabırsızlanıyorum ...!

halecim ne haber başladın mı maydonoza çörek otuna bizi mi bekliyorsun:jeyyar::jeyyar:

tatlım hoşgeldin... nasılsın? :1hug:
canım ben fitile başladım...
7 tane..
maydonozada sizle başlıycam...
ona ne zmana başlıycaksınız?

aaa... kız çok iyi yapmışsınnnn...
hadi hayırlısı olur inşaallah...
:lepi:

aaa... kız çok iyi yapmışsınnnn...
hadi hayırlısı olur inşaallah...
:lepi:

sagol şekeriimmmm insallah hayırlı olur bana uzak eskıden ıkı arabayla gıdılıp gelınıyordu ama sımdı metrobus yapıldı sıslıye kadar tek wasıta oleyy ısallah olur

hadi bakalım inş. olmazsın. belirtin varmı canım...
benimde pazar günü adetim.. öteki cumaya anca başlarım bende..
fisfisfis

benımde baslamam lazım demıkızlarsengözlerimebaksanab e o wakıt adetım baslarsa bıtınce bende baslım yada 7 gun war baslasammı
gögüslerim çok agrıyo

lekenme var benim kesin adet olurum göğüslerim gergin yani bilmiyorum sabahları karnım ağrıyor sonra geçiyor lekenme ben de 10 gündür var dr normal diyor ama benim içim rahat değil bakalım adet olunca dr gidicem sanırım yumurta rezervine bakar çünkü herşeyim normal bir tek eşimin morfolojisi bozuk çıktı ilaç kullanıyor ümidim yok bu ay

ya elif sen hamile olabilirsin önce adet ol derim hale ilaç kullandığından onun başlamasında sakınca yok ama sen de daha belli değil kaza işi yapmayalım değil mi

ya elif sen hamile olabilirsin önce adet ol derim hale ilaç kullandığından onun başlamasında sakınca yok ama sen de daha belli değil kaza işi yapmayalım değil mi

ne bılım bana da öyle gıbı gelıyo da umudum yok belkıde artık olmassada olur dıyorum bunaldım be kızlar olursa zaten haberınız olur az kaldı şimdilik beklıyelım

bence de beklemek mantıklı her ihtimali değerlendirmek lazım bekleriz olursan bitince başlarsın gelmezse test yaparsın ona göre değerlendirirsin benim yarın belli olur durumum ama ümidim yok benim

bence de beklemek mantıklı her ihtimali değerlendirmek lazım bekleriz olursan bitince başlarsın gelmezse test yaparsın ona göre değerlendirirsin benim yarın belli olur durumum ama ümidim yok benim

bak ne dıcembenım oncekı halılelıgımde bu sekıl kremsı akıntı olmamıstı aksıne seffaf sankı adet olacakmısım gıbı akıntım olmustu goguslerımde cok sısmıstı we hıssetmıstım bu kez kremsı akıntı waar goguslerım sadecece sıs ama hamılelıktekı gıbı degıl we hıssedemıyorym yok yanı bunu hıssedıyorum ama..

senın
bebişin
olur
ınsallallll

yaa kızlar valla sizde bişeyler olabilir heee... fisfisfis
bence test yapmalısınız...
özellikle loveli.. yaparsan çıkar, hadi test yap yaaaa..

canlarım keşke olsa ama sanmam yarın bi olsun da bakarız halecim emel de bana adım emel sanmam çünklü bu lekelnme ben de her ay var yumurtlamadan dolayı oluyor dedi ne yumurtlarmışım benn yumurtla yumurtla bitmiyor hee:roflol::roflol::1shok::1shok:delikafadulden

belli olmaz canım sen bı test yap yarına ıllakı bı sekılde bellı eder ama benım yoktur sanmam yınede beklıyıp gorcez. can kuşlar ben cıkıyom kursa gıtmem lazım basım agrıyo agrı kesıcıde ıcemıyom bebiş wardır dıye hayde öpüldünüzzzzzzzyerimseniben:1hug:

oy maaşallah canım...
ama ben test konusunda ısrarcıyım...
:CüvCüv:

sakın geç kalma erken geeelllll... kaydirigubbakcemile sırnaşık şey

güzellerim benim ya idrar testi yapsamda yanıltır lekelnme var ya yarın olsun bakarız kızlar elifim iyi çalışmalar kursta canım kendine iyi bak akşama görüşürüz halecim benim testi ben ilk bir iki ay yaptım sonra ateş ölçme yöntemiyle zaten adet olunca ateş düşüyordu test almıyordum şimdi de lekelenmeden dolayı anlıyorum ama hayırlısı belli mi olur değil mi tatlım

güzellerim benim ya idrar testi yapsamda yanıltır lekelnme var ya yarın olsun bakarız kızlar elifim iyi çalışmalar kursta canım kendine iyi bak akşama görüşürüz halecim benim testi ben ilk bir iki ay yaptım sonra ateş ölçme yöntemiyle zaten adet olunca ateş düşüyordu test almıyordum şimdi de lekelenmeden dolayı anlıyorum ama hayırlısı belli mi olur değil mi tatlım

canlarım çıkıyorum ev bakacağız kocamla yanına gidiyorum okullarımızın arası 1 sokak ne yakınız iki rakip okullardayız rekabet ben onun okulunu beğenmem o da benim okulumu komik işte neyse ben kaçtım akşam konuşuruz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…