Sabırsızlanıyorum ...!

canım umarım sende olmazsın ben hala inanmış değilim gerçi yarın kanda baktırmadan emin olamıycam sanırım ama inşallah sorun çıkmaz
inşallah sende güzel haber verirsin

bendede oluyo canım bende kullandım normal zaten reçetetede yazıyo dışarı akabilir bu etkisi olmıyacağı anlamına gelmez diye

ayy kızlar bi tane mail gelmiş şimdi iççamaşırlarınızı yıkamadan giymeyin diye
çok fena bi resim vardı kadının göğsünde kurtçuklar vardı
içim fena oldu valla
ümmühancım sana gönderdim maili

burcucum gözün aydın allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş darısı tüm istiyenlerin başına tabi benimde

ay anam ınsallah wardır bebıs bende de. yemek falan yedık ondan sımdı gelebıldım kızlaaarrr bu arada hale fıtıl de yapar onu ben kalktın hemen sandım benımde ole olmustu galıba bende de bı durum wardelikafadulden feci yanma war fisfisfis

ay resmi aklımdan çıkaramadım
resmen göğüslerim kaşındı ya ıyyyy

ay resmi aklımdan çıkaramadım
resmen göğüslerim kaşındı ya ıyyyy

Elifcim, yeni aldığımız çamaşırları mı yıkamadan giymeyecekmişiz? Ben de hiç yıkamam yeni aldıklarımı. Huylandım şimdi.

Elifcim, yeni aldığımız çamaşırları mı yıkamadan giymeyecekmişiz? Ben de hiç yıkamam yeni aldıklarımı. Huylandım şimdi.

mutlaka yıkayın ben ıc camasırlarımı once mutlaka yıkarım we utulerım ılk kez gıyınecegımde cunku bınlerce mıkrop war uzerınde dıkkat edın mutlaka

mutlaka yıkayın ben ıc camasırlarımı once mutlaka yıkarım we utulerım ılk kez gıyınecegımde cunku bınlerce mıkrop war uzerınde dıkkat edın mutlaka

bende yıkamıyodum ama bundan sonra hayatta yıkamadan giymem felaket kaşıntı bastı bana

Ay o ne ya! Midem kalktı. Değil yıkamak ütü bile yaparım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…