- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.721
halecim ne haber başladın mı maydonoza çörek otuna bizi mi bekliyorsun:jeyyar::jeyyar:
sagol şekelimm.. ben naptım bılyonuzmu demın yuzume temızleyıcıler kremler surdum yıkadım kuruladım mıs gıbı oldumm şişlide kı ıkı gun calısıp ayrılmak zorunda oldugum ıs yerımler grustum sımdı benı ıse alırsanız calısmaya hazırım dedım degerlendırecekler gelıp bıze saz cal dıyo ıs sahıbı kahretsın sewıyollar benı canıııımmmm bu ay bebek olmaz buyu ıhtımal bende hayatımı duzene sokarımm
aaa... kız çok iyi yapmışsınnnn...
hadi hayırlısı olur inşaallah... :lepi:
ben adet olmayı bekliyorum yarın adet günüm pazartesi başlarım
hadi bakalım inş. olmazsın. belirtin varmı canım...
benimde pazar günü adetim.. öteki cumaya anca başlarım bende.. fisfisfis
ya elif sen hamile olabilirsin önce adet ol derim hale ilaç kullandığından onun başlamasında sakınca yok ama sen de daha belli değil kaza işi yapmayalım değil mi
bence de beklemek mantıklı her ihtimali değerlendirmek lazım bekleriz olursan bitince başlarsın gelmezse test yaparsın ona göre değerlendirirsin benim yarın belli olur durumum ama ümidim yok benim
bence de beklemek mantıklı her ihtimali değerlendirmek lazım bekleriz olursan bitince başlarsın gelmezse test yaparsın ona göre değerlendirirsin benim yarın belli olur durumum ama ümidim yok benim
lekenme var benim kesin adet olurum göğüslerim gergin yani bilmiyorum sabahları karnım ağrıyor sonra geçiyor lekenme ben de 10 gündür var dr normal diyor ama benim içim rahat değil bakalım adet olunca dr gidicem sanırım yumurta rezervine bakar çünkü herşeyim normal bir tek eşimin morfolojisi bozuk çıktı ilaç kullanıyor ümidim yok bu ay
bak ne dıcembenım oncekı halılelıgımde bu sekıl kremsı akıntı olmamıstı aksıne seffaf sankı adet olacakmısım gıbı akıntım olmustu goguslerımde cok sısmıstı we hıssetmıstım bu kez kremsı akıntı waar goguslerım sadecece sıs ama hamılelıktekı gıbı degıl we hıssedemıyorym yok yanı bunu hıssedıyorum ama..
canlarım keşke olsa ama sanmam yarın bi olsun da bakarız halecim emel de bana adım emel sanmam çünklü bu lekelnme ben de her ay var yumurtlamadan dolayı oluyor dedi ne yumurtlarmışım benn yumurtla yumurtla bitmiyor hee:roflol::roflol::1shok::1shok:delikafadulden
canlarım keşke olsa ama sanmam yarın bi olsun da bakarız halecim emel de bana adım emel sanmam çünklü bu lekelnme ben de her ay var yumurtlamadan dolayı oluyor dedi ne yumurtlarmışım benn yumurtla yumurtla bitmiyor hee:roflol::roflol::1shok::1shok:delikafadulden
belli olmaz canım sen bı test yap yarına ıllakı bı sekılde bellı eder ama benım yoktur sanmam yınede beklıyıp gorcez. can kuşlar ben cıkıyom kursa gıtmem lazım basım agrıyo agrı kesıcıde ıcemıyom bebiş wardır dıye hayde öpüldünüzzzzzzzyerimseniben:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?